Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

poftiti la

azi dimineata am dus kk la ex. coproparazitologic caci mi-a trantit eva o pleasca pe la 5 dimineata de am zis c-a dat cu bomba atomica .. am inteles ca pentru coprocultura trebuie sa-mi dea ei un borcanel special, nu din ala steril de la farmacie, un borcanel cu nu stiu ce mediu in care iei kk maxim cat o boaba de porumb. maine ar fi gata rezultatul si in functie de el, ma duc sa iau borcanel special sa-l fac si pe ala ..

danonique ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti sa conduci prin paris. sunt sigura ca nu e mai rau ca in bucuresti. pupam piticii!

marinela imi pare rau ptr problemele tale. eu zic sa mergi inainte cu operatia caci nu are cum sa fie rau .. eu stiu ce patimea saraca mama prietenei mele .. scapari de urina, dureri etc ..

miki joi nu stiu daca pot si eu .. dar nu e nicio problema .. o sa mai avem ocazii.

ven felicitari lui mathias ptr ca-si duce pampersul la gunoi singurel ... nu ti s-a intamplat sa-l desfaca pe drum? si eva il duce dar, uneori, mai il desface sa cerceteze continutul ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 17+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna de dimineata, zuzici!!

Si ia cafeaua neamuleeeee!!! Fierbinte, aromata, amara sau dulce, cu lapte sau fara, dupa cum va e placerea. Si un mic prajitur langa (am o pofta continua de dulceeee)

Revenind la belele noastre, Ana a primit gentamicina. Dar nu injectabil ci oral. Adica bea fiolele. Doctora a zis ca in felul asta actionam direct acolo unde-i baiul.
Despre regim...usurel, mai mult un semiregim, pt ca scaunele Anei s-au normalizat. Singura problema ar fi ca au inca un miros mai urat decat normal.
Ven, multumesc mult de sfaturi. Inseamna ca o mai tin si eu o vreme pe lapte fara lactoza. Eu ma gandeam ca asta ar fi ultima cutie. Dar decat sa dau in alte cele...o mai tin asa, mai ales ca nu face mofturi.

Gagix, va las! Sa aveti o zi excelentisima, ceea ce-mi doresc si mie!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Elle, si eu am primit recipientul respectiv de la laborator (am uitat ieri sa-i spun Madalinei ), insa am luat proba din cel steril si am pus in cel cu solutie. Iar mie mi-a spus ca trebuiesc trei lopatele si apoi sa amestec. Reteta magica, ce mai!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Buna dimineatza fetelor!
Alinus multumim de coffee si praji .
Asa primise si Iulia de la doc un antibiotic (care era injectabil) sa'l dam pe cale orala si in felul asta actiona numai la burtica. Numai ca Ven ne'a atentionat ca e ototoxic (zic bine?) si am intrerupt imediat. Si am mers pe antibioticul din antibiograma si a scapat. Sumetrolimul a facut minuni si la noi, 5 zile si scaunele erau ca la inceput.
Sa scapatzi cat mai repede!
Elle imi pare rau, rau pt Eva. Sper sa treaca cat mai repede si sa nu ii afecteze pofta de mancare. Pe mine asta ma distrugea.
fetele si burtica.
Ven si tin sa spun ne'a trecut burtica! Baiat mare Mathias, daca duce el singur pampersul la gunoi.
Mada tzinem pumnii si la voi sa treaca usor.
Ema hehe, azi e zi de 'oou'. Noi o tachinam ca prea cere frumos. Cat a fost bolnavioara si pe regim tot cerea, in fiecare zi.
Danutza felicitari pt dimensiunile lui Darius si sanatate pt Abi.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Shose, imi dai emotii. Am citit despre ototoxicitate. De fapt este un efect advers al gentamicinei in sine, indiferent daca este administrata injectabil sau oral. Sunt tare pacatoase antibioticele astea. Nu stiu de ce nu i-a dat Sumetrolim. Doctora a spus ca asta ar fi cel mai bun din toata lista aceea (a iesit ca bacteria asta ar fi sensibila la multe antibiotice, asa ca avea de unde sa aleaga). Ooofff..

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

alinus mie mi-a spus o singura lopetica sa iau .. si inca o intrebare .. scaunele anei erau explozive, a facut diaree urata? sau erau mai molicele, chiar normale numai ca miroseau urat si aveau un aspect/culoare mai ciudate???

o sa trec azi pe la laborator sa iau un borcanel din ala si sa-i prelevez ca sa ma linistesc eu. oricum, am un feeling ca ceva e fishy .. imi pare tare rau ca nu am stiut si nici aleia nu i-a venit ideea sa iau din kk din borcan (ca oricum era steril) si sa-l fi pus in borcanul acela ptr copro .. aflam mai repede asa ..

shose uff .. m-ai lovit .. masa de ieri seara a sarit-o .. a mancat 3 biscuiti in parc si lapticul de seara, vreo 250 ml ..

a facut caca pe la 5 si ceva dimineata si a inceput sa mitzaie, sa strige ma-ma, ma-ma .. apoi cand am intrat la ea, se tragea saracuta de salopeta si spunea caca, caca .. cred c-o si ustura caci fundul iara i s-a inrosit ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 18+

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Elle, nu a fost diaree urata. A avut cateva scaune cu ceva mucus (nici asta prea mult). Ce m-a ingrijorat a fost mirosul ff urat (ca de ou stricat), numarul mare de scaune (4-5/zi), s-a intamplat ca si la Eva sa faca pe la 4-5 dimineata in somn (ceea ce nu a mai facut niciodata pana acum, decat cand era bebe mic).
Sper din suflet ca la voi sa nu fie vreun crocobaur.
Aaaa...si Anei i-a mers f bine cu Enterol. Asta a pus-o pe picioare cu scaunele. Si desigur, laptele fara lactoza.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ziua buna si multumim de cafeluta.......
sanatate multa la cele trei gargarite ,sa treaca odata sa va vedem iara in actiune
noi azinoapte ne-am trezit plangand pe la 2 si ceva,asa cam 10 minute,i-am masat gingiutele cu Baby orajel si a adormit pitik imediat.......i praf pe la maselute fetelor,mi o mila de ea de nu mai pot 3 sunt iesite de jumatate pe stanga iar acum este umflata rau in alte 2 locuri in partea dreapta.....explozie nu alta
ieri dupa masa de pranz pe care a infulecato efectiv,si-a bagat manutea pana la cot (eu spalam vesela ei)si in 2 secunde a vomat tot ,praf sioo pulbere toata bucataria,ea,eu ,ce mai groaznic ......nu se poate abtine sa nu se frece cu manuta prin gurita si degeaba am stat eu cu ea in poala cam 20 min ,se pare ca nu a fost suficient.....
va sarut comorile ,trebuie sa decolez cu fata la aer

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Elle, nu a fost diaree urata. A avut cateva scaune cu ceva mucus (nici asta prea mult). Ce m-a ingrijorat a fost mirosul ff urat (ca de ou stricat), numarul mare de scaune (4-5/zi), s-a intamplat ca si la Eva sa faca pe la 4-5 dimineata in somn (ceea ce nu a mai facut niciodata pana acum, decat cand era bebe mic).
Sper din suflet ca la voi sa nu fie vreun crocobaur.
Aaaa...si Anei i-a mers f bine cu Enterol. Asta a pus-o pe picioare cu scaunele. Si desigur, laptele fara lactoza.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

e clar .. o recunosc pe eva in descriere .. scaune dese (chiar si 6-7/zi), miros urat, ca de oua stricate, culoare mai ciudatica, kk facut noaptea (nu a mai facut de cand era bb mic) ..

as putea sa-i dau si eu Enterol? cum se da? cat pic pe zi? s-o trec si eu pe lapte fara lactoza?

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 18+

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Elle la noi erau explozive si lichide.
In prima zi 7 si in a2a zi 10/ in 24h.
la voi tot e mai bine si poate da DD sa nu fie balaurul.
Cu mancarea stai linistita ca isi revine imediat ce scapa de burtica.
Mie mi se rupea sufletul ca nu manca si lua medicamentele alea dupa 2-3 inghitituri de mancarica.
Cel mai tare i'a placut orezul cu mar copt. Poate incerci.

Stoisor ufff...ce o chinuie si pe Sasa

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput