Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (212)
Raspunsuri - Pagina 4
Ellenuta spune:
stoisor uff ce va chinuie si pe voi maselutele astea .. imi pare rau .. pupam pitix sa-i iasa odata si sa scapati de chin!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
18+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
alina023 spune:
Elle, din moment ce Eva are probleme digestive nu vad cu ce i-ar strica sa-i dai lapte fara lactoza (de fapt....cu ce este asta mai putin bun decat cel cu lactoza? stiti, ca eu habar nu am?).
Iar Enterolul eu il dizolvam in lapte. Un plic la biberonul de dimineata si unul la cel de seara. In mod sigur vei vedea imbunatatiri. Macar sa o tii in frau pana afli ce e si ii poti da un tratament adecvat.
Stoisor,
sa iasa mai repede maselutele!
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina023 Elle, din moment ce Eva are probleme digestive nu vad cu ce i-ar strica sa-i dai lapte fara lactoza (de fapt....cu ce este asta mai putin bun decat cel cu lactoza? stiti, ca eu habar nu am?). Iar Enterolul eu il dizolvam in lapte. Un plic la biberonul de dimineata si unul la cel de seara. In mod sigur vei vedea imbunatatiri. Macar sa o tii in frau pana afli ce e si ii poti da un tratament adecvat. Stoisor, sa iasa mai repede maselutele!Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() ************************** Emma este iubire! |
saru-mana! asa o sa fac! e clar ca ceva nu e in regula .. lasa ca-i duc maine proba ptr copro sa vad exact ce si cum ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
18+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Lala_D spune:
Buna ziua,
terminaram prima tura de parc pe ziua de azi .
Am doua apartamente in renovari pe scara iti vine sa pleci in lume ...zidurile noastre sunt numai cu fier beton iti trebuie picamar pentru o gaura amarata ...vai de noi pana or termina , Andrei e terorizat deja .
In plus pe palier a decedat o batranica si in mod cert intr-o luna vor veni si aici mostenitorii la renovari ...ufff 
Elle cum reactioneaza Eva la spanac ?
Pe ai mei ii betoneaza imediat spanacul de nu mai fac deloc 2 zile .
Alinush nici mie nu imi suna bine gentamicina luata oral dar ma rog fiecare doctor cu opiniile lui.
Marinela multa bafta cu operatia, din pacate nu cunosc nimic referitor la subiect.
Stoisor pupam fetele.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Ven poze noi cu nazdravanii nu mai pui ?
Eu mi-am schimbat contul pe webshots si nu mai am pe nimeni la lista de prieteni asa ca nu va mai pot vedea cand adaugati poze noi 
In legatura cu intalnirea noi nu putem in timpul saptamanii decat in IOR
, iar la sfarsit de saptamana in gradina botanica probabil ca este aglomerat.
Sorry 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Ioanact spune:
Buna fetelor!
Vorbiti de kk moale, ne alaturam si noi, de 2 zile Ioana face moale, dar noi stim ca sunt de la cele 2 maselute de jos, care ii ies odata..si e bine la bulina mea ca bea ceai de menta (de fapt beai orice fel de ceai i-as da, apa).
Ellenuta eu zic ca ar face kk moale de la maselute..nu cumva ii iese vreo masea(ele)?
sa isi revina Eva cat m repede.
Stoisor si voi?
sa iasa cat m repede si fara dureri.
ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
IUSTINA
/IUSTIN
hai la mami in burtica!
roli25 spune:
Neata,
Am dormit pe unde scurte...Marc mi-a urlat de vreo 5 ori azi noapte, ca "a venit pisica la noi in pat si apoi a sarit la el in pat si i-a intrat in gura si din cauza asta sughite". Bineinteles ca nu sughita de nici o culoare si nici pisica nu avem
...nu stiu ce visa el acolo, da m-a capiat.
Aseara am fost in vizita si s-a jucat cu o fetita de varsta lui f frumos si aveau o pisica persana f frumoasa si cuminte...poate de acolo i se trage...
Sanatate la bebeii cu burtica deranjata. Eu cu kk moale nici nu stiu ce sa zic...Marc a avut o perioada ...cam intre 1.6 ani-2 ani cand facea kk de vreo 3 ori pe zi cateodata, destul de flescait, destul de urat mirositor, i-am dus cateva probe si toate au iesit bine. Tot in perioada aia a facut si 2 enterocolite luate de la gradi sau din nisipul mizerabil din parcuri, pe care le-am tratat ok, dar kk moale si mirositor mai aparea din cand in cand. Nu am primit niciodata antib. ca nu a iesit nimic la copro. Insa vad ca acum de cateva luni bune s-a autoreglat, si face normal. Ca sa nu mai zic ca mandretea lui mama face numai la oala/wc...asta e alta poveste...da ma laud si eu ce sa fac...
.
LalaD si eu prefer weekendul pt intalnire, iar Gradina Botanica nu e deloc aglomerata.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Ellenuta spune:
lala uff .. pai nu prea bine cu kk .. azi-noapte a facut o pleasca de a imputit toata casa .. mirosea urat rau .. nici nu stiu cu ce sa compar .... cu mai multe culori in el .. galben, verde, kaki ..
chestia e ca nu face moale, e ok la consistenta dar pute de-ti muta nasul si are culoare ciudata, plus ca face de 6-7-8 ori pe zi .. plus kk noaptea ce nu a mai facut de cand era bb mic ..
pana atunci o sa-i iau lapte fara lactoza si o sa-i dau enterol ..
cu spanacul se impaca binisor .. o sa-i fac.
roli saracul marc .. a visat pisica aia, sunt sigura. felicitari pentru succesul cu olita!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
18+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
roli25 spune:
Phiii, sunt tare multumita ca femeia care imi vine la curatenie a acceptat sa vina si in apartamentul cel nou...aveam emotii ca n-o sa accepte, avand in vedere ca ne mutam departe de unde sta ea.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
grati.ela spune:
salutare fetelor! sunt deprimata...Tudor nu vrea sa manance. Ciuguleste 3 linguri de mar cu banana, 2 rondele de banana, 2 feliute de mar, juma de felie de paine cu smantana, 3 ciupituri de drob, 3 ciuguleli de urda....am ajuns sa mancam pe langa el poate poate pofteste la ceva si mai prinde o imbucatura. Este lesinat de slab (si eu sunt o ditai balena esuata
). In schimb vrea numai cu tzitzi in gura...nu mai rezist...am zis ca-l intarc dar n-am curaj - numai ca asa ajung la balamuc. Si-a facut un obicei sa tzipe, sa arunce cu jucarii, sa bata in geam...nu suporta sa se joace singur. Il scot afara si...doarme. Vreau la Spitalul 9 sa ma relaxeeeeezzzz!!!!