Vitamine romanesti in Germania (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Vezi , vezi ..Tumpi ...! bine ca ai reusit ! Si daca tot ai atita vin , hai ca venim si noi .(eu vorbesc in numele tuturor , dar poate nu sint amatori !)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

tumpi tot rau spre bine,,,,bine ca s-a rezolvat ,pacat de lautar ca va era bun maine la party.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

e cam dimineata, dar nu-i bai un pahar merge, sau dca nu mai tarziu, ca am destul
La alegere, o Grasa de Cotnari,un Pinois Gris sau poate un Chardonnay de Murfatlar sau poate un Vinul Cavalerului.

Grasa de Cotnari e unul din vinurile mele preferate, e si dulce si e si vinul care l-am baut la prima intalnire cu iubitul meu.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tumpi , am vizualizat , cam grosute preturile (hai ca nu sint circotasa)) , dar vorba aia -trebuie sa traiasca si ei din ceva , ca doar de aia si-au deschis magazin.Si in fond cui ii convine cumpara , cui nu ....
Am vazut ca au piure de castane , de Raureni ....ce mi-ar trebui ...ca nu am m-ai degustat de mult si aveam si o praji cu asa ceva ...dar ...mai tirziu cine stieOricum merci de pont !

Mergi la inceput

Tumpiiiiiiiiiiiii , Grasa de Cotnari ....zii repede adresa ta exacta!si ...asteapta-ma !

Mergi la inceput

Clau , pe unde esti , vino repede sa vezi dezmat in toata regula , la Tumpi ....

Mergi la inceput

Codruta, nu mi se par piperata preturile, sunt anumite chestii care merita.Vinurile de exemplu, nu se compara si din pacate pe aici nu gases.Magazinul romanesc la care am fost sa iau mici, pe langa faptul ca fac dus intors-cam 100km, mai e si mai scump la vinuri, iar carnea de mici e cam la fel, sau +/- 1 E.Amigo e nesul meu preferat, cand mai vine cineva din tara mai primeam, dar in pachet nu se merita, mai adug transport 10-15 e, plus ca de ex la ness, pretul e acelas cu cel din tara ca am facut un calcul.
Uite noi am luat sa face cadou o Lacrima lui Ovidiu vechi de 12 ani, 17 e nu e scump deloc,pai daca te duci la Metro sa iei un vin bun italienesc sare de 25 e si e vechi de max 3 ani.

Oricum la mici as vrea dupa ce-i incerc pe astia sa ma bag sa-i fac eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Ioana, vin la tine Vinul Cavalerului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

neata!

tumpi, eu vin dulce nu beauu, dar daca ai pune la rece pinos gris hai ca nu-s zdravana, e de-abia 11 si eu nu-s in picioare de la 4 jumate ca tine.
deci ca sa imi revin, un ceai de ghimbir pentru mine

azi sunt tare stresata, al meu are ultimele doua examene ca sa devina profesor. zici ca dau eu examenele, asa sunt stresata. am mai baut si o cafea si am niste palpitatii de nu stiu de mine.

ca sa ma calmez am dat cu aspiratorul, am spalat rufe (mai fetelor, eu nu stiu cum naiba reusim sa facem in trei oameni ATATEA rufe. eu cand va mai aud pe voi ca le si calcati, chiar ca ma lasa nervii. eu nu calc nimic, cine vrea sa isi calce macar atata avantaj sa am ca nu mai lucrez la birou, camasile sunt ascunse bine in sifonier, la spielplatz nu imi trebuie nimic elegant) si acum sa fac ceva de mancare.

poate fac si niste muffins dupa pranz, daca voi fi in stare si ma opresc din tremurat, ca asa mi-e ca pun faina pe-alaturi.

va pup, ca ma striga fi-mea.

Mergi la inceput

Codruta, zi cand vrei sa vi ca te astept la gara.

Mihi, ce mai astepti, gara sti unde e, Köln-ul la fel.

Numai spuneti cand veniti ca sa stiu sa pun la rece

Gata cu vorbaria, tb sa-mi termin treaba si sa plec la Metro ca vreau sa ma duc fara al meu ca sa pot casca gura cat vreau eu

Mergi la inceput