Vitamine romanesti in Germania (23)
Raspunsuri - Pagina 17
mihaela_specht spune:
Morgen
pe mine m-a prins o ploaie cand m-am intors de la gradi,toata am fost uda nu stiu cum va fi vremea maine avem familienausflug cu kiga la padure.
claudia pune-i la punct pe colegi dar se poate asa ceva sa nu salute auzi la ei .
da chiar ce mai stiti de Miriluta?nu a mai dat nici un semn sper ca nu e nimic grav.
tumpi ALELUIAAA m-am trezit
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
mikiriki spune:
Neatza
La mine nu ploua
Ioana, dupa amiaza vin cu vesti
Codruta, sunt ok
O zi buna sa aveti
tumpi spune:
Vai sunt un car de nervi.
Facusem c-da pe Lautaru si printre vinuri care erau si pt facut maine cadou, aveam si carne de mici, soseste DPD-ul azi, imi spune curierul este nachname, stit, da?Da stiu, nu-i pb, dau sa iau banii, cica:stati ca este o problema.Pe tzidula de pe pachet scrie suma de 75E,(ok corect) dar pe Quittung-ul lor 750.Zic, nu are cum, va scot o copie dupa c-da facuta.Zice, nu sun la dispo, ok.Suna la dispo aia pai scaneaza vezi ce-ti apara pe scnaner.Scaneaza omu, aceasi suma:750.
Rezultat: imi pare rau tb sa il duc inapoi,revin luni.Stai asa zic eu, acolo am un cadou pt maine si mai e si mancare.Imi pare rau, sunati la DPD.
Acum tb sa-i sun pe astia , nu ma intereseaza cum, dar eu pana maine vreau pachetul si am sa sun si la Lautarul(desi nu e vina lor ci a idiotilor de disponenti de la DPD) sa sune si ei sa fac reclamatie.
Sunt un car de nervi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
noiembrie spune:
Mai , fetelor , eu cred ca este stare generala , cu nemultumirea asta a noastra ! Da , si eu sint in aceeasi situatie, am trimis nu stiu cite C.V -uri , si nu am primit nici un raspuns, zici ca in tara asta nu mai lucreaza nimeni , nimeni nu are nevoie de forta de munca , offf, si vaiii.!Consider ca pot sa fac mai mult decit treburi casnice(eu zic ca astea poate sa le faca oricine , cu un pic de vointa!) , si vreau sa fac , sa cunosc lume , sa socializez , si nu in ultimul rind , sa cistig , si bani dar ....nu-i !
Ma gindesc ca va veni si soarele , ca nu poate fi mereu doar furtuna , nu-i asa ?
Am facut o paine , astept sa creasca si sa o coc . Si Matei are astazi zi de padure , si ma gindesc cu groaza pe unde-i duce si cum va veni , dar ....
Si intre timp mi-am facut o masca , m-am rasfatat un pic , o baie , un peeling , asa ca sa m-ai simt ca traiesc un pic !Ar trebui sa fac mai mereu lucrul asta , ca iti da alta incredere in tine , dar ...timpul ...vai de mama mea!Si sa stiti ca , chiar ma simt mai bine!Ar trebui sa va satisfaceti cite un mic capriciu , asa in fiecare zi ..face bine , la suflet .
Cred ca si rosiile pe care le-am plantat pe balcon , au intrat in greva cu vremea asta -au facut niste flori timide iar frunzele s-au rasucit ca lina la tors. Cu vremea asta , cred ca va fii foarte bine , cu ele m voi pune gogonele la toamna!
Hai mai fetelor , nu stati triste , stiu ca e greu , dar ce sa facem , trebuie sa mergem inainte !
Cui doreste , mai am inca si ma gindesc , dupa -amiaza sa modelez , o praji.Asa ca va invit !
mihaela_specht spune:
tumpi pe mine m-au tzepuit de la lautarul de 2 ori nu mai comand niciodata la ei nimic,is impotriva lor ,se poate sa fie si vina lor.
suna sa te interesezi unde s-a incurcat.
e suma mare ce ti-au bagat ei acolo.
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
noiembrie spune:
Tumpi , stai calma!
Crezi , ca daca esti un car de nervi , rezolvi ceva ? O fi fost vreun obosit pe acolo , si cine stie ce a scris!?
Iti tin pumnii , sa iasa asa cum doresti , sa rezolvi , si sa treaca nervisorii !Numai bine .
MIki , ma bucur sa aud asta !
mihaela_specht spune:
sau poate ti-au trimis si-un lautar...
Dennis-puiu
tumpi spune:
Gata, mi-au trecut nervii, asa ca va servesc cu un ness Amigo.
S-a intors nenea, probabil ca a sunat iara la disponenti, cert e ca am platit doar 75 e.Vai mama mea ca nu aveam 5 e, noroc ca am tot timpul maruntis si i-am dat de cate 50 centi , 20, 10 chiar vro 2 monezi si 5 centi.Dar daca eram mai a naibii, pt faza asta tb sa-i dau numai de 2 si 5 centi.
Tocmai eram cu mana pe telefon cand a sunat iara la usa.Norocul lor.Dar am sa vb cu al mei sa vad ce zice si el.Ca astia scanasera deja pachetul ca dat ca dupa ce i-am dat banii am vrut sa semnez pe scaner si omu meu deja o facuse in locul meu.No bun, vad eu.
Oricum daca nu veneau azi cu pachetul il returnam, ca daca mai stateau micii inca 5-6 ore se dezghetau complet.
Miki, noi am mai comandat de la ei vinuri acu cativa ani si nu am avut pb.Oricum au fost promti, am dat comanda pe 6 seara si azi deja a venit.Termenul de livrare era 48 ore.
Ma bucur de vin ca voiam sa facem cadou duminica.Zici ca sunem drojdieri, mi-am comandat 6 sticle de vin numai pt noi, da acum am sa ma rasfat cu vinuri romanesti la masa.
Gata faug in treburile mele ca m-am linistit.
tumpi spune:
Miha-ha, lautar nu era inauntru,numai multa harite tocata printre sticlele incartonate.
Codruta, uite aici: www.lautaru.de
Vad ca iese soarele f bine ca altfel ma deprimam si mai mult mai ales ca nu mai am energizant in casa, da acum am ness