Vitamine romanesti in Germania (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Tumpi , da asa mi-sa parut la prima vedere , dar trebuie sa aibe si ei adaos comercial , etc , ca altfel nu este rentabil .!si oricum nu te duci in fiecare zi . Spune drept ai luat si "Lacrima"?
Ca daca ai luat , iau si eu trenul , si ajung!
Aoleeeeeeeuuu , cu netul asta , mai ca nu s-a ars painea !

Mergi la inceput

Drum bun , Tumpi , casa gura si pentru mine!
Iulia , bafta sotului , sa aiba noroc , si sa va impliniti visul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht

sau poate ti-au trimis si-un lautar...

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Ce maninc , la litere si nici macar nu am ajuns la tine , sa ...Vroiam sa spun , sa casti gura si pentru mine !
Sint convinsa ca ai priceput ce am vrut sa spun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

e cam dimineata, dar nu-i bai un pahar merge, sau dca nu mai tarziu, ca am destul
La alegere, o Grasa de Cotnari,un Pinois Gris sau poate un Chardonnay de Murfatlar sau poate un Vinul Cavalerului.

Grasa de Cotnari e unul din vinurile mele preferate, e si dulce si e si vinul care l-am baut la prima intalnire cu iubitul meu.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

eu iau grasa si tamaioasa

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

clau singura explicatie cum au ajuns la 750 euro...

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

mai nu sunteti intregi,merge omu la cumparaturi 2 ore si vad pagina 19,zic nu se poate am incurcat subectul eu am lasat la 16 de dim deci sa revenim la ale noastre vreo Puterea Ursului nu ai, Randunica Neagra ceva ca is cam ametita si sleita de puteri , auzi io ajuns in 5 ore sa stii pe cand sa pui la rece .
Am luat plante frumoase,abia astept sa fac ceva aranjamente florale,am luat mai multe tipuri hängende blumen,merg sa ma apuc de ele sa le gat ca am vreo 5 jardinere de facut , mai am uitat kukta la maxim cand am plecat si vai in tankstelle mi-am adus aminte,ii zic lui Helmut baga gaz ca explodeaza kukta, pe drum un mosulica abia tira roaba dupa el,Helmut striga : hai mosulica ca explodeaza curca'n kukta!!!!!! ati inteles ceva supa va fi de puten,gata merg la treaba, see u later girls.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Citat:
citat din mesajul lui noiembrie

Moonik , ai grija de tine , si distractie placuta !
Eu sint o clienta fidela cabinetului stomatologic , nu am nici o frica , ...doar ca nu am bani...(ca toata lumea de altfel!)
In Romania cred , ca nu am avut norocul sa intilnesc pe cineva priceput . Medicul care mi-a tratat dintii , a plecat in Anglia , si de atunci ....vai si amar-Eu am o obsesie cu dintii !Fiecare cu pasarica -sau stolul lui.Daca a-si avea bani , dupa cum a-si vrea , ce bine ar fi!Am deocamdata niste lucrari , care trebuie musai sa fie schimbate , ca-s de toata prasti , dar ....vesnica lipsa a banilor . Dar sa traim sa fim sanatosi !
Numai bine tuturor !

Buna

Sa incepem de la inceput , deci Codruta eu de copil mic am fost clienta fidela la stomatologie ( mai bine zis obsedata ) aveam dinti foarte frumosi . De la 2 pete negre la dinti am ajuns ca sa mi se scoata ( 4 buc ), ceea ce nu avea voie la o varsta de 14 ani , ai ales ca erau dinti buni , si din fata , pe langa ca mi-au scos dintii cei buni , mi-au mai pilit inca 4 dinti buni . Dupa o luna ce mi-a pus lucrarea am fost operata la gingie ( mi sa taiat aproape toata gingia ) Medicul care m-a operat mi-a zis ca dupa operatie sa merg si sa-l dau in judecata pe celalalt medic care mi-a facut chestia asta , dar din pacat pana cand am ajuns sa-l dau in judecata medicul respectiv a murit . Am umblat la pshiolog ca eram distrusa cu nervii, nu ieseam din casa , nu mancam ,nu vb , nu radeam ceea ce pana in ziua de azi nu fac .Deci pana in ziua de azi am aproape 10 operatii la gingie , lucrarea am schimbat-o de 5 - 6 ori ( ceea ce nu prea mai tine si de aia am nevoie de implant ) , am cartilaj la maxilar ( cred ca asa se zice )si inca multe as mai putea sa scriu .
In Ro acum-s 4-5 ani am intalnit un medic foarte bun de aia am si vrut sa fac implantul anul trecut la el , dar timpul a fost prea scurt si nu am mai reusit . Aici e foarte scump ceea ce acuma nu imi permit , mai ales ca vine bebe si cand vin problemele atunci vin cu gramada. Eu sper ca pana la anu mai rezist.

Monik 30+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74
mai am uitat kukta la maxim cand am plecat si vai in tankstelle mi-am adus aminte,ii zic lui Helmut baga gaz ca explodeaza kukta, pe drum un mosulica abia tira roaba dupa el,Helmut striga : hai mosulica ca explodeaza curca'n kukta!!!!!! ati inteles ceva supa va fi de puten,gata merg la treaba, see u later girls.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mi-e dor de Helmut . Spor la treaba

Iulia, tin pumnii sotului tau
Ioana, azi nu vin. pastreaza o sticloasa pt noi Te anunt cand vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Asa continuare

Si aici a fost o furtuna , iar hainele erau pe terasa , macar sau spalat de 2 ori .
Bodensee - si eu as merge , dar daca totul merge bine in iulie o sa nasc .
Despre medicii de aici , ce sa zic nu sunt deloc satisfacuta .In Ro chiar ca pot spune am avut medici super buni , pana in ziua de azi daca am ceva la rinichi pot sa-l sun pe medicul meu .
Yasmine - ai barbat periculos , eu am facut aproape 8 ani Karate .
Angiuta - si eu simt la fel , imi vine sa dau cu capul in pereti daca ma gandesc ca in Ro am avut un loc de munca super faina si am renuntat la toate numai ca sa vin aici si sa fiu cu omul meu , si aici ce fac acuma .....dar cum a zis si Codruta dupa furtuna vine si soare .
Eiii Codruta imi place mereu ce scri
Iulia - calm - calm vezi ca va reusi si va fi profesor
Ceva ideei ce as putea face maine de mancare ? ce merge rapid ca maine iar mergem la zi de nastere , desi nu am nici un chef . Aseara la 8 jumate eu am venit acasa ( sotu a mai ramas ) ca nu am mai rezistat sa stau si burtica tot mi se intarea.

Monik 30+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput