Vitamine romanesti in Germania (23)
Raspunsuri - Pagina 16
puiul11 spune:
Neata vreau si eu un ceai fierbinte.
Merg sa pregatesc fata de gradinita si mai vb. Azi trebe sa merg la muttertag, mamcare sa fac si curat vine sotul si iara incepe apoi
Si la noi ploua,pana luni parca
claudia74 spune:
wir sind hier, ne pregatim sa culegem musetzelul ,m-am trezit voioasa iar, mai da si eu cred ca s-a scos primavara din calendar si noi nu am fost instiintate! so etwas!! da ieri 16 grade azi vreo 4 si tot asa ne jucam !!! si Andi are iarasi waldtag si daca ploua voi face cu nervii acasa si am vrut sa mergem in sfarsit sa imi iau gernien ptr terasa, dar nu stiu daca nu e prea rece sa le pun totusi afara si numai stiu ce am vrut sa fac si nu prea pot din cauza vremii prin gradina sa mai plivesc intre plante.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Neata vitamine.
Codruta, eu iau un ceai, chiar va ofer si voua ca ieri iara am primit cei.Doamne ca daca as bea in fiecare zi tot mi-ar trebui juma de an sa termin colectia de ceaiuri.
Si la noi ploua dimineata cu galeata, tunete si fulgere.M-am ingrozit cand am iesit din casa sa ma duc la munc, noroc ca pana la munca s-a oprit.
Aseara de adormita ce eram am uitat sa schimb ceasul, l-am lasat pe ora cand se trezeste al meu, asa ca azi am ajuns la munca la 5,10 in loc de 4,30.
Clau, azi ma duc la Metro, poate gasesc acolo ceva pt sarbatoritul de maine, daca nu chiar langa e un magazin numai pentru copii.
Ieri am stat 2 ore juma sa calc, da macar stiu o treaba nu mai am nimic(defapt as mai avea 3 lenjerii,dar alea intr-o juma de ora le dovedesc),ca la cum e vremea azi, mai statea acolo inca vreo saptamana
Ma duc sa pap biscuiti cu lapte si revin eu.
Si pt voi o melodie care-mi place mult
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
angiuta spune:
Buna dimineata!
La noi e soare si frumos dar eu am o stare aiurea rau...n-am chef de nimic si m-am saturat de tot...m-am saturat sa stau acasa toata ziua sa incerc sa o fac pe nevasta casnica fericita care se ocupa de treburile casnice. Nu sunt facuta pentru asa ceva si cu asta basta.
De fiecare data cum vine primavara pe mine ma apuca crizele de personalitate
Va pup, sa aveti o zi mai buna dcat a mea!
Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007)
tumpi spune:
Dedicatie pt Claudia si nu numai
claudia74 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angiuta Buna dimineata! La noi e soare si frumos dar eu am o stare aiurea rau...n-am chef de nimic si m-am saturat de tot...m-am saturat sa stau acasa toata ziua sa incerc sa o fac pe nevasta casnica fericita care se ocupa de treburile casnice. Nu sunt facuta pentru asa ceva si cu asta basta. De fiecare data cum vine primavara pe mine ma apuca crizele de personalitate Va pup, sa aveti o zi mai buna dcat a mea! Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) |
Angi süsse offfffff te inteleg perfect si eu am trecut prin faza asta, nu stiu ce sfat sa iti dau,eventual sa cauti egal ce de lucru,dar apoi iarasi intervine deprimare ca de sa faci asa ceva cand tu ai studii, etc offffff depresia asta am avut-o si o mai am inca, asta e dezavantjaul cand traiesti intr-o tara straina si nu poti face ce vrei din punct de vedere al carierei la refer, eu sper din suflet sa reusesti ce ti-ai propus sa faci, ca e tare frumos ce vrei, uite si la noi a iesit soarele, am sunat deja de dim la gradi sa intreb care-i faza cu wald heute daca ploua,mi-a zis ca daca ploua tare nu pldeaca,dar na cum ziceam a iesit soarele, asa ca incolonarea mergem la cules de musetel .
Ioana tks de dedication .
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
Ioana red hot si eagels .
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
tumpi spune:
Angiuta, te inteleg, cred ca pe mai toate ne incearca acelas sentiment si e normal.Dar parerea mea ca sanatosi sa fim si sa avem familia langa noi ca restul vine de la sine.Cineva acolo sus le oranduieste cum stie el mai bine.
Cred ca in curand imi deschid ceainarie.Am desigilat acum cutia cu ceaiuri de am primit-o ieri,10 cutii de ceai fiecare cu cate 12 plicuri.Nici loc nu mai am de ele, ca deja am un sertar plin numai cu ceaiuri si mai am si in camara inca vreo 4 pungi cu ceai pulbere.Stiu ca suntem bautori de ceai,dar in curand pe cuvant daca nu-mi deschid ceainarie.
Clau, sunt doua melodii care mi-au marcat adolescenta.Melodia lui Red Hot imi trezeste amintiri placute.
Miki, ce face Balu?Abia astept sa imi dai vestile bune de la analize.
Miri, unde esti ca nu ai mai aparut?
Restul fetelor , iesit de pe sub plapumi.
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Moaaaamaa, ce furtuna a fost azi-noapte la noi! Cred ca s-a lasat si cu ceva grindina dupa cum rapaia.
Claudia, nu prestez nimic la sot, m-a enervat, acum nu mai am eu chef sa merg nicaieri, nah, nici macar la restaurant, numa' de-a naibii si nu ies din casa duminica viitoare.
Mira, frumoase poze, dar motatele sunt si mai si!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet