Vitamine romanesti in Germania (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

vin cam obosita dar tot voioasa,da ii molipsesc si inca cum si ii pun si la punct de nu se vad : cand am ajuns zic la bucatar hallo.... kein antwort, ma duc in spüllraum si strig de acolo : Ich hab hallo gesagt... el cica : Ich war grad in unterhaltung, da io cu tupeu... tja aber trotzdem kannst antworten.... dupa aia tot dupa fundul meu era Claudia in sus, Claudia in jos, ce palaria mea trebuie sa-i invat eu bunele maniere, ei las ca o fac daca e notig,nu suport sa nu primesc raspuns cand salut si astia cam o fac cu tupeu.
Restule fetelor sunteti ok?
Corina nu ii mai dor dintii pe nemti?
Iulia ce ai facut azi?
Codruto mai ai inghetata, vin la tine,io vreau de fistic,se poate?
Miki what's up?
Ioana gata treaba,ai fost si la metro deja?
osna da ma bucur si eu ca s-a incalzit mai alea ca Andi are sapt asta waldwoche si a cam dardait de frig pana azi, de azi s-a incazit si la noi, Gott sei Dank.
Miha-ha tu cu ce te mai ocupi, ce mai face Denisucu mic.
Kaiuda esti absenta ce e cu tine, te uiti deja la tigani?
Monik burtica sexoasa si a lui Mariana auch .
Puiul voi ce mai faceti?
Mirabelo cum a fost azi la gradi?
Ceska ai reusit cu musakaua aia?
Alexandra prestezi deja la sot sa mergeti la Sealife.
Claudi@ si Dora numai spuneti chiar nimic,nimic,nu aveti vreme de noi ai!
Adinele unde sunteti? mai Trischa ce fras nu aveti net in ro,credeam ca intri sa ne spui cum ati ajuns,cum e? cand veniti inapoi.
na enought merg si eu la dus si la program de adormit copilul si apoi tv.
Süsse träume alle.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Claudia, uite cadoul........... e cum sa fie? a tinut totul jumatate de ora. Ne-am asezat in clasa fiecare mamica langa puiul ei ne-au cantat, ne-au dat simbolic niste flori care au crescut din manutele lor (niste baticuri colorate din nailon). Dar au fost toti dulci rau.. toanta de mine n-am luat aparatul foto
Dar m-am razbunat de dupamasa

Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

Mira super si desenul si piticoatele tale pe dupa flori,auzi dar portul de la Bodensee e pe partea Schweiz ce ai fotografiat tu azi sau vii la nemti,dar tu chiar asa aproape de Bodensee stai, punem la punct ausflugul nostru fetelor, Adina a spus ca in iulie sa fie, haideti sa cautam un pension,avem deja o pensiune ce o detin niste romani dar nu stiu cum sunt imprejurarile,vrem si ptr copii ceva.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Claudia, e la mine in orasel. 10 min intr-o plimbare fac pana la lac.

Poze noi.....cu noi

Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder

Mergi la inceput

........pai numai daca zbor peste Bodensee, sau o trec inot ajung la Deutschland..sau ocolesc prin Bregenz, Lindau, sau pe partea cealalta Konstanz.
In 2004 cand ne-am intalnit la Bodensee, stiu ca majoritatea care au venit de mai departe au stat la ceva pesiune a unor romani pe la Radolfzell. In iulie a doua saptamana adica din 12 pana in 19 suntem pe munte, dar pentru intalnire las si muntele, orice. Nu vreau sub nici o forma sa o ratez

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

tot despre pensiunea aia e vorba, acu nu stiu exact locatia sa fie si ceva de vizitat pe acolo, eu cand am fost acu 2 ani cu corul am vizitat zeppelin museum am mai fost la un muzeu nu stiu acu cum ii zice ala pe apa,din epoca de piatra si acolo zona aia mi-a placut era foarte multe famili cu copii la lac la plaja, erau peste tot spielplätze a fost frumos si erau peste tot pensiuni, aici la romani ar fi oke, 30 euro pe noapte inclusiv früstuck, acu astept sa ne adunam si sa stabilim ce si cum .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiul11 spune:

Sunt si eu pe aici,am niste nervi pe dr astia.
Sun ieri la urolog sa spun ca vreau sa trimit rezultatul cu analizele facut la pediatru pe fax,caci nu pot ajunge azi la ei la termin ca nu am cu ce( trebuia sa merg cu un bus, apoi tren si apoi cam 30 min pe jos si cu 2 copii dupa mine). Toate hartiile le facusem data trecuta nu se schimbase nimic. Dar ei nu ca trebe sa veniti. Azi suna pe sotul ca neaparat sa ma duc ca .In fine merg cu un prieten cu masina,dau o semnatura pe hartiile vechi si intru in cabinet, vine dr imi da hirtia cu ora de la operatie si ne vedem luni. Nu tu control nimic,lucru care se putea face si luni darrrrr trebe sa mai incaseze si ei o consultatie
Gata m-am descarcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mergem la Bodensee?

Ioana-Puiul, sa treaca nervii
Mira, m-ai facut fericita (iarasi) cu pozele tale

Voioaso, ce faci? au invatat colegii tai bunele maniere azi?

Mergi la inceput

Ioana is batuti in cap

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata .Vrea cineva sau mai bine o cana mmmmarreeeeeeeeeeee de ceai !Eu totusi cred ca este o greaseala la mijloc, stie cineva -s-a scos primavara din calendar?
La noi ploua de rupe pamintul !Si ieri imi calcasem niste bluze cu mineca scurta!.Cred ca devin depresiva cu vremea asta!
Clau , nu am fistic , dar voi cauta .Si mie imi place teribil de mult gustul , dar nu am gasit decit din ala cu sare , si are totusi prea multa , pentru a fi pus in inghetata . Ar trebui facut pasta . Voi incerca la turci . Iti ofer altceva , astazi voi face tot inghetata , ca sa fiu pe acceasi linie cu vremea de afara!
Voi sta linga calorifer si am sa savurez o inghetata .!
Ioana , nu te enerva , este adevarat ca iti trebuie nervi de otel!
EU ma duc , de o vreme incoace in fiecare saptamina cu Matei la doctor ...asa ca....te inteleg . Bafta !
Luni merg iarasi sa ii ia singe , sa vedem , mai departe cu ochii ! Nici acum nu sint bine!
Miki , alles klar?
Haideti fetelor , ca s-a racit cafeaua , dar daca spuneti ca veniti , mai fac una !

Mergi la inceput