Vitamine romanesti in Germania (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Ramona , sanatate si numai bine ! E greu cu tratamentul asta , dar din doua rele , o aleg pe cea mai putin rea !
Sufar acum , decit sa ramin fara dinti in gura !
Yasmine , poate sa iti spuna detalii , este in bransa ! Este medic stomatolog , si sigur iti va da detaliile care te intereseaza.Sint convinsa ca ma aproba in ceea ce am spus-adica tratament versus caderea totala a dintilor.! Eu stiu ca barbatii si mersul la medic....dar poate il convingi ! Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Codruta multam, stiu. De gura mea s-a dus sotul la control la stomatologie, cu toate ca el zicea ca nu are nimic, nu-l doare nimic. Si cand a ajuns acolo i-au intocmit aia o lista luunga cu ce probleme are. (Eu am doua coroane, si muult am mai plans dupa dintii mei).
A, pana sa se duca la dentist ma tot certa ca chinuiam fata sa o spal pe dinti la nici 2 ani de zile; dupa ce-a venit de la doctor - el tine fata in brate si de maini, sa pot sa o spal eu mai bine

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Schimb ritmul de dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

am plecat voioasa la munca,bis heute abend, seid brav .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Miki..........si semnatura....

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

clau spor la munca

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Clau , imi place de tine , ca te duci voioasa la servici , poate ii molipsesti de voiosie si pe aia de acolo..
Sigur ca o sa fim cuminti , ca sfintii pe pereti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Si iost la munca, da la mine merge tras-impins, naiba stie, nu mai vine lumea la dentist.
Deseara iar sunt sefa telecomenzii ca omu mi-e la judo, ne vb deseara.
Pac-pac.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

hallo,am ajuns si noi prin zona.am fost putin prin centru,am mai afcut ceva cumparaturi pentru plecarea acasa in romania si apoi ne-am oprit la spielplatz.
ma bucur ca s-a intors vremea frumoasa,ploaia de zilele trecute ma deprima.
ma duc sa pregatesc ceva rapid de cina,vine soata de la munca si nu avem nimic de mancare.

o seara frumoasa !

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput