Vitamine romanesti in Germania (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Codruta bea ceva cockteiluri sa amorteasca daca tot dai cu paiul.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

www.daskochrezept.de/_img_upload/media/rezepte/2515/mid_474188a66bd3c.jpg" target="_blank">Cocktail?

Codruta, .

Miki

Mergi la inceput

I love this song and Mariah too

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

www.daskochrezept.de/_img_upload/media/rezepte/2515/mid_474188a66bd3c.jpg" target="_blank">Cocktail?

Codruta, .

Miki

bey d'ala vreau si io

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Imi place Song-ul
Cocktailul il bem peste cateva saptamani/luni

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Da , mai fetelor asa ceva ar trebui ...Daca tot e bal ...sa fie pina la capat! Dar din pacate , nu am nici o tari ein casa , doar niste vin , si ...nu prea merge Am facut o inghetata cu capsuni , pentru Matei sa vedem ce o iesi !
Clau , Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna si de la noi

Noi suntem bine , azi am fost la medic si totul e Ok . Nu prea am mai intrat ca am avut treaba ( deci am intrat , dar cand vroiam sa citesc ce ati scris , intervenea altceva si trebuia sa inchid calculatorul / sau sa plec ... ).
Inca nu am reusit sa citesc tot ,dar totusi :
Claudia - mi-am cump sampon , o sa incerc sa vedem
Miki - ma bucur ca esti mai bine ( acuma am eu apucaturi dar o sa-mi treaca ) .
Codruta - in ceea ce priveste stomatologia nici nu am curajul sa merg ,eu am nevoie de implant si restu ... , deci precis o groaza de bani ceea ce acuma nu imi permit , poate o sa mi le fac la anu in Ro .
Melodiile sunt imi plac , mai ales Dirty Dancing .
Ahh ieri am incercat reteta aia cu Gemüse - Topfen - Quiche , e super buna ( eu am pus mai multa Sahne si mai multe feluri de Gemüse ) .
Aici e vreme buna asa ca merg la cump ca am nevoie de ( Danklorix , Mottenpapir , Dus - Gel , pasta de dinti etc ), iar dupa aia merg la gradina , cumnatu are azi ziua de nastere ( sarbatoreste si azi si sambata ).
Daca azi nu mai reusesc sa intru va doresc tuturor o zi buna si cu soare .

Monik 30+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Monik, ce s-a intamplat? nu fii suparata. ai grija de tine si bb. distractie placuta azi.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Moonik , ai grija de tine , si distractie placuta !
Eu sint o clienta fidela cabinetului stomatologic , nu am nici o frica , ...doar ca nu am bani...(ca toata lumea de altfel!)
In Romania cred , ca nu am avut norocul sa intilnesc pe cineva priceput . Medicul care mi-a tratat dintii , a plecat in Anglia , si de atunci ....vai si amar-Eu am o obsesie cu dintii !Fiecare cu pasarica -sau stolul lui.Daca a-si avea bani , dupa cum a-si vrea , ce bine ar fi!Am deocamdata niste lucrari , care trebuie musai sa fie schimbate , ca-s de toata prasti , dar ....vesnica lipsa a banilor . Dar sa traim sa fim sanatosi !
Numai bine tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Hallo Leute,

si eu pe-aici. Azi am facut vreo 3 feluri de mancare, am curatat nitel bucataria, am facut baita mie si piticei, si acum citesc noutatile de pe forum inainte sa trag un pui de somn.

Codruta - si sotu ltrebuie sa faca un tratament contra parodontozei - ma gandeam sa ii dau aseara sa citeasca postarea ta, dar m-am razgandit repede, ca daca afla cat te chinuie, il lasa balta de tratament .

Monik - ma bucur ca vestile sunt bune. Sa o tii tot asa .
Eu sunt foarte obosita - dimineata nu reusesc sa ma dau jos din pat. Azi mi s-a sculat pustoaica la 7, si eu m-am incumetat sa ma ridic pe la 9 fara un sfert. Intre timp fata ... a facut dezastru in casa, am strans juma de ora dupa ea.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
32+

Mergi la inceput