Vitamine romanesti in Germania (23)
Raspunsuri - Pagina 12
anangel_lexi spune:
Claudia, nu in Muenchen, vroiam undeva mai aproape, la Sealife in Koenigswinter.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
claudia74 spune:
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
und weiter
Alexandra eu nu stiu ce au barbatii astia is batuti rau in cap,dar nu-i mai scoatem Domn'le afara din casa (am dreptate Codruta)?
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Clau, imi place la nebunie Dirty Dancing. Cred ca am vazut filmul de 1000 de ori
Miki
claudia74 spune:
Ptr toate femeile :
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
mihaela_specht spune:
alexandra foarte frumos Königswinter,aproape de Sealife e Drachenfels e ceva de urcat dar se merita,mai e in apropiere Petersberg (aici a avut loc nunta lui schumacher ),o zona foarte frumoasa convinge-l pe sot sa mergeti.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
gata cheful ca vad ca nu gusta nimeni cu noi,fiecare cu ce-l doare .
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
noiembrie spune:
Clau , acum m-am strins de pe drumuri .Am fost sa ii iau lui Matei niste tricouri pentru vara (care nu m-ai vine....!).Au in oferta la Aldi , 1.99 e . Sint pentru tavaleala , daca le poarta o vara e bine.
Si mai baga muzica , ca mi-e imi place , ascult cu placere ce postati , asa ca inainte si mercic!
Eu sint pentru distractie , dar nu am cu cine...si ...da ...barbatii astia , parca sint facuti de aceeasi mama...Am cumparat capsuni , astept sa prestez prajitura ta . Multumesc de pontul cu Sahne , acum voi incerca .Vreau sa fac pt . Matei Waffele lui Osna ! Cu dintii, merge.Beau cafeaua cu paiul.!
Miki , ma bucur ca esti mai bine , asa trebuie sa fii!