Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 7
andy.p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
La robot, am pus cativa morcovei facuti la aburi (din aia mici, ca un degetel, vreo 6-8), o inflorescanta de broccoli, 4 masuri de nan2, si 120ml apa fiarta. A iesit o crema fina-fina, cu gust dulce (de la lapte morcov) de lapte praf. Am impartit in 3 canute, si a mancat in toate 3 zilele tot. Ada, mama de baieti: Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri |
Multumesc mult ,am facut si a papat.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
bitza2008 spune:
Am fost la dermatolog
Aveam programare la un cab si-mi zice de la receptie sa fiu acolo cu 15 min inainte.buuun, ajungem acolo si asistenta-tocmai a plecat dl dr.Dar puteti merge in policlina, acolo e. Daca vreti puteti plati aici consultatia 40 lei. Zic nu, platim acolo sa-l gasim.
Iau sotul si mergem in policlinica, pe scari cu carut si copil in brate ajungem la cabinet, in sfarsit...iese un nene si ne zice ca n-a venit inca dl dr. Stam la usa, cuminti! 3 min cat am stat se auzea asistenta tusind-dar tusea si plamanii din ea.
Hopa, mi s-a ridicat ceata de pe ochi...Hai sa mergem!Hai, zice sotul, ce prosti suntem!Mergem la particular sa ferim copilul si ajungem in policlinica de stat sa dam si 40 lei, cand cu trimitere veneam gratis. Pfuai!!
Sun la o dr dermatolog la care am fost eu si nu m-a ajutat cu nimic, dar daca in orasul@%#&*@# nu gasesti altii.
A zis ca e DA! mi-a dat
Zyrtec 5 pic/zi
Baneocin+Afloderm sa ung 2/zi doar pe fata unde are bubite.
Sa folosesc Sebamed sapun si Ivathermhidra+
dar fara vreo explicatie sau sa-mi zica de la ce o fi..nik-nik
vineri la control.
Fac cum a zis si cand vine sotul acasa poate mergem la Is sau Sv sau B.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
bitza2008 spune:
ANCA deci gata cu durerea! Oau, tare de tot!
LUMI
bietul sot!
poze
andy.p spune:
Bitzaimi pare rau ca aveti DA..incearca totusi si un homeopat
Lumi eu zic ca va fi o fetitza frumoasa,frumoasa ,aparat de huni si de tatic
Claudinnaff frumos Razvanel
Alexia
Andrei
Nausica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Nausica, si noi mergem la mare, in August. Adica sper, daca nu intervine ceva neprevazut. Carla va avea 12 luni si cred ca o cura de soare/apa ii va face bine. Evident cu restrictiile de rigoare. Colacul mi se pare exagerat de scump la 100 ron, c'mon e doar un colac, au astia niste preturi . Eu am vazut in magazinele de la noi o chestie care pluteste si pui copilul in fund, ceva de genul unui premergator plutitor. Mi s-a parut destul de OK. Cred ca piscina e super, veti face furori pe-acolo, toti copii vor vrea sa se joace cu Ania. |
Da, sigur ii va face bine cura de soare. Si apa ii face foarte bine. Si doctorita noastra a spus ca, doua saptamini inainte si doua saptamini dupa cura de soare (si in timpul ei, evident) nu mai trebuie sa-i dau vigantol si calciu. Calciu oricum nu-i dadeam, Vigantolul il urasc de-a dreptul. Acum nici nu se mai gaseste, asa ca, pina in august, cel putin, am scapat.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
bitza2008 spune:
ANDY vreau neaparat, dar nu exista asa ceva in Bt.
poze
Nausica spune:
Felicia, de unde ai luat iaurtiera? Stiu ca ai mai spus, dar am uitat.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 ANDY vreau neaparat, dar nu exista asa ceva in Bt. FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) poze |
imi pare rau..poate prin imprejurimi.
Alexia
Andrei
luminita2008 spune:
Bitza, imi pare rau de diagnostic... nu inteleg de ce Zyrtec, asta se da in cazul alergiilor.... sau poate si in cazul alergiilor... sper sa fie bine pana la urma. Nerantula si Cristineescu te mai pot ajuta cu sfaturi in leg cu DA..
Laura, sa te auda Dumnezeu! Vreau o fetita si o s-o am daca ma ajuta Doamne-Doamne!!(vad eu cu cine o fac)
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
bitza2008 spune:
LUMINITA, ANDY multumesc mult! Nu-s multumita deloc! E aiurea tare cand dr nu-ti inspira incredere! De 2 ore am ramas si singura pt o saptamana, sotul a plecat din tara Eh, o scot eu la capat!
LUMINITA sa-ti dea Dumnezeu o fetita frumoasa- frumoasa!
poze