Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 6
felicic76 spune:
Despre Olimp: este un apartament cu doua camere intr-un bloc facut ptr personalul care lucra sezonier pe Litoral. Acum sunt familii care locuiesc acolo, este apa curenta si butelie. Este al unor prieteni ai nostri si il inchiriaza tot sezonul. O sa-i intreb perioadele in care este liber si cam care este pretul. Curat, mobilier nou, gresie faianta, 2 camere, bucatarie si baie cu cabina de dus. In zona erau minimarket-uri si aprozar destul de bine aprovizionat. Ma rog, este cam ca acasa, dar destul de aproaoe de mare, vis-avis de Amfiteatru. Noi am fost acum 2 ani ultima data, apoi nu, ca sotul meu vroia omleta dimineatza si eventual seara un gratar (este o padurice langa) , ba vase de spalat, ba curatat un cartofior sau facut o salata, asa ca anul urmator am pus piciorul in prag, am mers ca o doamna la hotel si sa sa fiu servita
Pentru familii cu copii este super, asta este clar
Mai au si nasii unul, in Neptun, destul de departe de mare, dar nu s-au complicat sa-l inchirieze, merg cunoscuti sau rude. O sa-i intreb si pe ei, cu criza asta s-ar putea sa le dea prin cap sa scoata un ban.
edit:uite ca l-am www.infoturistii.ro/anunt.php?cazare=Cazare%20apartament%20Olimp" target="_blank">gasit si pe net
si www.infoturistii.ro/anunt.php?cazare=Cazare%20apartament%20Busteni" target="_blank">asta tot al lor este, dar la Busteni
garantez pentru seriozitate si curatenie
claudinna spune:
felicic, super ofertele!
300, e innebunit dupa catei si toata ziua prin curte alergam dupa ei si eu ii tot zic ham-ham-cutzu...iar azi statea in patut si se juca si l-am auzit cum exersa ham-ham:)
sa vedem daca mai zice, ca si pe mine m-a uimit
andreea, merci!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
luminita2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 LUMINITA oricat de ocupata ai fi, tu mereu gasesti timp pt o vorba buna si o incurajare pt fiecare!Deci Robi TATA si EDI MAMA, hmmm cred ca vei avea iar gemeni-fetita si baietel! |
la asta chiar nu m-am gandit!!! daca afla sotul, e de rau!
(conteaza daca zic ca prima oara au spus 'mama' amandoi, desi pe silabe, nu f clar?)
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
Ne-a prins ploaia azi.... torentiala.... noroc cu prelata de ploaie a caruciorului, nicio picatura nu a ajuns la huni, dar eu si mama... am facut cross pe ploaie, eu impingand vreo 36 de kg... daca nici asa nu scap de burta, nush cum!
Toate bune pana la urma, doar ca s-a cam udat carutul, l-am lasat in ploaie cat am dus copiii sus, n-aveam cum altfel... sper sa se usuce pana maine...
Cu tot cu ploaie, tot am facut o tura de IOR si am si papat in aer liber gustarica, bine ca azi am iesit mai devreme, altfel stateam putintel afara....
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Boo spune:
citat din mesajul lui piolica boo, vreau sa te intreb ceva. Voi ati dat mai jos somiera de la patutul lui Alex? Noi am mutat somiera mai jos la patutul Elsei si am observat ca in dreptul unde era salteluta, lemnul s-a cam ingalbenit. Sa fie de la nuca de cocos???? Voi ati patit asa? Ma enerveaza tare chestia asta... apropos de lapte, se poate da lapte de vaca dupa 1 an? eu nu prea as avea incredere in asta. Mamica fericita de bebelina Elsa |
Am dat somiera jos acum vreo saptamana dar ce-i drept ca nu am remarcat nimic. nici nu m-am uitat atent, dar o sa ma uit si iti spun. doarme alex acum.
cu laptele: eu ii fac branza din lapte de vaca luat de la ferma. tu cum ai vrea sa i-l dai ? asa pentru baut sau ca si branza ?
si pe noi ne-a prins ploaia si evident ca era prima zi in care nu luasem nimic la mine, nici de ploaie, nici haine groase. eu eram in maneca scurta, alex cu manaca lunga dar fara pantofi .. la mine venise caldura bine inainte sa plec de acasa. si eram in mijlocul parcului, in Kiseleff. am intrat sub foisor care era plin . si a venit socra-miu sa ne salveze dupa vreo jumate de ora ca mai aveam ceva de mers pana acasa
luminita2008 spune:
Bitza, sa ne spui te rog ce zice dermatologul.
Claudinna, Razvanel e super!! Baiat mare si frumos, ce mai!
Ce legan e cel din casa, din poza? E fain!
Nocom, mai treci pe la noi, will you????
Monica, nu te pot ajuta, nu stiu pe nimeni, sorry.
Giulianna, hai si tu la apel, cu impresii de la mare de 1 mai.
Feli, te rog sa-mi spui si mie cum e cu apartamentul din Olimp, cand e liber adica, ar fi exact ce vreau, nu tin mortis sa ajung cand e perioada de varf/sezon, inca nici nu stiu cand isi ia sotul concediu, dar chiar vreau sa merg! si merci!
Boo, noi n-am avut unde sa ne adapostim, eram si departe, dar macar am avut prelata... nici hunii mei n-aveau pantofi, erau tot in body si eu tot in tricou...
Sper ca puiutii bolnaviori sunt mai bine!!
_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
claudinna spune:
Lumi, nu e al nostru, eram in vizita, dar uite-l aici www.jucariidejucarii.ro/jucarii-de-exterior/leagane/leagan-de-gradina/" target="_blank">leaganul
e f frumos si canta chestiile alea de pe masuta, cand apesi pe ele. pt apartament e ideal
pupam Hunii
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
bitza2008 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
la asta chiar nu m-am gandit!!! daca afla sotul, e de rau! (conteaza daca zic ca prima oara au spus 'mama' amandoi, desi pe silabe, nu f clar?) Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008 _ Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu… GHIDUL MAMEI poveste despre comori Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi |
aaa, asa vor fi fetite gemene
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
luminita2008 spune:
citat din mesajul lui claudinna Lumi, nu e al nostru, eram in vizita, dar uite-l aici www.jucariidejucarii.ro/jucarii-de-exterior/leagane/leagan-de-gradina/" target="_blank">leaganul e f frumos si canta chestiile alea de pe masuta, cand apesi pe ele. pt apartament e ideal pupam Hunii |
multumesc frumos, mamico!! cred ca ma arde soata pe rug, dar chiar vreau si eu doua ptr huni...
o sa motivez ptr ca scapam de bouncere, cred, nu mai incat in ele si mereu vor sa se dea jos... ce ziceti, merge??[emoticon care nu stie pe unde sa scoata camasa]
_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
luminita2008 spune:
Bitza, ma omori.......... asta imi aduce aminte de ceva... in sarcina, un eco a aratat la un moment dat ca voi avea fete, pe la 5 luni si ceva, eram fff siguri ca sunt fete.... eu deja ma gandeam la shopping in 3, la cate 3 genti o data, 3 perechi de pantofi, 3 programari la cosmetica... sotul se gandea la vreo 3 imprumuturi la banca....
Laura, felicitari ptr albastreala! f bine iti sade!
_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori