Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 5
denisa.g spune:
300 - mai mamico dar ce precoce e Anda mamii . Bravo voua - sa va faceti mari si sanatoase .
baby_boy spune:
Referitor la vacanta..sper si eu.ca de pasti n-am avut curaj sa merg la soacra-mea in arges..dar acum m-am saturat acasa..mi-e dor de mare..insa pe litoralul romanesc nu mai calc..vara trecuta sotului i-a fost frica sa plecam departe cu burtica..vroiam tenerife..si hai la mamaia..nu zic..hotel de 4 stele..mancare buna...dar tot romania e..manele..si toate cele..nu se compara cu turcia de exemplu.
Acum ma imaginam anul asta in camera de hotel..cum stau pe langa resou(ca tot zicea NIkolici)si fierband la dovlecel cu morcov si telina
Totusi ar merge..daca gasesc ceva mic..de facut supica..blenderul de mana, o lada frigorifica mica..in care pot sa plec de acasa cu legumele, fructele..hmmm ar merge?
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
ratonelu spune:
denisa....hai, continuati sa va felicitati "in ciuda".....unora.
cristina, esti tare.
mie mi-e teama sa-i dau prune crude....mi-a tot facut de cateva ori kaka moale cu febra...si mi-e cam teama la fructe asa...."periculoase".
la fructe mi-e teama mie, la luegume ...ii e "teama" lui...si le refuza....asa c-am rezolvat-o!
fetelor...unde ati disparut?in parc?
aici ploua cu galeata si e vijelie.
in cartierul aviatiei...
ar trebui sa plec la banca, dar mai stau.
baby_boy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratonelu la fructe mi-e teama mie, la luegume ...ii e "teama" lui...si le refuza..asa c-am rezolvat-o |
Tare astaPoate va invingeti cumva teama asta
La Craiova e soare si frumos..eu bantui pe aci ca Radu le doarme..si am fost afara inainte de pranz.
Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)
300 spune:
citat din mesajul lui denisa.g 300 - mai mamico dar ce precoce e Anda mamii . Bravo voua - sa va faceti mari si sanatoase . de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
deenisa era singurul lucru pe care-l facea anda la 4 luni si ceva [-:)))]. Toti copiii se dadeau peste cap, rostogoleau etc etc, noi stateam pe spate si spuneam ta-ta-ta-ta. Nici pe burtica nu voia pisichera.
Acum s-au schimbat lucrurile dar nu face mai mult decat specificul varstei: sta in fund binisor, se arunca pe burta dar nici gand sa se ridice de c..r in sus s-o ia de-a busilea, asta vrea in picioare probabil. Oricum e silfida mamii cea carnoasa si mai nou compostorul mamii.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
citat din mesajul lui andy.p Ada ziceai de ceva morcovi cu broccoli care i-au placut lu Radu ff mult.Cum ai facut?Ca am uitat laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
La robot, am pus cativa morcovei facuti la aburi (din aia mici, ca un degetel, vreo 6-8), o inflorescanta de broccoli, 4 masuri de nan2, si 120ml apa fiarta.
A iesit o crema fina-fina, cu gust dulce (de la lapte morcov) de lapte praf.
Am impartit in 3 canute, si a mancat in toate 3 zilele tot.
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
piolica spune:
citat din mesajul lui 300 Acum s-au schimbat lucrurile dar nu face mai mult decat specificul varstei: sta in fund binisor, se arunca pe burta dar nici gand sa se ridice de c..r in sus s-o ia de-a busilea, asta vrea in picioare probabil. |
insa e calculatorista forumului, nu?
Mamica fericita de bebelina Elsa
claudinna spune:
pup fetele si boboceii!
v-am citit, dar am un program f incarcat si nu prea pot sa ma tin dupa voi:)
remarc intoarcea lui felicic!! pupam si Falcosul
pupici si pt Gruia si Dimitri, sa se faca bine repede!
imi pup si nora, ca mi-era dor de ea si ma tot intreba Razvanel
Anca, chiar ma intrebam ce-i cu voi. felicitari pt TA-TA!!!
Razvi zice doar "pa-pa-pa", pocneste din degete, fara sonor:), ca-i arat eu cum toarce bunicuta lana:)
mai zice ba-ba, da-da si mai nou ham ham:)) m-am prapadit azi cand l-am auzit!
daca va era dor de noi avem aici poze noi:http://entertainment.webshots.com/photo/2201599660101592511lpqJmF?vhost=entertainment
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
300 spune:
Anca iertare. Felicitari pentru ta-ta :) si pupici bubulinei mofturoase.
Claudinna ham-ham ...i-ati zis cum face cutzu ham-ham? sau e din proprie initiativa? Tare haios trebuie sa fie.
Anda a tot zis in ultimele zile vreun rudiment de ma, astept pe ma-ma. Cand e suparata zice mee sau miiiii si se uita la mine. Cand era mica, cam de cand m-am intors in bucuresti, plangea cu meee dar normal ca nu se uita dupa mine. Asa am asociat eu me cu mami dar nush cata dreptate am. SI mai are acum un plans cu niiii sau niiiie cand se supara si nu-i fac pe plaac. E drept ca trebuie sa fiu e faza s-o prind plangand sau chiar s-o enervez ca altfel e un copil vesel. Oricum o sa-mi iau un pampers pt adulti, vorba Anca, si-o sa fiu pe faza la ma-ma.
Piolica am venit din vizita de duminica cu o tastatura fara mufa, doar-doar o lasa-o pe-a mea. Mi-am gasit, am pus-o pe ei in locul alei mele si tot la a mea a tras. In ciuda faptului ca butonam pe-a ei sa ii fac pofta. Trag concluzia ca-i merge mintea sau are al saselea simt ceva foarte dezvoltat, oricum ma amuza tare cand nu-s obosita :P
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
andreutac spune:
Am revenit...
Denisa, am vazut mandrete de baiat tuns si cu dintosi. E frumos si cu plete si fara. Karinuta ce zice?
Ratonelu, si noi am jucat la loto, dar n-a iesit decat un nr. Al meu tot mai crede ca putem castiga ceva...eu nu.
Miruna, multumesc pt. sfaturi...chiar asteptam raspunsul tau, ca esti cu experienta in ceea ce priveste bonele.
Azi a fost chiar ok, a contat si faptul ca Eva a fost intr-o dispozitie mult mai buna (dormise inainte), am iesit afara, ne-am plimbat, am fost prin piata, am revenit si am redevenit din nou optimista
Claudinna, Razvanel e un frumos, iar bascutele super!!! Acum ai blog cu basca...jos palaria...adik basca
Si daca n-aveti ce face, puneti mana si confectionati lasagna...am gasit o reteta de imi lasa gura apa
aici este -http://gospodini.blogspot.com/2007/09/lasagna-varianta-mea.html
Azi ma aprovizionez cu de toate, maine incerc reteta.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria