Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

felicia te pomenesti ca avem nasi comuni sau cunostinte comune ca si ai nostri tot acolo la Neptun au apartament in blocurile care au fost pentru "sezonieri" sau pen ce naiba or fi fost. SI chiar acolo vrem sa mergem o tura vara asta (daca reusim sa scapam de Turcia ) este in spate la MEditerraneo daca sti

In alta ordine de idei eu sunt tare amarata. De parc anu aveam destule, astazi inainte de plecare a venit o "oficiala" sefului meu prin care era rugat sa ia o decizie cu privire la personal. Si anume ori sa ni se reduc asalariu si timpul de lucru la 70% ori sa dea o persoana afara... Prin urmare ma lupt din rasputeri sa imi iau nenorocitul asta de CM cu risc maternal ca e singurul prin care nu ma poate da afara, la restul de coduri te poate da din "ratiuni economice". Asa ca am picat in butoi rau si nu stiu ce sa fac. Am gasit prin cuscrii de cumatrii vitregi un medic de medicina muncii care a zis ca nu ma poate ajuta . CA cica musai tre sa vina s afaca raport la firma si bla bla... Mai caut dar cred ca tre sa rezolv pana la sfarsitul saptamanii cand tre sa dea seful meu un raspuns... daca nu... pizicii masii... ce-o fi o fi... of

Scuzati placinta da simteam nevoia sa ma descarc.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Am facut hunilor, care acum trag un pui mic de somn inainte de masa si joaca de seara. Tati are dezlegare la fotbal azi. Eu am dezlegare la forum. Si savurez un , luati si voi, daca nu-i prea tarziu...

Bitza, uff, daca ai fi putin mai aproape, as veni sa-ti dau o mana de ajutor, si hunii te-ar ajuta cu siguranta, l-ar tine ocupat pe Lucas sa mai respiri si tu!

Oana, e 5 mai azi.... am asteptat sa treaca ziua... imi pare rau ca am pierdut pariul (desi tot mai sper sa-mi spui ca nu-i asa..). Tu sa fii insa optimista, zen, ca o sa fie bine, trebuie!

Musette, tu pe unde umbli zilele astea?? Cred ca-s 2 saptamani de cand nu mai stim nimic de tine... baga putin capu' pe aici si spune-ne cum e Luca.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Luminita....ai intuit tu bine.Dar nu vreau totusi sa declar ca ai pierdut...eu am zis sa suspendam pariul de acum cateva zile.
Am inceput si noi cu iaurtul si pare sa il accepte cu placere.Adica deschide gurita imediat ce inghite, ceea ce eu zic ca e un semn bun....nu mai am depresii cauzate de mancarea lui!M-am tot gandit si eu toata ziua ca e 5 mai, dar poate si asta il stresa si de aia nu manca...asa ca il las in pace.Noi sa fim sanatosi

Monica, imi pare rau ca nu te pot ajuta.Eu am luat scurtarea programului la 6 ore de la un medic care nu stiu daca era de medicina muncii??! din reteaua Medysistem de la clinica de pe Timisoara.A fost foarte amabil atunci...Din pacate nu garantez ca e de medicina muncii (eu am ajuns la el ca m-au trimis de la firma la care lucrez).
Eu nu stiu cum e cu legislatia, dar stiu ca nu au voie sa dea afara gravide...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, ma lupt cu sotul ptr cele 2 leagane si cred ca o sa castig.... desi i-am spus intr-un moment deloc prielnic, cand varsase pe juma' de frigider si pe 2mp din jur + cca 50cm de perete.... varsase deci, ca ma pierd in cuvinte, ultima portie de mancarica cu sos de rosii pe care tocmai vroia sa o incalzeasca si s-o pape. ah, motviul dezastrului erau cele 2 scaune de masa ale hunilor, care i-au stat in drum....

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Claudinna super leaganul.Dar tocmai am dat o comanda la quelle de vreo 500 ron i-am cumparat jucarii adica masinuta Chicco, premergatorul ala Simba, inca un iepuras, si o alta masinuta.As mai comanda si leagnul dar astept sa vad daca primesc banii luna asta ca astept de vreo 4 luni asta e a 5-aSpune-mi te rog cam pana la ce greutate a bebelului merge leaganul si daca se demonteaza sa il poti transporta usor ca l-am duce si la bunici la curte.
Cine a mai comandat la quelle in cat timp ajunge comanda???Si inca ceva platesc la curier direct sau trebe sa depun intr-un cont????
Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi bafta sa castigi si eu as vrea tare leaganul sa vedem cum negociem ca dupa comanda de azi daca mai aude si de leagan ....pleaca de acasa
Tu de unde ai luat suportul de baie pt huni ca vrem si noi!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Andreutac si barbati-miu spera... si tot spera dupa marele castig la loterie... nici io nu cred ca poate fi posibil

300 si Sorina tot in picioare incearca... daca o pun in fund o apuca nervisorii, incordeaza picioarele si sustinuta de / pe mine se ridica in picioare... Evident moare de ras si face genoflexiuni

Am dat si eu in boala Corrinei si mi-am luat un pestisor... daca vreti si aveti placerea cand votati broscuta votati si pestisoru www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> aici

Claudinna super Razvanel la 9 luni

si sa nu ratez ptr toti sarbatoritii zilei

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Preety gogosarul si primul vot pt. bighidel

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Dya, uite de aici am luat scaunelele:
http://w ww .beb elusultau .ro/detalii.php?cod=OK10

scoate tu spatiile, pls.

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Baby_boy si multumim mult... daca tot am fost nevoita sa dau acvariul mare ... macar asa un pestisor !!!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput