Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

buna fetele dupa ceva vreme, ptr. ca nu mai pot de oboseala, in continuare trezit de 2-3 pe noapte si sunt praf.....si in continuare nici un dintzisor deci ce se intampla?????.....ave-ti vre-o idee????....ca eu nu mai stiu ce sa mai cred...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

O cunostinta de-a mea (amandoi medici stomatologi) au 2 gemeni de 9 luni care nu nici ei nici macar un coltisor de dintisor dar sunt foarte relaxati , nu-si fac nici o problema. Au zic ca pana la un anisor nu-i nimic daca nu le ies nici un dintisor.. atata doar ca se mai intareste gingia si posibil sa doara mai rau cand rupe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neata mai pe la pranz si de la noi

Feli ma bucur ca ai revenit

Sper ca boboceii sunt mai bine si LA MULTE LUNITE

Carla, eu si Tzitziri mergem pe la Tei, sa inteleg ca stati p-aci?

Noi ne-am revenit cu mancarica oarecum, fructe tot la borcan mancam

Ne pregatim sa iesim afara, sper sa mai revin astazi

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

denisa...hai ca ma "enervez"...cum adik....edwin,nascut in aceeasi zi cu putoiu sasha..spune mamamammaa?
si noi...nika?
moamaaaaa....
daca mai aveti si dintoci.....chiar ma"oftic".
klemi....sper sa ramanem codasi...cat de curand...in intrecerea asta...totusi
fetelor....ce fata fac eu cand vad ca faceti broccoli+morcov+fasolica+alte douazeci de legume...dar ce fata ar face sasha...cred ca s-ar strica de ras...pe seama mea,normal....nici vorba la teroristul meu.

Mergi la inceput

Ratonelu - ia uite-i www.flickr.com/photos/25613544@N08/3504130418/" target="_blank">dintisorii
Eu am incremenit cand am vazut filmuletul cu Matei de AlexaM zicand "mama" la 4 luni si 2 saptamani
Pupam pe Sasha si mamica lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

AOLEOOO.... DENISA nu ma speria si tu mai tare, ca sunt eu destul de in ce priveste dintzisorii, ca am mai auzit chestia asta, ca, cu cat vin mai tarziu cu atat doare mai rau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

AOLEOOO.... DENISA nu ma speria si tu mai tare, ca sunt eu destul de in ce priveste dintzisorii, ca am mai auzit chestia asta, ca, cu cat vin mai tarziu cu atat doare mai rau

Sper din tot sufletul sa va iasa cel putin la fel de usor cum ne-au iesit noua - eu credeam ca e maraiala de vaccin si cand colo iesisera 2 deodata
Pupam si scuze, n-am vrut sa speriem mamica

Mergi la inceput

ANGELYNA, noi stam pe Grigore Ionescu...adika f aproape.
stati in zona?
poate ati fost ieri in parc?
oare...ne-am vazut....si ne-am admirat carucioarele si bebeii?
adik voi mie ca eu am o rapandula second hand....si asta ca sa fiu draguta.(ma refer la carut)
super.
v-am spus ?am jucat la loto si mi-ai iesit....3numere....asa...siii?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Denisa, cam pe la varsta aia incepuse anda sa rupa ta-ta. O sa verific oricum, ca am inregistrat faza sa vada si ochiul lui ta-su. Oricum, era devreme. Cica va avea fratior?

Mai, eu scrisiesem un ditai mesajul lung si a fugit pentru ca uitasem sa ma si loghez. Nu mai reiau ca nu mai tin minte mare lucru. Oricum, Muuh, multa sanatate lui Dimitri (asta tin minte sigur ca am scris - cu alte cuvinte ce-i drept)

Azi fac terapie prin cumparaturi, ma duc sa ma aranjez. O zi frumoasa, gagici!

edit: jalnic e putin spus pentru felul in care scriu. Scuzati o mamica mai chioara si grabita? am corectat mesajul... cat de cat.

Carla sa iti zic ca tot sambata cand era L la spital am observat un dinte nou si ca adineauri m-a compostat cu el? Mama cu umorul ei negru spunea ca a marcat dintisorul Andei si ca asa sa-si faca la fiecare dinte sa-si aduca aminte cand i-au dat

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

denisa...super frumos si dintos!!!
ram...mai rasuceste si tu cutitu in rana'
gata...ma duc acasa .....si ii iau la bataie....p-amadoi..si pe el si pe tacsu....poate iese ceva.
ram, nu ma pot abtine...super mama ta
ma duc sa mananc mancarica de fasole verde.....m-a pus sasha sa mananc....azi fasolica verde...la noi e invers. el o pune pe mami sa pape.mai lipseste doar sa-mi masoare cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu

cristina, prune uscate?
sau ce fel de....eu inca nu i-am dat.
200ml de supa?
cred ca sasha a manacat ,,,....in total, de cand e el.....atata supa.
bitza...o luna in olandasuper...presupun ca aveti niste rubedenii p-acolo.
noi avem rude.....cel mult la tara....in giurgiu ori teleorman....desi...bettoonnn

carla,mami de putoiu sasha

Am revenit...
deci..prunele..am gasit proaspete..mari..gustoase sa stii..si i-am dat azi cu branzica..a mancat ceva..dar i-am dat cam repede masa pe la 9 si..si nu-i era foame.DIn compot nu-i dau si nu i-am dat..au zahar.
Iar la 12 supa.a rabatat tot castronul..nu i-a ajung..cred eu ca-i plac mai mult legumele...am asa o banuiala ca seamana cu ma-sa

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput