Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 18
luminita2008 spune:
moama, andreea, ce fain e la voi la camping!!! vazut poze, nor-mea e
rau, rau!!!
pupici, astept sa ne spui mai multe cand poti.
ah, bun venit in Clubul Stirbilor !(nu e prea corecta denumirea, da' n-am inspiratiune...)
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
babytza spune:
Hello dragelor 
Scriu acum repejor despre noi si apoi dupa baie facem conspectul zilei ![]()
Am inceput sa dormim bine noaptea, fara treziri pentru papa, doar doua , trei scurte pentru mufare la suzi
Trezirea este in jurul orei 7 cu exceptii la 8 
De papat , papam bine zilele astea, probabil si aerul ne face pofta de mancare. Dupa masa de pranz o zbughim in parc , asta pe 1-1.30 si mai revenim acasa seara la 8 , facem baita , bem laptic si apoi la maxim 8.45 dormim dusi. Nani in timpul zilei facem de doua ori. Prima runda este de 2 ore in jurul orei 10. A doua este in parc pe la 3.30 si tine cam o ora maxim.
Nu vad inca dintisorul 3 , il caut zilnic ![]()
Am inceput sa stam bine in fundulet. Nu stam mult dar stam bine 
Ne ridicam in picioare ajutat de mami sau de tati si ne tinem de tot ce putem cat mai mult ne tin piciorusele
In premergator ne urmareste in toata casa si darama , trage , apuca tot ce ii iese in cale ![]()
![]()
![]()
Maine ii dau peste ! Abea astept sa vad cum va fi primit 
Atat despre noi , revenim dupa baita 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
tzitziri spune:
Aparem si noi pe seara!
Felicic, ma bucur mult ca ai revenit la sentimente mai bune
Nerantula,David sta cam la 40 de ml la fructe de borcanel (mar cu para) si la legume deja nu mai masor...i-am luat niste castronele colorate si nu mai vreau sa le masor ca stiu ca nu mananca....iaurt deocamdata cateva lingurite ca nu ii dau mai mult.Sper sa nu am surprize neplacute cand il bag la un borcanel intreg de iaurt![]()
Si eu sper sa nu ajungem la alte masuri
Laura
....am ajuns si 'pasarica informatoare'![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
khristin spune:
Azi face si puiul meu 7 luni
. Si mergem la doctor caci cam tuseste si-i curge nasucul asta dupa ce a avut febra 2 zile. Luminita, babytza, Babyboy, Laura, Piolica multumim de urari fetelor, sinteti niste dragute. 
Anca, felicitari pt. tata
… se pare ca a vestit draguta urmatorul fratior. E tare scumpa in patutul ei acolo.
Piolica, la carte scrie ca dupa 9 luni poti sa nu-i mai dai formula. Eu una de-abia astept sa faca 9 luni sa-l trec pe cel organic ca formula n-a iubit-o neam si le-am incercat pe absolut toate de pe piata.
Tu de ce vrei sa o treci pe Elsa pe lapte de vaca ? O sa trimitem pozici cand suntem un pic mai in forma.
Denisa, dulce tare puiul tau, intotdeauna ma uit cu placere la pozele voastre. ![]()
Bitza, felicitari pt. al doilea dintoc. Noi de ceva vreme il asteptam pe #3 caci baleste la greu. ![]()
Eva, si noi sintem la fel cu tzitzi desi Chris mananca solide destul de bine, dar cand ma gandesc ca nu mai e mult pana in septembrie cand ma intorc la scoala si el nu pune gura pe biberon, ma gandesc ca nu mai e la fel de fun
…desi am auzit si povesti favorabile in care copilul incepe sa bea fie din biberon fie din sippy cup.
Monica, daca tu ai anuntat la serviciu ca esti insarcinata esti déjà protejata prin lege si nu ar avea cum sa te dea afara sub nici un aspect, fie economic, fie datorita crizei…cel putin asa ar fi normal, poate vorbesti cu cineva in ale resurselor umane. 
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé
Chris Anthony
300 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui andy-galro si de cateva nopti vad ca nu prea ar mai vrea san doar bibe....![]() ![]() de [purple]Andrei Petru(18.08.2008)[purple] |
inseamna ca se intarca. Daca vrei sa il mai alaptezi renunta la bibe cu totul, in cateva zile vei produce lapte suficient. si tine-l la san, dormi cu el asa.
Daca e comod pt tine sa intarci continua cu bibe

edit: am scris de pe mobil. voiam sa adaug ca suptul dimineata si seara e consecinta diversificarii si orice pui ajunge la fel cu mesele de lapte fie ca sta la san sau ia biceron. restul de mai sus ramane in picioare
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Paula-Laura spune:
Buna,
Monica, eu stiu ca nu au voie sa te dea afara daca ai anuntat ca esti insarcinata, decat pe motiv de incompetenta sau indisciplina. Cred ca e precizat ceva si in CCMN
Ratonelu, la fel, nu au voie sa te dea afara 6 luni de la reinceperea activitatii dupa concediu de maternitate.
Eu asa tin minte, dar n mai stiu exact legea. Intrati si in sectiunea legislativ si intrebati
Sper sa fie ok pt toata lumea 
Corrina si tu parca te-ai intors la unca. Cum esti?
Mai da un semn
In rest felicitari dintosilor, se pare ca e un nou curent intre bobocei 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
300 spune:
Nu ma mai joc. in scutecul fetitei mele am gasit un kk in forma de piramida. Mergem cu pasi repezi spre constipatie si e yuck... maine reintroduc masa de dimineata cu morcov crud pasat. Poate totusi accepta ceva ![]()
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
iepurila spune:
bitza sarumana. suna yami de tot.
Lumi, Cristina, va multumesc mult si va pup dulsi.
Eu am un sot cu temperatura (38.5) si cu frisoane, tremura de frig de zici ca sta in iglu. Are o infectie la masea si sper ca totul sa fie de la aceasta nenorocita de masea si pe fondul unei oboseli cronice.
daca aveti ceva idei sfaturi shoot.
felicic76 spune:
iepu:
cu reteta de iaurt la iaurtiera poate te ajuta Piolica
Stiu ca se pune un pic de iaurt pe fundul paharului, se completeaza cu lapte de tip UHT, se baga in priza si dupa 12 ore ai iaurt
despre domnul sot eu zic asat: supa fierbinte, baie fierbinte, ceva paracetamol si antinevralgic, daca nu "aspirina saracului" la greu
si maine ii ca nou(posibil si tu la fel
)
babytza: pupici soricelului
programul asta l-am avut si noi dar acum l-am schimbat: iese la 10 dimineatza afara, revine pentru masa de pranz la 13,30, doarme in casa(de fapt asta vreau, sa-l obisnuiesc sa doarma de pranz in casa) si pe la 16,30-17 iese din nou in parc, mananca branza/urda+fruct afara, il preiau eu de la D-na Vio in jur de 18 si ramanem la plimbare pana la 19,30-max 20. Apoi baie, lapte si la
. De cand am schimbat programul, aduna 4 ore de somn fata de perioada precedenta, aunci fura cate 20-30 min si insuma 2 ore, 2 ore jumate/zi si de la 19 era turbat de oboseala, dinti etc.
Acum fiecare copil are ritmul lui, nepoatele mele sunt diferite: doua au program, doua nu![]()
khristin, 300,tzitziri, lumi:
fug la baie ca tzipa Mufa!
edit: apa-i fierbinte

piticul meu nu accepta cereale in laptele de seara, am incercat Humana,Nestle, Milupa, Novolac, nu vrea si pace, refuza laptelele. Daca ii dau apoi lapte simplu, bea 210 ml fara sa respire.
Nu stiu de ce, am pus 2-3 cupe de cereale la 210 ml de lapte, ca piuree cu lingurita le DEVOREAZA, dar nu-i dau ca nu avem liber la cereale din cauza de gabarit depasit. Ceva idei? Nu de alta, dar la 4 dim se scoala ptr un bibe, de multe ori nu mai adoarme la loc si ma gangure si pe mine
Oricum la 7 are tren
iepurila spune:
Felicic
.
Am facut o tura de iaurt. Am amestecat 1 iaurt din comert cu 1 litru lapte si pus in borcanele. iese cam acrisor. ma gandeam ca ai ceva schepsis-uri.
cu soata... nu stiu zau (e mai rau ca un bebe, ii tot da ca are gripa porcina
). i-am dat ceai, spirt in cap, luat paracetamol si ampicilina (era deja pe auto tratament pt masea). aaa si l-am izolat in living. nu ca as rezolva ceva asa. da macar sa se odihneasca.
desi recunosc mi-e tare frica pt pitica.