Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 19
iepurila spune:
heloo!!! sunt singura pe aici?
recomandati-mi si mie un termometru sa pot lua temperatura fara sa trezesc puiul. de ala de ureche sau tampla.
CD27 spune:
iepu nu esti sola
eu am laica pentru tampla si ureche dar piue cand e gata, sotzu tau e haios cu gripa porcina
, sper sa-i treaca repede
fimiu are un program....se trezeste in jur de orA 9 dimineata, papa lapte, ne culcam la loc
, ne trezim la 12.30 (el da trezirea, purcelul de mami
), pana facem papica de fructe si pana o mancam se face tarziu, se culca vreo 2 ore (timp in care eu robotesc prin casa in pijama
), se trezeste si trebuie sa pape legumele, in jur de 17, deci....iesitul afara nu mai e in program
astazi am iesit pe la 18, am ajuns in parc si toata lumea fugea in stanga si dreapta, abia atunci am vazut norii negrii, am fugit si noi si cand am ajuns sus a inceput sa toarne cu galeata![]()
barbatu meu il intreaba pe fimiu: cat fac 1 + 1?
iar intre timp ii explica ca daca inchizi robinetul nu mai curge apa![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
nikolici spune:
giulliana eu sunt o gurmanda, infulec rau cam orice.Iar eugeniile le devorez, le mai si desfac sa le ling
.Sper ca nu ti-am facut greatza
.Ma rog ce vroiam sa zic e: DEGEABA, Karinutza pisicutza balerina nu haleste este mofturoasa, doar fructele le mai accepta, iar la legume zici ca ii dau ceva din pampers-ul propriu ca asa se stramba si incepe imediat sa urle.Azi i-am pus in fructe putine legume, am constatat ca e foarte desteapta si nu a mancat
pt.nu a fost posibil sa o pacalesc.
Intrebare: cu ce as putea sa inlocuiec masa de legume? Eu sincer daca imi dai sa mananc asa ceva ma omori cu zile, nici mie nu-mi plac asa fierte....bearc.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
CD din aceeasi gama cu ce mai zic taticii copiilor:
daca Karina plange ii explica ochi in ochi, ca nu are ce sa-i faca ca ma-sa bea cafea si cola in disperarea ficatilor lui
si iara baga aia cu ...cand te superi tati, intai ii dai un pumn in stomac o inmoi si pe urma decisiva in ficat si pe urma ramanem noi doi si dam bairam.
Normal ar trebui sa ii crap capul la fraza asta dar ma p.. pe mine de ras.Si el stie asta si o baga de cate ori sunt suparata.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
CD27 spune:
karinuta pisicuta e mofti
poate stiu mamicile cu experienta, habar n-am cu ce ai putea sa inlocuiesti, cu carne simpla, goala
si mie imi plac eugeniile
sunt unele in ambalaj galben cu crema proaspata, yammmy si cioco cu rom imi place
babytza spune:
Felicia asa vreau si eu sa ne facem programul , nu e prea bine cum este acum ...seara e foarte obosit si nu mai mananca bine la ultima masa, adica papa cam 50 ml lapte.... Trebuie gasita o varianta in care ultima tura de somn sa fie cat mai tarziu , nu la 4 cum este acum. Si nu merge nici sa ii dau papica inainte de baie ca nu ii e foame, la 6 papa iaurtelul...
Si vine vara cu calduri si pauza de iesit la pranz, deci trebuie schimbat programul cat mai curand. 
ratonelu nici noi nu prea vorbim...adica mai scapa un tata soptit si da da sau baba...dar atat, si numai cand are el chef. Mai nou , de azi il imita pe Alex de Boo si face ca motorasul brrrrrrrrrr si stropeste pe toata lumea in jurul lui
Baby boy de ce ai inceput sa scrii cu litere asa mici ??? Ca io is chioara si ma chinui sa citesc ![]()
Bitza felicitari de dintzoc !!!!!!!!!!!!! 

Andy esti albastra ![]()
pupici 

Feli noi ma papat deja conopida de mult, nu i-a facut rau dar cu mazarea mai asteptam. Aia imi da senzatia de balonare la astia mici, asa ca mai stam cu ea. Desi am observat la borcanasele pentru bebei ca se da de la 4 luni ( la hipp parca ) eu tot nu ii dau momentan.
Ah , nici noi nu vrem cereale in biberon desi la lingurita in castronel sunt
. La bibe e musai lapte simplu ![]()
Roxi ce frumos sta Mikul pe tricicleta 
Ii cam place 
Iepurila ma bucur ca sunteti bine cu EKG-ul
Tot asa mami !!!!!!!!!!
Bafta maine 

Tinem pumnii 

Noi am papat direct carnita in piure.
Sanatate sotului 

Poti aplica ce ti-a sugerat Felicia
Sigur trece 
sanziana te pup
si pup si tizul nostru 

Andreea ada
pupam fata frumoasa !!!! 
Kristin imi pare rau ca sunteti fonfaiti , sper sa va treaca repede 

Roxi , nikolici 

Fug la masa 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
CD27 spune:
moaaaa ce tare e alex
Mikul papa pe la un 19.30 - 20 iaurt/legume, iar in jur de 23.30 un bib de lapte cu cereale (cereale care raman in bib pe fund nediluate
) programul e cam aiurea dar nu stiu cum sa i-l schimb
As vrea sa ii iau si lui o tricicleta din asta, dar poate imi spune Giuli de care a luat, in asta a nepotului nu sta bine, e pentru copil mai mare
babytza ce papi? ia fa-mi pofta cu ceva bun, sa te bantui toata noaptea
Boo spune:
azi am avut activitati intense in parc, dupa cum bine puteti vedea.
ne-am dat in tobogan .. multumim Babytza pentru filmulet !! 
am calarit
am socializat
am incercat sa furam sepci cu un oarecare succes
concluzia: ne place tare in parc !! mai ales in asa companie ![]()
Boo spune:
CD nu stiu daca iti va face pofta, noi am mancat cartofi noi prajiti cu salata de varza. Eu sunt certata rau cu bucataria asa ca la asta se reduce meniul nostru.
Apropos de asta cand am fost cu Alex la dr sa vad ce imi zice legat de mancare, m-a intrebat daca i-am dat sa guste din mancarea noastra, eventual din supe, ciorbe, chestii usoare ... M-am uitat la ea cu o fata si i-am zis ca daca as avea ce sa-i dau probabil ca as face-o.. uffff
Ia sa manance mancare de bebe si sa ma lase pe mine sa invat sa gatesc pana creste mai mare