Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

GIULIANNA si eu am mancat de toate si Lucas e un mancacios! Nu m-am gandit ca o fi o legatura! A, pizza e quatro fromaggi
ANDREUTAC spal, cum nu.
CD multumim!
PIOLICA multumim! Si Lucas se trezeste in fiecare noapte , dar nu stiu de cate ori ca doarme cu noi in pat si il mufez cand la stanga cand la dreapta.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008
Si Lucas se trezeste in fiecare noapte , dar nu stiu de cate ori ca doarme cu noi in pat si il mufez cand la stanga cand la dreapta.

hihihi, mi-a placut asta cu mufatul. Super!
Elsa doarme singurica la ea in camera, asa ca fac un du-te vino in unele nopti. Si asta de ceva timp, eu tot dau vina pe gingii, ca inainte dormea la greu pina pe la 10-11, fara sa zica nici pis.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

si de la noi..am fost plecate toata dimineata,nu la plimbari ci cu treaba..n-am avut cu cine sa o las ,asa ca am carat-o dupa mine

Bitzafelicitari ptr dintisori

Giulianna eu recunosc ca sunt mofturoasa la mancare,da in sarcina am mancat cam orice,mai putin carne..poate sa fie asa cum zici tu.

Andreutac ma bucur ca Eva se obisnuieste cu bona

Cuscraaaa ce mai face ginerele meu??

Piolica de cand am luat-o pe Alexia langa mine dorm si eu normal,bine cu o trezire noaptea cand mananca

Anca ce dragutza e Carla

Musette ma bucur sa te citesc,las ca nu e ultima cazatura,principalul e ca n-are nimicici tie si pasaricii informatoare

Lauretaprintzesei si sper ca sunteti mai bine.

Khristina frumosului

Moni sper sa rezolvi cat mai curand

Alina noi nici acum nu avem mese inlocuite de tot...ea mai vrea lapte la culcare si ziua,eu ii dau

Ratonelu,AndyG

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

i-am facut lui Vladut pui+orez+porumb+ardei . Am sunat acum acasa, eram curioasa daca a papat, a fost . I-a placut mult.

Oare pot sa-i dau conopida sau mazare?

giulianna: s-ar putea sa ai dreptate, la noi asa a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

feli eu ii dau conopida de ceva vreme si e ok, ii pun in fiferite combinatii, una sau 2 inflorescente (brocoli, cartof, conopida; dovlecel, cartof, conopida, ou; pun si in supa cu toate legumele conopida)

eu sunt moft la mancare, dar de unde sa stie Mikul, sa-si vada domne de mancare lui, astazi i-am dat mar cu cereale, marul era plin de bucati mai mici si mai mari (blenderul e varza) a mancat 3 linguri, molfaia bucatiile cu gingiile dupa care s-a enervat si a baut o cana de iaurt

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

are mama baiat mare, se plimba cu tricicleta (de imprumut)
http://picasaweb.google.com/harmankardon2009/DavidCristian10?authkey=Gv1sRgCP-j69e-0-yZXg#5329801088901787682

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Hello, hello mamici, pitici dintosi, nazdravani,

Bitza, felicitari pt dintzoci, wow doi odata!!!!!!!!!!!
Si Noah are unul care a spart saptamana trecuta pe muteste asa, fara niciomaraiala, a ramas al doilea care se vede de o luna in gingie si tot nu sparge. Sper nici la al doilea sa nu fie dureros.

Sa stii ca si noi dormim cu Noah in pat de aproape 2 luni, inainte dormea la el in camera. Dar cum vrea cand o cand alta , eu nu mai rezist sa ma trezesc. Dar e fruumos tare, nu? Dupa baita il alaptez la noi in pat, adoarme imediat pe la 21h00-21h30 si eu odata cu el in 99% din cazuri, asa ca...La cat ma alearga toata ziua macar noaptea nu mai alerg pana la el.
Ma intreba soacra-mea zilele astea la telefon daca s-a intarcat...hm, siguuuuuur ca da, no way. Se mira cum mai papa si atata tzitzi daca seara manaca bine fructe +1 iaurt si dupa baie iar baga tzitzi, de ce se mai trezeste? Eeee, desert, sta cu gura pe o tzitzi, asa doarme, si cu mana pe cealalta. Sa nu fuga...
Ce pot sa ii fac? E un scump...Dar cat o mai dura asa, eu sper ca la un moment dat se va satura singur si gata, nu va mai vrea...altfel nu vad pe unde scot camasa. Il mai alaptez si in parc mai nou ca altfel nu ma inteleg cu el, cand era mic era mai docil...Acum e fff hotarat.

Alina, eu nu am respectat regula cu o masa inlocuita complet si abia apoi urmatoarea, intr-o luna de zile avea deja 3 mese diversificate, indiferent ca la una manca 200ml si la alta 30-40 pt ca era noua...Dar am asteptat cam 10 zile asa pana la masa a doua. Cand a avut o problema cu legumele-la inceput, prima saptamana- am introdus in paralel fructe, si nu regret. Acum mananca 200ml in medie la masa, uneori depaseste cu iaurt, si fructele si legumele ii plac. Nu trebuie sa te gandesti ca vai daca bagi fructe nu mai vrea legumeDaaaaar, sa astepti 3-4 zile dupa un aliment nou sa testezi posibile reactii (eu am asteptat numai 2 zile si atat dar in familie nu avem istoric de alergii si vad ca si el e sanatos tun).

Mimihoo,

Anca, scumpa nora-mea cu "tata", cica faci baiat.Gineri-tau, cum iti ziceam, tot cu da-da de zor, nu ii tace gurita ca in filmuletul de acum 2 saptamani pe care l-am pus, dar da-da si ba-ba, ba e de acord toata ziua cu da ba da cu "ba". Tata nu se anunta, desi ta-su toata ziua ii zice pa-pa, hm...asteptam.

Noutatea noastra e ca se ridica singur in picioare, sta asa singur sprijinit de mobila. Daca indraznim sa il asezam in fundulet incepe urlatul. Nu i-am luat premergator la sfatul medicului si a avut perfecta dreptate, mi-a zis copilul tau se va ridica singur in picioare pana la 8 luni, asa a fost. O sa incerc sa urc un film zilele astea sa il vedeti ce nebunii face de data asta la "verticala"

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Alina, legat de conversia gr-ml,

cam 750ml de miere = 1 kilogram.

Dar difera de tipul de miere, depinde mult de densiatea produsului cantarit. Asa ca...100 de grame de miere inseamna 75 ml. Ca sa estimezi.

Sau cauta si tu un recipient gradat in ml, chiar nu ai un storcator manual gradat ceva? Sigur ai, daca nu o cutie de iaurt care are si gramaj si ml.

Giulianna, si eu cred ca e fix legat de ce am papat in sarcina cum papa un bebe, respectiv Noah. Noi doi, eu si sotul, suntem doi gurmanzi, eu am basculat mult si destul de divers in sarcina si fi-miu e un papacios. Uraste avocado, spanac, telina, pastarnac, pe astea le scuipa si nu vrea altceva in loc, il ia cu tremurat daca mai incerc cu o lingurita. Acestea sunt alimente care nici mie nu imi plac deloc mie asa ca "regula" enuntata de tine la noi se certifica.

Borcanele nu am incercat ever dar sunt tare curioasa daca le accepta ca la mare as vrea sa le incercam si noi, sa vedem. Daca nu, plec pregatita...

Plecam la plimbarici. Pupici.

************************************************************************************
Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Welcome, my son!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

ANDY.P
FELI eu ii dau de vreo luna conopida. Prefera conopida+broccoli+morcovi, ca si mine, doar ca eu le mananc cu sos de branza deasupra.
EVA ma bucuri ca ne-ai scris. Felicitari pt dntisor; cu siguranta si al doilea va iesi tot fara dureri.Eu am luat premergator si cu toate astea se catara pe mine si se ridica singur in picioare...e asa ambitios; deci la noi premergatorul nu l-a incetinit, chiar deloc.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Andreea, Bitza, Eva multumesc mult pt lamuriri. Ce m-as face eu fara fetele de pe forum? Asa ii zic mereu sotului:) Laura la fel face si Cipri, acum cu diversificarea e mai indragostit de tzitzi.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput