Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Piolica DA= dermatita atopica

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Andy_g, noi suntem bine, Eva a inceput sa se acomodeze cu bona, sper sa fim pe drumul cel bun. Cu mancarica stam relativ bine, la legume tot face figuri de cateva zile. Azi ii fac orez cu carne, sper sa-i placa si sa n-o constipe. In rest...as usual. Va am
Ratonelu, si Eva a avut perioade de nervozitate, cu plans isteric, nimic nu-i convenea, nimeni nu-i intra in voie. La noi s-a dovedit ca avea reflux si datorita faptului ca ii venea mancarea inapoi, avea arsuri pe esofag si de aici starea de iritabilitate. Oricum, cred ca depinde in mare masura si de temperamentul copilului, de dispozitie, de multi factori. Sper ca Sasha sa se linisteasca, si in acelasi timp si mamica lui. Iar cu jobul tau, sa auzim numai de bine.
Moni, noi la serviciu aveam contract de medicina muncii cu cei de la Sanador. Eventual poti incerca cu un telefon si rogi operatoarea sa intrebe medicul de medicina muncii daca poate elibera adeverinta de care ai nevoie. Daca nu reusesti, da-mi de stire cumva si incerc sa iau eu legatura cu cineva de acolo.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

noi suntem in plina diversificare, azi a 6 a zi. azi a mancat vreo 65 g de piure (morcov, cartof dulce, dovlecel). cam citi ml inseamna asta? sa fac o comparatie, ca in posturile voastre vb de ml:) ce-i mai pot da acum, legume? trebuie inlocuita complet o masa ca sa pot trece la urmatoarea?
Carla, si fii'miu trece printr-o perioada cu nori negri, e plingacios, chiar daca sta in brate, nu prea ii intra nik in gratii. doar pe afara ii place:)

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

noi suntem in plina diversificare, azi a 6 a zi. azi a mancat vreo 65 g de piure (morcov, cartof dulce, dovlecel). cam citi ml inseamna asta? sa fac o comparatie, ca in posturile voastre vb de ml:) ce-i mai pot da acum, legume? trebuie inlocuita complet o masa ca sa pot trece la urmatoarea?
alexa, cipri si mami

Din ce stiu eu, ml=grame. Sper sa nu ma insel.
Iar cu mesele de principiu asa e, insa eu n-am procedat chiar asa, ca as fi stat mult si bine dupa Eva, care a fost de la inceput mofturoasa la legume, asa ca am introdus in paralel legumele si fructele (care-i plac mai mult). Abia dupa aia am trecut si la inlocuirea mesei de dupa-amiaza.ici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

A SPART SI AL DOILEA DINTZOC!!!!

BABYBOY
MAMIDEALEXA SI CIPRI eu n-am asteptat sa inlocuiasca complet o masa. La inceput am respectat principiul cu 1 aliment nou la 3 zile! Succes in continuare!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Wow, Lucas, 2 dintisori in 2 zile!!!!! Felicitari!!!!
S-o pui pe mami sa-i spele k lumea, dupa modelul Babytzei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

felicitari bitza
moni ai PM, sper sa rezolvi repede cu concediu si sa stai cu noi pe forum, din varful patului

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

Piolica DA= dermatita atopica

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

wow, merci pt raspuns. macar acum inteleg si eu ce se vorbeste pe aici

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Cred ca Edi mananca asa bine pentru ca in timpul sarcinii nu m-am abtinut de la nimic, am mancat absolut orice. Pizze de toate felurile (mai putin aia cu 4 feluri de branza, nu-mi vine acum cum se numeste), paste, am mai baut si putintica cola, de mancaruri nu mai zic, de toate. Sau, poate are gusturile mele si nu pe ale lu' barbata-miu care e un pretentios. Noroc ca gateste el caci altfel cred ca zbura de mult pe geam, si nu, nu stam la parter Eu mananc de toate mai putin celebrele Eugenii, sa nu-mi dai d-alea ca mai bine mor de foame. A, si nici chimenul nu-mi place.

Voi astea cu astia mofturosii , ia spuneti sincer, nu cumva ati fost/sunteti si voi mofturoase la mancare?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

bitza FELICITARI pt cei 2 dintisori! Bravo Lucas!
nerantula, anca, mai ce pisicheri aveti voi acolo!

musette si a mea s-a lovit, asta e, cred ca e numai inceputul. Pupam pe Lucas cu cucui!
laureta, sper ca bianca sa fie bine, ca doar e ziua ei azi.

la multe lunite la toti sarbatoritii de azi.
chris sa-i trimiti poze elsei cu tine de ziua ta.
cd, upssss, am citit ce ai scris despre priza fumeginda. mama ei de priza, bine ca te-ai evaporat cu mikul din casa.

si voi inca va mai treziti noaptea? eu tot zic ca e de la dinti, dar vad ca nu iese niciunul, se pare ca o sa mai avem nopti din astea de acum incolo.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput