Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Carla sper sa nu fim niciuna din noi vizata... of, greu mai nene. Sincer nu imi trecea vreodata prin cap ca se va ajunge aici... firma mergea super, eram mereu peste plan... salarii marite anual.... sef super... si deodata buf

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

RATONELU poate ies dintii! Lucas vreo sapt inainte sa sparga gingia a fost mai bocitor ca niciodata, sclifosit, vroia numai in brate.Nervi face si el, se incordeaza si pufneste, ne pisca asa cu ciuda, cand il alaptez trageasa tare de sfarc de-mi vine sa-l intarc. Oricum, Lucas nu e unul din copiii cuminti, chiar deloc.
Multa bafta la munca!
ANDY.G

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

fetelor intrebare intrebatoare
Daca Andrei nu mai vrea sa suga san decat dimineata si seara (noaptea) inseamna ca ar cam vrea sa se intarce? Eu uneori ii mai dau completare bibe ca nu se mai satura de la mine si de cateva nopti vad ca nu prea ar mai vrea san doar bibe....

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

monica, sper pentru ca avem nevoie de bani. doar pt asta.
eu mai lucrez si asa....in afara serv...tyin conta la vreo 2 firmulite...dar nu castig nika...-imi sunt cunostinte si mi-e rusine sa le cer bani.
bitza, sper sa fie dintii ...desi nu cred....mai ales ca asta tine de vreo luna juma...si tot creste in intensitate.
andy-g....noi nu stim sa-ti raspundem ca sasha n-a vrut laptic de la mami decat 2sapt.
sabinel...si voi vrfeti bataie, dea?
pai ...si voi o luati la fuga si ne intreceti?cum spune amalia, nascuta cu sasha in aceeasi zi,.....si tata si baba?mamaaa...fetele din ziua de azi...nu mai putem tine pasu' cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

acelasi lucru ma intreb si eu de 2 zile. ca eu ii dau doar dimineata si seara, dar de 2 zile nu pare ca ar mai vrea sa suga asa ca lumea. adica dimineata ma gandesc ca i-o fi foame dar el ciuciu, suge .. se intrerupe de zece mii de ori, se foieste, iar suge, iar se intrerupe.
Sin ma intreb si eu: oare vrea altceva ? sau e si asta parte din greva foamei ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Carla, zice mama, baba, tata, papa, vava, meme, nene si multe derivate inventate de ea ca nici nu le tin minte. nu ma laud, sunt bebici care o iau la galop pe aici, au veleitati de cataratori, noi la capitolul asta suntem in urma. o fi vreun pui de intelectuel ca miscarea vad ca nu-i place, deci aptitudinile ei de sportiva au murit din fasa ca sa zic asa

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Neata si de la noi!

ptr toti sarbatoritii zilei

Pupam micutul Gruia si micuta Carla . Super scumpi si frumosi!

Bitza felicitari ptr dintzoc!

Ratonelu mie mi-a plans Sorina la baie cand s-a speriat de mine... facusem baie si aveam un prosop facut turban in cap... si fata tot urla la mine si io nu intelegeam.. e apa fierbinte... o doare ceva... etc... pana la urma s-a linistit cand am dat jos prosopul si asa m-am prins... Dar la voi cred ca o fi de dinti ....

www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisorul portocaliu !!!!!!!!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Mi-am adus aminte, ref la san, Sorina nu s-a mai legat de san de vreo 2-3 saptamani... si aseara... surprize surprize ma tot cauta... eu evident incantata (ca putin acolo tot mai am) pun fata la ... m-a cu cei doi dintzoci ai ei cu o placere de sa mor nu alta... si ea nu mai putea de ras

www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ce este DA? citesc si nu ma prind deloc....

Boo, merci pt raspuns, daca si patul lui Alex era ingalbenit l-ai fi vazut imediat. Eu tot cred ca e de la saltea...

Cit despre lapte, ma refeream la lapte de vaca dat in biberon, dar dupa ce face copilul 1 an. E safe?

Moni, imi pare rau prin ce treci, tie asta iti lipsea acum, sper sa rezolvi pb si sa ramai acasa in concediu.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La multe lunite
Bianca de Laureta ,Eliza de Leah
Alexandur de Nicoleta , Anthony de Khristin .

Monica, Carla imi pare rau ca sunt probleme cu serviciul, sper sa fie bine pana la urma

Bitzafelicitari pentru dintzoc!!!!!!

Vazut Carla vorbareata si Gruia- un crai ca intotdeauna

Lumi ma bucur ca a fost o noapte fara treziri..si noi ne-am trezit doar o data. Chiar m-am mirat

Preety votat pestisorul norocos. pentru gogoshar

Babytza chiar ma intrebam unde ati disparut. Ce face soricelul?

Cristina , mamica de Raducu (7.10.2008)

Mergi la inceput