Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!!!
Cum ziceam, de ieri, avem dintzisor! si trec bubitele din jurul gurii, de la salivat excesiv. LIFE IS BEAUTIFUL!
LUMI, ESTI EXTRAORDINARA!!Eu nu m-am plans ca am ramas singura, doar nu-i prima oara. Sotul pleaca de 2 ori pe luna, chiar ma bucur, ca a inceput sa mearga mai bine lucrurile pe piata auto, ca eram destul de rau financiar. Sper sa ai de acum asa de nopti, fara treziri!
FELICICeu, adik sotul, am desfacut saptamana trecuta toate husele si le-am spalat si, din pacate, nu se poate renunta la niciuna As vrea si eu un carut sport f ieftin, dar cu "optiuni" pt vacanta, mai ales.
MONI sper sa rezolvi pb!
ANCA Ce scumpa e! LUCAS zicea intruna AHH, AHH cand ne uitam la filmulet. sa treaca vanataia!
PREETY am votat pestucul!
ANDREUTAC si LUCAS a avut canalul lacr infundat, cand avea doar 2 sapt. si i-a trecut, din prima, la masajul facut de dr. sa scapati repede!A, am pus si Netacin.
NERANTULA, nu merge EXOMEGA, dar cu Afloderm+BAneocin e mai bine(si l-am dat doar de 2 ori). Voi ce gama de cosmetice folositi?Eu am facut comanda de Weleda,sper sa fie ok.. GRUIA nu pare deloc deranjat de ROSEOLA. copil superb.
CD si eu am trecut prin ambele pb in casa. Priza s-a ars ca nu era cu impamantare, si frigiderul nu statea drept.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Supeeeer, e criminala Carlita cu o contrazice ea pe mami!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Anca e delicioasa Carla cum spune ea asa foarte clar tata, dar soptit. M-am amuzat foarte tare !!

De Gruia ce sa mai zic??? E mortal. As vrea sa-l vad si live !!

bitza felicitari pentru dintisor !!!

giulianna tu te joci cu nervii mei intr-o zi o sa te trezesti cu cineva mic mic la usa care o sa aiba o pancarda " feed me ! "

Musette si Alex are un cucui cu vanataie in frunte. A facut cunostinta cu gresia. Statea in fund si a cazut pe o parte fix in frunte. Sunt sigura ca e primul dintr-o lunga serie, ca doar e baiat. Si daca nu vin acum, cu siguranta vin cand se va face mare. Incerc sa ma montez de acum ca sa fiu cat de cat ok cand le va face

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici
Am avut netul oprit din motive de uitat sa platim si abea azi ne-au dat drumul

Anca felicitari pentru TATA !!!!!!!

Nerantula te pup ma faci sa rosesc Sper ca sunteti mai bine si numai aveti asa multe bubite Ma bucur ca nu il mananca sau cel putin nu da semne de neliniste din cauza lor

Luminita deci sa inteleg ca la tine vor mai sosii doi : o fetita si un baiat

Bitza , Andy galro , Denisa multi pupici pentru voi

Kllemi pe noi ne-au chinuit dintisorii vreo 3 saptamani pana au iesit...rabdare mamicule Rabdare de fier !!!!

Bitza aveti un dintisor ???? Se da anunt mare pe forum ???? Felicitari de dintzoc !!!!!!
Imi par erau de DA

Carla am uitat sa iti spun....Imi place la nebunie sa te citesc atat de des si de optimista !!!!!!!!!!!

Nocom chiar asa, pe unde esti ???? Sunteti bine ???? Nu ai intrat de foarte mult timp
Gata , a venit

Pretty am votat !!!!!

Miruna

Roxi bine ca nu ati patit nimik....mama ei de priza

La multe lunite Bianca de Laureta , Alexandur de Nicoleta , Anthony de Khristin , Eliza de Leah !!!!!!

Musette pup baiatul nazdravan

Nerantula e un scump si un dulce Gruia !!!! Si dragalasa foc si domnisoara care ii este alaturi

Sper ca nu am omis pe nimeni, m-am grabit tare sa va ajung din urma, ca vorba Nadinei : aveti o limbarnita

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

neata
vazut carla scumpa care zice tata, asa facea si amalia. acum e la baba.
l-am vazut si pe dragutul nostru gruia, un simpatic ca de obicei...
amalia se ridica in 4 labe si se leagana inainte si-napoi, usor usor le face ea pe toate. pup bobocimea, revin mai pe seara ca-i tare frumos afara azi.

_
nasterea strumfitei mele
piticania creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neatza! Noi azi am mancat urda cu iaurt si cereale....yammy

Am vazut poze cu Gruia care este un scump si filmuletz cu Carla care zice TA-ta.....ce copilasi frumosi avem!!!

numai stiu ce am mai vrut sa mai scriu...pupici tuturor

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mai dar ce limbarita aveti. Abia apuc sa citesc, cu scrisul ... sunt varza. Dar sunt la zi cu tot, noutati, dinti, poze, copilasi vorbareti. Nu pot sa nu spun, Feli cat ma bucur sa-ti citesc iar posturile!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

va pup si eu...
scriu asa...pe furis....ca sunt multi sefi p-aci...inclusiv dasteptu de patron care iese in usa biroului si striga catre dir de resurse umane"popa....ai lista?pe cine mai dam afara ca nu mai am cu ce sa-i platesc?!"....am ramas toti masca....
imi vine sa ma ridic sa plec.....oricum sunt super vizata....m-au primit asa....ca nu putreau altfel....bleaaahhhhhhhhh...lucrez aici de 8 ani ...nu l-am vazut p-asta niciodata asa....adev fata si-o arata omu' la greu, nu?
asa ca...monica....asta cu om fara suflet etc.....vorbe.

hai sa va intreb si eu ceva: stiu ca unii bebei sunt super cuminti etc...dar unii sunt mai teroristi, nu?
ce vreau sa spun....sasha este extrem de nervos si urla-plange excesiv.
si de cateva zile cand vede apa din cada incepe s faca asa o criza de plans...isterica, adevarat isterica. nu are niciun motiv, nu l-am fript cu apa etc.
si ieri a plans toata ziua.pur si simplu. se pune pe spate si inchide ochii si urla-urla..plange...urla..plange...de nu tsiu cum sa ma mai inteleg cu el.adica nu e numai planset, e isterie totala. parca e o criza de....nervi...
hai ca bat campii.
deci...ceva asemanator?
aseara m-am jelit si eu dupa ce a adormit...azi o luam de la capat.
ca sa nu mai spun ca la 20:30 a adormit...nu l-am mai putut tine treaz....si de la 4 juma....ne-am distrat.
toti care-l vad imi spun"cand va duceti la doct spuneti si "treaba asta"..." ....adica faptul ca este f nervos si plange mereu...
felicit si eu toti purtatorii de dintisori si de "lalalizari"...(parca asa ne-a intrebat pe noi un neurolog...daca lalalizeaza sasha....)
si suntem "invidiosi"....speram ca cei din urma sa fie cei dintai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Am primit si rez la PAP-2 la mine e f bun, ca am metroanexita cronica bilaterala fac cinste capsuni cu frisca pt toata lumea!!
BOO
BABYTZA sa nu mai uiti, draga, sa platesti netul ca-ti simtim lipsa.
BIANCA, ALEXANDRU, ANTHONY,ELIZA

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

revin....
bitza felicitari pentru dintzisor si sorry pentru DA sper sa nu dureze mult
nocom
musette ma bucur sa te citesc
babytza, boo, nerantula, sabinel,
andreuta ce mai faceti voi?

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput