Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (116)
Raspunsuri - Pagina 12
andreutac spune:
Neata!
Azi dau eu si pentru toata lumea, asa ca, serviti, va rog.
Nerantula, Gruia e mortal, are o fatuca de-ti vine sa-l papi instant. Vad ca si-a gasit o noua partenera de joaca, Mara, frumoasa foc si ea. Vad de asemenea ca ai planuri mari, te pui pe treaba din vara. Noi mai asteptam un pic, nu de alta insa nu cred ca as putea face fata momentan, avand in vedere ca Eva se anunta o nazdravana si jumatate. Totusi, la anu' poate ne apucam si noi de treaba. Nu de alta, dar sa nu uit cum sta treaba cu scutecele, colicii, etc
Codruta, multa sanatate lui Vladut
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
andreutac spune:
Am o intrebare pt. mamicile care apeleaza la medici homeopati...Eva a fost diagnosticata cu canal lacrimal infundat la ochisorul stang, a vazut-o un medic care mi-a zis ca in proportie de 80% problema nu se poate rezolva decat prin interventie chirurgicala cu anestezie totala, ceea ce mie mi se pare cam mult pentru varsta ei si problema in cauza. O tratez acum cu Netacin, ceai de galbenele, ser fiziologic si masaj local. As vrea totusi sa apelez la un medic homeopat, poate gaseste un remediu si pt. problemuta noastra. Ma puteti ajuta cu o recomandare? Stiu ca s-a mai vb. cu ceva timp in urma de medici homeopati, insa n-am retinut la vremea respectiva, chiar n-as vrea sa ma duc la cineva netestat ca sa zic asa.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria
anca81 spune:
Buna dimineata, Andreuta multumim pentru
Nerantula, e mortal Gruia cu mutritele lui , ma bucur ca e mai bine
Giuli, mai jos e "dovada" si motivul foartei bune dispozitii a lui ta-su din ultimele zile
In frunte are un cucui (primul) pe care si l-a facut alergand in 4 labute pe parchet iar pe manute niste zgarieturi de la adunatul crengilor de pe jos
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
luminita2008 spune:
Neatza!
Raportez o premiera: hunii mei au dormit noaptea intreaga, AMANDOI!!! O singura data s-a trezit cineva, un biz mic, pana am ajuns in dormitor la ei, s-a potolit, nici macar nu stiu cine a fost vinovatul... Eu m-am trezit apoi pe la 06.15, nu stiam exact ce se intampla, mi se parea ca hunii n-au papat peste noapte, dar apoi mi-am zis ca sigur am visat... am ajuns la buc si am vazut biberoanele goale, neatinse, cele ce le pregatisem pentru noapte...
Nocom, mami, ma bucur ca e totul bine, nush cum sa te ajut cu salteaua, habar n-am...
Nu-s , desi mi-ar cam placea.... le spuneam fetelor ca Edi spune clar 'mama' si Robi spune clar 'tata' si de aici a plecat totul.... or fi fete/fata, baieti/baiat etc etc
Nerantula, Gruia e un frumos foc-foc, si cu si fara bubite!! Si domnisoara e pe masura!
Cat despre leagan, si eu ma tot gandesc, dar daca poate fi folosit pana la 3 ani, ar fi ok... de bouncere nu s-au plictisit inca de ex., doar ca nu mai incap in ele...
Ada, ma bucur ca papa Radu!
Andreutac, sarna de , bun chiar si dupa o noapte intreaga de somn!!
Si noi am avut aceeasi problema la ochisori, cate un ochi si la Edi si la Robi, s-a rezolvat e la 3 luni, cu masaj si TOBREX. Nu consc niciun medic homeopat, din pacate...
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
luminita2008 spune:
La multe lunite pentru:
Bianca de Laureta
Alexandru de Nicoleta
Chris de khristin
Eliza de Leah
Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
musettepink spune:
Buna dimineata!
Luminitaprezent!Ai observat bine,de ceva vreme nu am mai scris dar v-am citit.Multumim ca te-ai gandit la noi super mamica ce esti de doi huni pretiosi!Tin pumnii sa vina leganele
Andreutac iti trimit un Pm cu detalii despre problema ta,iti explic acolo mai multe,nu cunosc probelam f amanuntit da am o mamica in parc cu aceeasi problema si stiu de la ea niste amanunte pe care ti le impartasesc.
Andy mare pt tine ca stiu ca ai intrebat de mine,mi-a soptit o pasarica.
Nerantula ,Codruta imi pare rau ca sunteti bolnaviori insa ma bucur ca nu enimic grav si ca in cateva zile sunteti bine.
Muhh voi cum sunteti,ati aflat ce aveti ?
anca felicitari pt TA-TA
Simodina mamica de innotatoare
Bitza imi pare rau pt DA,incerca sa dai cu ce a zis Nerantula,cu trixera etc si vezi care se potriveste la voi.Sanatate!
Noi suntem bine,luni am tras o mega spaima pt ca Luca in fund fiind a tras de niste jucarii,s-a dezchilibrat si a cazut pe spate cu capul de parchet.....nu a plans mult,mai mult am plans eu,am vb cu dr si daca nu au aparut simptome naspa insemna ca nu a patit nimic si nu are rost sa investigam,dar eu m-am simtit ca naiba asa ca acum sunt cu ochii in 4 non stop,stiu ca asta e doar prima cazatura ca urmeaza un lung sir(asa mi s-a zis) dar eu sper sa fie ultima
Va pup ca ne pregatim de plimbarea de dimineata!
LE:Luminita bravo pt o noapte fara treziri
de Luca
anca81 spune:
Musette, lui Luca. Si Carla a cazut pe parchet, a alunecat si a dat cu fruntea, are un cucui. Sper si eu sa nu se mai intample...dar de la nazdravanii nostri te poti astepta la orice.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
nikolici spune:
andretac si Karina a avut pb cu un ochisorla fel canal lacrimar infundat.I-am facut tratament 3 luni cu 3 chestii diferite.Tobrex, netacin, kanamicina, ser, ceai si masaj of course.A trecut finally.
Nu-mi vine sa cred ca ti-a zis de operatie...no way no way and OMG!!!
Mai cere si parerea altor doctori
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
_giulianna_ spune:
Neata!
Anca, este delicioasa Carla! Ce frumos spune ea "ta-ta" .
Edi spune ma-ma si o combinatie intre ba-ba si ta-ta.
Laura, pana acum a mancat absolut tot ce i-am dat. Astazi i-am facut suc de morcov+mar (nu-i mai facusem de mult), a strambat putin din nas la inceput pana si-a dat seama ce e, apoi a ras 60 ml.
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
nikolici spune:
Edwinasul EU PE TINE CU PAR, FARA, CU PUTIN SAU CU FOARTE
A TA KARINUTZA
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)