Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Lavi si eu merg joi seara la chirurg ortoped cu amandoi.Din pacate Tepeneu nu e ...si nu stiu cand vine si mi-am facut programare la Vasilie.Cu Raul merg ca are un chistulet de grasime deasupra ochiului drept din nastere.Mi sa zis ca nu ii face nici un rau... dar vreau eu sa fiu sigura de asta mai ales ca zona e urata..intre ochi si spranceana ..
Iar pe marmotica ...asa la un control general sa vedem daca bazinul e in ordine

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

la ce ora?? noi la 19 avem programare, tot la vasilie.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

la 18.45 si 19 avem programarile pt pitici

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Pussi te cred ca stii ce inseamna... si stiu si eu cum sunt momentele cand se uita unul la altul si zambesc cu gura pana la urechi si parca se sorb din priviri de drag...

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Ellis gata am rezolvat cu pachetul,am ales sa mi-l aduca acasa ca nu am cum sa ajung zilele astea la ei,sunt consemnata in casa,Maria e racita rau..asa ca asta e!
Iti multumesc inca odata,ca daca nu imi dadeai tu nr de tel,cine stie cand ma cauta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

ei..mai fetelor,o mai dragalesc si eu...dar nu prea mult...
Apropo de pedepse...nu merge cu nimic...nici nu cred ca intelege ce este aia...Cu lasatul in alta camera nu tine,ea-mi deschide toate usile...Alaltaieri am prins-o in holul blocului,cu jacheta dupa gat,ea pleca pa-pa...
Acum tre' sa stau cu usa incuiata,ce sa-i fac eu daca a invatat sa deschida toate usile???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

abramburika sa sti ca nu apuc sa le pun, poate vineri...
iuliana pune-o in tarc/ eu in Tm asa fac, la bunici nu au tarc si recurg la varinata camera! De inteles intelege sigur...nu din prima, dar daca esti perseverenta si o pui 3 zile la rand cum face prostia, in ziua 4 poti doar s-o ameninti ca se potoleste imediat! La mine functioneaza la amandoua!

ank, bb sper sa veniti cu vesti bune de la dr.!

pupici

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am venit de la dr.... dar nu cu vesti prea bune.... trebuie sa o opereze pe iasminica....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

BB, imi pare rau pentru veste...
care e diagnosticul? e o problema recenta sau mai veche?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

De ce trebuie operatie? Ce ti-a spus?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

offfff..... ...mi-a spus ca trebuie facuta interventia cat mai repede ca, cu cat trece timpul cu atat e mai rau. a zis sa nu amanam mai mult de cateva saptamani. inelul osos de la baza degetului e prea stramt si nu poate trece ligamentul.

in rest a verificat-o la picioruse...cum merge...ia luat "amprenta" de la picior, si a spus ca are un mers si picioruse fff frumoase!!! deci a fost si o veste buna ....

edit: asta e : Campltodactilia reprezinta flexia irersibila a uneia sau a ambelor articulatii interfalangiene la unul sau la mai multe degete. Cel mai adesea, campltodactilia are origine congenitala.

oricum o sa mai mergem al un dr sa mai vede,m o parere.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Buna dimineata!
Cafeaua e gata,poftiti de luati!
Avem ci cola...

LAVINIA,imi pare rau pt puica voastra...Insa e bine ca mai ceri o parere si ca ai descoperit acum.Trimitem Iasminucai multi pupici!

PUSSI...nu stiu ce masuri sa iau,am vazut ca daca ma enervez un pic(dupa multe episoade de rabdare dealtfel) si ridic tonul,raspunde la fel...Daca o pun in patutul ei care are grilaje si este f solid,plange pana face crize...De pus in alta camera nu o pot pune pt ca deschide usile...Poate trebuie sa mai astept un pic totusi...Sau poate cand ve veni si tatal ei acasa vom gasi o solutie...Ea e blanda de felul ei,insa are unele episoade care ma scot din minti si singura scapare este sa nu o bag in seama in momentele acelea...

Acuma...am si eu o chestie care ma ingrijoreaza f mult...Seara,la culcare,dupa ce isi bea lapticul si pana adoarme,are scurte reprize in care isi tine rasuflarea si geme ...Acuma...eu m-am gandit ca poate o doare ceva,insa in fiecare seara e aceeasi situatie,nu pot sa cred ca nu are nimic in timpul zilei si o asalteaza durerile seara...Voi aveti astfel de pb???

Mergi la inceput