Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

si eu le laud, si cand papa bine si cand sunt imbracate frumos, sau ... cand vor sa-si dea caciulita jos, zic ca e frumoasa si ca le sta bine cu ea, si mai ales cand fac ceva bun. Nu sunt deloc zgarcita cu laudele.
Binenteles ca le si pedepsesc 1-2 minute stau in camera lor ... cea pedepsita sta singura acolo 1-2 minute. Nu sunt de principiu ca disciplina e pedeapsa, dar sunt momente cand nu mai stiu ce sa fac.

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!
Si eu o mai cert sau pedepsesc,nu stiu daca gresesc sau nu,dar cum zici si tu sunt momente in care face prostii dupa prostii,si nu mai fac fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

IULI-ANA - spune-i fetei ca e frumoasa! ca asa e! eu ii zic ca e frumoasa! si ii zic bravo cand face ceva bine(ex. face kk la toilet)sau cand ma asculta, si ea se aplauda si e fericita; de pupat se pupa si ea in oglinda, dar inca nu isi apreciaza tinuta

ANDREEA - e greu cand auzi o asa veste trista, chiar daca nu ai cunoscut personal omul;

PUSSI- si eu o mai pedepsesc pe a mea, ii zic ca m-a suparat si ca nu mai vb cu ea...ca nu am in ce camera sa o duc, altadata o puneam in pat si ii ziceam sa stea acolo; acum vreo 2 saptamani, am plans de adevaratelea, ca, dupa ce vreo 20 de minute ne-am tot chinuit sa o dam jos de pe tablia patului pe unde alerga, cadea, tipa si se urca iar, taica-su a prins-o de motz de la ceafa si i-a zis ca o doare parul daca mai face rele...eu m-am dus in bucatarie si am plans, n-am crezut ca asa ma va afecta de tare...nici macar nu ii facusem eu nimic; dar cred ca i-a ramas in cap chestia cu "te doare parul" , daca ii zice tati, se cuminteste; i-am zis sa ia carti sa citesca , sa nu mai sperie copilul

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Neata!!

Am un ajutor de mamica , nu stiu ce m-as fi facut fara ea ...

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

carliontata frumoasa!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi poze mai noi nu ai???
ellis, poate uneori e bine sa stie si de "frica" cuiva copilul.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis stai linista, si tati nostru a avut un meci cu Eni... urca scarile din curte(sunt 3) dar se chinuia sa le coboare singura in picioare si cadea, nu vroia nici s-o tin de manuta...o dupamasa intreaga a facut tot asa, imi arata ca nu e voie si lasa piciorusul pe urmatoarea treapta......si iar cadea, si cand a venit tati a primit la pampers niste palme... dar sa sti ca fara efect, nici nu a simtit prin pantaloni si pampers. Eu una am evitat sa dau, ca ele ma vad pe mine si apoi dau una in alta, puterea exemplului, desi se mai lovesc intetionat una pe alta inainte sa vada asa ceva, cred ca e un instinct de aparare cu care te nasti.
bb ma poze, dar nu e descarcat aparatul si eu sunt ocupata cu DC

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Citat:
citat din mesajul lui ellis

CRISTINA - uite ce am gasit eu in mail-urile mele info@babypoint.ro
sau 0749-206874 sau 0731-472559.

PETRO - e cu substrat? se pregateste Silviuta de ceva?

MAMI IN BUCATARIE
mersi draguta....le-am dat si mail de aseara,asta e ....astept sa ma sune,ca asa e normal,nu sa alerg eu dupa pachet...si oricum a trecut aproape o luna,nu stiu ce s-a intamplat!
multumesc inca odata!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

heheeeee...si eu am avut probleme cu ei...de fapt nu cu cei din Germania, faorte prompti de altfel, ci cu cei de la Sibiu, care trebuiau sa-mi trimita pachetul...ca nu stiu ce incurcatura s-a produs, ca apchetul e demult in tara, dar...in final dupa nu stiu cate sapt am primit pachetul...acum am dat o noua comanda..is curioasa sa vedem daca va ajunge pana la vara..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - merci

pussi - pai lasa un pic DC-ul si descarca pozele alea proaspete ... ca suntem curioase

ellis - asa e, am si eu remuscari si ma simt vinovata dupa ce o cert pe Silvia ... dar altfel nu ne intelegem cateodata. Acum, mai nou, se cuminteste daca ii spun ca ma duc la baie si o las singura .. adica ideea e ca plec de langa ea, nu baia in sine. Numai ca acolo ma vede ca merg singura (cand e tati acasa) si inchid usa, deci ea nu are acces. Se cuminteste imediat si face ceea ce ii spun (vine sa o schimb, sta la incaltat, nu mai trage de perdele etc.) Tot tati a inventat si la noi "pedeapsa" asta.

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Citat:

CRISTINA - uite ce am gasit eu in mail-urile mele info@babypoint.ro
sau 0749-206874 sau 0731-472559.

PETRO - e cu substrat? se pregateste Silviuta de ceva?

MAMI IN BUCATARIE
mersi draguta....le-am dat si mail de aseara,asta e ....astept sa ma sune,ca asa e normal,nu sa alerg eu dupa pachet...si oricum a trecut aproape o luna,nu stiu ce s-a intamplat!
multumesc inca odata!

heheeeee...si eu am avut probleme cu ei...de fapt nu cu cei din Germania, faorte prompti de altfel, ci cu cei de la Sibiu, care trebuiau sa-mi trimita pachetul...ca nu stiu ce incurcatura s-a produs, ca apchetul e demult in tara, dar...in final dupa nu stiu cate sapt am primit pachetul...acum am dat o noua comanda..is curioasa sa vedem daca va ajunge pana la vara..

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Eheheeee..stai sa vezi belea la mine ce explicatii....am reusit sa dau de ei la un nr de tel pe care mi l-a dat Ellis...si sa vezi ca se muta firma in Germania,adica isi schimba sediul ,si sunt ceva probleme cu serverul,si vezi Doamne a incercat sa ma sune acum 2 zile si nu m-a gasit.....ce chestie,eu nu inchid niciodata mobilul,si ca pachetul a ajuns de 4 zile...dar ei nu au sunat tot au a trebuit sa stresez pe toata lumea cum imi pot lua si eu comanda de la ei....deci nu sunt singura cu probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANDREEA SI CRISTINA - problema nu e in Germania, ci in Romanica, asa am patit si eu, tipa din Buc e o ametita, eu numai seara-noaptea am dat de ea, si imi tot vindea gogosi si mie, ca m-a sunat, ca nu stiu ce...insa din Germania tri mit coletul si mail-ul, insa aici se impotmoleste livrarea.

ma gandeam eu ca nu sunt singura ce cauta/aplica pedepse; sa stiti ca pe mine ma asculta mai usor Alessia, mai ales afara, sta langa mine, vine daca o strig, la taica-su e mai neascultatoare afara; in casa are toane si ea...dar faza cu te doare parul mi-a ramas in minte, saracuta si acum stie ca parul doare...

MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

ANDREEA SI CRISTINA - problema nu e in Germania, ci in Romanica, asa am patit si eu, tipa din Buc e o ametita, eu numai seara-noaptea am dat de ea, si imi tot vindea gogosi si mie, ca m-a sunat, ca nu stiu ce...insa din Germania tri mit coletul si mail-ul, insa aici se impotmoleste livrarea.

ma gandeam eu ca nu sunt singura ce cauta/aplica pedepse; sa stiti ca pe mine ma asculta mai usor Alessia, mai ales afara, sta langa mine, vine daca o strig, la taica-su e mai neascultatoare afara; in casa are toane si ea...dar faza cu te doare parul mi-a ramas in minte, saracuta si acum stie ca parul doare...

MAMI IN BUCATARIE

da, ellis, tocmai asta ziceam si eu..ca aia din Germania sunt prompti, doar ca astia din romania au probleme...ca deh...asa suntem noi...

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput