Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 7
abramburika spune:
Hahhahaaa ... inca nu, nu e cu substrat. Am decis de la anu' ... sa treaca criza financiara (pe bune) si sa se mareasca un pic SIlvia .. ca acu' e tare mamoasa si geloasa. Macar mai incolo mai intelege cate ceva.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
eladea2005 spune:
salutare!
sunt trista azi...de fapt de ieri..de cand am aflat ca una din mamici DC a murit in accident..doamne ce ti-e si viata asta...
am fost colege scurta vreme la odisee...dar se pare ca si ea pierduse sarcina ulterior...ca acum, sa aflu ca a murit in accident...doamne...
nu pot sa-mi revin...
pussi..un
ic la dublu...pt gongutzele tale...si un grande baccio Silviutei, o dulceata...
ellis, am mai auzit si eu chestia cu 'ce copil destept am eu'...dar de la o mamica cu bb de 4 luni!!! deci se paote si mai rau...![]()
revin! se trezeste tornada!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
iuli-ana spune:
PUSSI,ce fete frumoase ai...
Si eu ma gandesc cum te descurci,eu simt ca o iau razna numa' cu una...
BIANCA...daaaa,nu stii...carnita e cea mai buna leguma...![]()
ELLIS,eu o cert uneori pe bona noastra,se mai mira de fii-mea ca e "si frumoasa,si desteapta"...![]()
![]()
Eu nu o laud decat pt chestii concrete,insa ma tem sa o fac nefondat ca sa nu i se urce la cap si sa ne rafuim mai tarziu...Daca ii cumpar ceva si o imbrac,da fuga la oglinda si se priveste la nesfarsit...uneori isi da si cate un pupic...
Daca i-as spune si eu ca e frumoasa...oare ce ar mai face???![]()
pussi spune:
bianca incearca sa-i dai carne tocata: sarmale, chiftele, perisoare. Tustele prefera genul tocat, dar manca bine carnea, si mielul le-a placut la maxim. Si cu laptele stam super bine, de vaca de la tara, 300 ml. cu 1 lingurita miere de albina, Eni il bea tot si Ana 150 ml - 250 ml. Dar doar dimineata!
uberbax asta e avantajul ![]()
abramburica superba silviuta in calitate de mamica!
ellis asta e cel mei greu... sa le impac pe amandoua! Acum Ana e dependenta de mine si Eni independenta, dar face crize de aspect care cred ca se datoreaza independentei....Cu ce ma consolez e ca aceste faze de dependenta/independenta alterneaza intre ele... si o astept pe Eni sa vad daca mai face crize.
iuliana acum sunt la bunici Tustele fara mine, eu fac curatenie generala... Bunicii imi zic ca le este greu la 2 persoane cu ele...si acum se mira amandoi cum fac fata singura![]()
eladea imi pare rau ca treci prin asta, din pacate sunt lucruri care te afecteaza fff tare....
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
abramburika spune:
Eu in schimb o laud pe SIlvia daca face ceva bun, ii spun ca e frumoasa cu o hainuta, palariuta etc. Cred ca ei au nevoie de conferme ca fac bine ceea ce fac, de siguranta, de ce nu de laude din partea mamei, ca sa capete incredere in sine. SUnt prea mici ca sa si-o ia in cap de la o lauda, un cuvant frumos ... asta e parerea mea.
_
pussi spune:
si eu le laud, si cand papa bine si cand sunt imbracate frumos, sau ... cand vor sa-si dea caciulita jos, zic ca e frumoasa si ca le sta bine cu ea, si mai ales cand fac ceva bun. Nu sunt deloc zgarcita cu laudele.
Binenteles ca le si pedepsesc 1-2 minute stau in camera lor ... cea pedepsita sta singura acolo 1-2 minute. Nu sunt de principiu ca disciplina e pedeapsa, dar sunt momente cand nu mai stiu ce sa fac.
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
abramburika spune:
pussi -
.
Exact, o laud, dar ma si supar si o cert cand e obraznica .... predomina insa laudatul si pupacitul
.
_
abramburika spune:
De mancat nu ma vait cu SIlviuta ... e perioada buna, mananca orice si mult. Singurul "defect" e ca e fff dependenta de mine, ceva de genul cum povesteste bb cu iasmi .. uneori imi sta de gat si daca merg la wc ... dar asta e! DE aia spun ca mai astept cu bb2
..
andreea - am citit si eu de Alina ... ooofff, tare ma intristeaza vestile astea ... de copilasi care raman singuri la varste asa mici. 
_
pussi spune:
cu papa si noi stam bine, nu gatesc separat nici eu nici buni... sunt mici excepti: Eni nu papa mamaliguta decat facuta de tati
o fierbe 30-45 minute, si gris nu papa decat facut de buni, asta amandoua... si Eni nu papa cas...In rest cam tot ce este.......
Cu dependenta si eu merg la baie cu ele si e mare concurenta care sa stea pe cosul de gunoi. Si undeva e normala dependeta fata de noi, stand doar cu noi tot timpul, cel putin la mine(ca a mai fost cineva sa ma ajute, dar eu am fost tot timpul cu ele).. mi-e groaza cand incep cresa
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
DOAMNE AJUTA!
uberbax spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis CRISTINA - uite ce am gasit eu in mail-urile mele info@babypoint.ro sau 0749-206874 sau 0731-472559. PETRO - e cu substrat? se pregateste Silviuta de ceva? Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
multumesc inca odata!