Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 10
ancadragoman spune:
Neata
Lavinia bine ca ai observat acum si cred totusi ca ar trebui sa mai ceri o parere nu de alta dar poate se vindeca prin masaj si nu e nevoie de operatie.
Iuli asta cu deschisul usilor este o perioada care o sa treaca destul de repede pana vede ea ca "poate",am avut si noi problema asta dar acum gata .Poate o dor oasele,masaj ii faci?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
iuli-ana spune:
ANCUTZ
,eu am pastrat obiceiul cu baita in fiecare seara...aproape...Si la baitza ii fac masaj,am un ajutor care o "trage" fain,e aproape adormita in prosop,dupa baie...
O sa vb azi cu pediatrat noastra,insa ma tem ca si-a facut ea un obicei pana adoarme...Unii copii au o papusa langa ei in patut,o jucarie,ceva...A mea da jos orice din patut,nu suporta,poate o fi vreo chestie...
pussi spune:
intru si eu scurt... plec in oras, inclusiv la o cafea cu fetele![]()
bb imi pare tare rau, bine ca ai observat! La ce medic mai mergi? pup degecelul bolnavior si piciorusele frumoase!
iuliana nebagatul in seama functioneaza, dar la mine e mai greu, ca nu o bag eu in seama pe cea neascultatoare si o baga sora ei...de asta recurg la tarc/camera. Si de asta o tin pe cea pedepsita doar 1-2 minute ca plange! Nu am probleme de genul "gemut in somn", desi nu dorm cu ele, doar baby phonul e activ.
o zi frumoasaaaaaaa
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
neata
multumesc frumos de incurajari.
din pacate nu prea se poate face nimic cu masaj, mai ales ca degetul este in crestere.
pussi, ma gandeam sa mai merg si la dr boia. ai tu vreo recomandare, alt dr?? ca dr boia are program doar marti si miercuri deci pe sapt viitoare, daca sunt locuri.
si acum sa va spun ce "gusturi" are fii'mea.....ce ziceti de ciorbica cu ciocolata.....sau pufuleti cu mustar?????![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
eladea2005 spune:
Neata!
lavi, imi pare rau de vesti...pt linistea ta consulta si un alt medic...dar paote ca se rezolva si prin kinetoterapie, ceva de genu...mai intreaba...
ana...multu' de cafea...al mei fiu m-a trezit de dimi, la 6.10
apoi dupa laptic am mai facut nani pana la 8...
cat despre problema ta, nu stiu ce sa zic...copiii mai gem...n-am trecut prin asta, paote un medic te paote lamuri, asta doar ca sa stai tu linsitita....
vai ce vreme nasoala...frig, vant, innorat...
nu-mi vine sa fac nimic...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
iuli-ana spune:
Nu ma ingrijoreaza gemutul in sine cat faptul ca si tine respiratia...Asta nu inteleg...Dar poate ma lamureste un medic...
Si zuza mea s-a trezit la 6,a baut laptele si apoi nu o mai trezeam...
Asa am avut si eu timp sa citesc in tihna mailul de la tati si sa ma imbrac fara sa ma fugareasca ea...![]()
Aici este senin si pare o zi frumoasa...zic pare pt ca ploua in fiecare zi...
mariussimiuc spune:
Helau! 
Sunt fericita azi! Am castigat!Am castigat!
Va multumesc tuturor pentru voturi si sustinere! 
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi offfff..... |
Imi pare atat de rau...
Bine ca ati descoperit din timp si chiar daca e o operatie (trecand prin asta stiu ce inseamna) e o operatie usoara si totul se va termina cu bine.

Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
abramburika spune:
Neata.
bb - ooff, bine ca se poate opera si o sa fie bine. Stiu ca e dureros pt. tine, dar daca e spre binele ei
...
miha - adica altu'? Premiu'? Bravooooooooooo !!!!! Vreau prajitura aia cu cioco .. macar o feliuta
.
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika miha - adica altu'? Premiu'? Bravooooooooooo !!!!! Vreau prajitura aia cu cioco .. macar o feliuta |
Daaaa...altul!

Mai am o feliuta din prajiturica.Daca te grabesti o pastrez pentru tine!
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...