Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 19
abramburika spune:
Se vede ca iar e zi de "nu" ... adica nu aveti chef de vorba ... ca nu mai trece nimeni pe-aici.
andreea - despre jasmine am mai citit pe la sb. Spania si am inteles ca nu mai vrea sa scrie pe-aici ...
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> - abr1
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
dany26 spune:
va pup dulce mamici !
noi aparem mai rarut pt ca iesim de 2 oari afara, ceea ce pt mine e foarte obositor , deci cand doarme el dupa masa prefer sa stau intinsa in pat si apoi ceva treaba eventual
eladea si mariussimiuc si bianca mersi pt raspunsul cu papat ou si carne in aceeasi zi
bb, vali, karina , bianca multa sanatate copilasilor bolnaviori
miha felicitari pt concurs!!!!!
ellis
datorita tie am inceput sa ii dau si eu lui andrei NAN cu miere si in sfarsit face caca nomal mai moale, pt ac de 2 sapt. facea f tare
oare e ok daca ii dau 2 zile pe cel cu miere 2 pe cel fara miere?
fetelor voi ati inceput sa ii dati pe copilasi cu crema de soera?pt ca pe andrei l-a prins cam mult soarele pe fata si manutze si cred ca e cazul sa ii iau crema ca e cam periculos pt pielea lor,asa e?![]()
cele cere iesiti de 2 ori afara , intre ce ore mergeti?![]()

adra_bell spune:
Buna!
Eu sunt p-aici, hranesc copilul.
Referitor la tuns, eu am tuns-o pe Eva si vara trecuta, mi-era mila sa o vad cum transpira, acum abia astept sa mergem in iunie la Bz sa o tund iar. Cand o sa-si manifeste dorinta sa aiba parul lung o sa-l aiba, pana atunci prefer sa nu o chinui si sa nu ma chinui.
Referitor la crema solara. da
Dany, Eva iese dimineata intre 10 si 11sau 11-30 cu ta-su, de obicei si dupa amiaza de la 16.30 pana la 19.30
Alina, superbe fetitele Sophia si Maria. Si mie imi plac saboteii
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
vali_delide spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika vali - nu azi tre' sa mergi la dr cu fata? Bafta si sa fie bine! ![]() _ Concurs: o ratusca pe nume Silvia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> - abr1 _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
Ba da, Petro...la 18 am programare...mersi mult!

Azi dau de baut...e ziua iubitului nostru tatic!

abramburika spune:
vali - aha, deci ne spui maine care e treaba.
La multi ani, tatic de printesa roz!!!
dany - si noi iesim aproape de 2 ori ... adica dimineata nu mereu. Ca se trezeste pe la 9-9,30 ... pana papam, pana ne spalam pe ochi, dinti, ne imbracam, facem ordine, paturi etc. ... tre' sa pregatesc pranzul (vine si tati la masa) ... eventual, cand iesim dimineata cu sau fara treaba, pe aici, prin jurul blocului. Si dupa-amiaza plimbari mai lungi, parc etc. Da, cred ca de-acum trebuie sa folosim crema solara ... SIlvia inca nu s-a bronzulit
...
Referitor la tuns ... eu sunt pt. parul lung, lungut .. asta pt. ca eu toata copilaria si adolescenta l-am avut scurt ... contrariul tau, ellis! Pt. transpirat, se poate prinde in moate si codite .. asta referitor la fetite. La baietei, da, sunt pt. tuns. Nu imi plac baieteii "transformati" in fetite de catre parinti.
Mie nu imi plac saboteii aia, da' nu dati cu rosii
... aici sunt si pt. copii si adulti, da' nu-mi plac de nici un fel.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> - abr1
_
adra_bell spune:
Vali sa va intoarceti cu vesti bune! La multi ani sotului tau!
Petro, pai si eu am fost tunsa scurt toata copilaria, de fapt pana pe la 15 ani, ma santaja tata si nu mai imi dadea bani de buzunar daca nu ma tundeam. Apoi am avut parul foarte lung, pana pe la 25 de ani, de atunci e mediu ca lungime.
Noi ne carabanim in parc
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
adra - distractie placuta in parc si sa vii cu pozici noi si frumoase!! 
Eu astept sa se trezeasca Silvia si apoi mergem in parc, la plimbari ..
_
_
Ank83 spune:
Vasari am vazut in anglia in foarte multe magazine si cei pentru adulti mi se pareau oribili...dar vad ca pe picior mic arata superrr... Si pe site-ul dat de mine sunt papuceii de la Crocs ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Ank83 spune:
Vali la multi ani sotului tau si ...sunt sigura ca totul va fi bine cu pitica 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
bb_yasmi spune:
helloo
alina, e superba maria ta!!! mai pune si filmulete cu ea...ca asa imi place sa o vad in 'actiune"..

dany, fiindca iasmi se trezeste la 9.30-10 iesim afara pe la 11-11.30 si pana pe la 13-13.30 apoi papa si nani. iar dupa masa iesim de pe la 17.30 pana la 21 seara!
ancad, esti bine??? ca nu ai mai intrat nici pe mess.
bianca....pe unde umbli???
vali, ce a zis dr??? la multi ani tati de printesa roz!!
lala, adina, cami, rge,ralucis, eni,oana r,miha, dany2007,oana8188, adina, stefania,crisstiana, catus, roxx....lixa, anca a... si lista continuaaa.....
iuliana, unde ai disparut iarasi???
ramonelule,amy, voi ce mai faceti??? ce fac juniorii???
irinush, ce nazdravenii mai fac gemenashii????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007