Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui creem

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Ohhh Alina mi-ai facut un dor de bunici si de peisajele mirifice de langa ei ...
Cand ma gandesc ca anul treut eram graviduta cu Cecilia in 5 luni jumate si aveam un copilas de 9 luni si eu strabateam drumurile Moldovei ..ma ia cu fiori... Dar as mai merge si anul asta ... sper sa ajung

Stii bunicii mei stau la 10 km de manastirea Moldovita

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Ce fericita esti ca mai ai inca bunici!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

mai am 3 bucati bunici ...batranei dar sunt

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Anka sa-ti traiasca! Merita sa mergeti pe acolo si pentru priveliste, dar si pentru ei, sa va mai bucurati impreuna!

Eu ma rog a le dea Dumnezeu sanatate bunicilor Sofiei, si incercam sa ne vedem cat putem de des. Dar stau la doar 100 km de noi, deci nu se compara distanta.

Vroiam sa iti spun mai demult: imi pare tare rau ca n-a mers bine in Anglia, dar sper sa va mearga mult mai bine aici!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem

Vroiam sa iti spun mai demult: imi pare tare rau ca n-a mers bine in Anglia, dar sper sa va mearga mult mai bine aici!

si mie imi pare rau... mai ales ca asta a atras mai multe ..chestii urate dupa ...dar sunt sigura ca dupa ploaie vine iar soarele... poate chiar din nou acolo la vremea lor mohorata ..
Apropo pt amatorii de shoping on line uitati un site super din UK ... fac delivery si in Ro cu 27 lire... si au niste reduceri de plang cand le vad ... Cat am stat acolo ma invarteam toata ziua langa magazinul cu pricina.
Au si pt prichindeii ceva..(amatorii de thomas si cars ) dar si pt noi ..cei mari sunt multe haine de firma si calitate la un pret de NIMIC
asta e minunea http://www.sportsdirect.com/

Poze pitici

Mergi la inceput

Neata... !!!!
Nimeniiiiii!!!!!!

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

ank - sa iti traiasca bunicii ... ce frumos cand inca ii mai ai, asa cu zice si cati. Si mai ales, ce frumos cand sunt la tara (oriunde) ... eu n-am avut bunici la tara si tare am suferit in copilaria mea. In fine ... iar prin Moldova .. am fost acu' mai bine de 10 ani. Sunt niste meleaguri superbe .. mereu zic sa mai mergem, da' cu timpul asta e tare greu cand venim acasa. Si un alt loc pe care l-as revedea cu tot atata placere e Transfagarasanul.

mihuta - sa va traiasca finuta! Iar Sophia mi-e draga de nu mai pot!!

Sunt un pic suparata .. motive personale, nimic grav ...

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> - abr1
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

'Neata!

Ank, sa-ti traiasca bunicutii si sa ajungeti mai des pe la dansii, sa va bucurati impreuna!

Alina, bine ai revenit! Am vazut minunatiile de poze si asa mi s-a facut un dor de ducaaaaa!!!! Si am vazut motatele (Maria si Sofia), niste dulci!

Va pupam pe toate, sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

vali - nu azi tre' sa mergi la dr cu fata? Bafta si sa fie bine!

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> - abr1
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neatza ! Multumim si ma bucur ca v-au placut pozele si ca v-au trezit amintiri. E frumos cand sunt. :) E a doua oara ca fac turul Moldovei, e drept ca partial si pe fuga de data asta. La noi a fost mare problema cu mancarea pentru ca am fost mereu pe drumuri... pana gaseam un restaurant unde sa aiba cat de cat mancare si pentru Maria era deja prea obosita. Borcanele nu a vrut deloc. Pe de alta parte i-a facut foarte bine iesirea asta, s-a vazut. Plusuri si minusuri. Dar ne-au ramas multe amintiri frumoase si am revazut prieteni dragi pe care altfel ii vedem prea rar.
Ank, crocsii i-am primit cadou de la o prietena. Nu stiu ce sa zic, daca sunt chiar crocsi. Se vindeau sub numele asta la Hornbach.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

multumim pt aprecierile la adresa tinutei Alessiei, la adresa frezei...va pupam!
BB - eu sunt stresata de mica cu parul lung, nu mi-a placut ca ma durea cand ma pieptanau, sau ca ma prindeau copiii de codite; in alta ordine de idei, m-ai amuzat cand ai zis ca vrei sa fie mandra Iasmi cu "sora ei", ma gandeam si la Alessia sa fie mandra cu "mamaie", ca eu nu mai reusesc sa fac nimic pt mine, nici timp nu mai am si cel mai rau e ca nu mai am vointa;
- de maine ramanem singurele ca tati pleaca vreo 3 zile din tara si deja mi-e dor de el...

va rog sa ma scuzati ca respund pe sarite, as avea eu multe de zis, ca sunt vorbareata, dar iar invoc timpul...sau lipsa lui...

unde e Anca D? s-a intamplat ceva? sau esti acasa cu Maria si nu ai timp de scris?

ALINA - ma apuca nostalgia dupa locurile pe care le-ai vizitat; acum vreo 3 ani am fost in zona, a fost 'cea mai' minunata vacanta a mea...si mie mi-a placut Agapia...toate manastirile mi-au placut, atata liniste, curatenie, oameni buni..

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare...

noi muciosi...dar sper ca sunt pe duca...(mucii, adica)

daca tot a intrebat ellis de anca (chiar asa, pe unde umbli, duamna???)...sa strig catalogul putin:

irina, anacami, aralia, amy, mihuta, jasimn, sorina, lixa, roxx, ramonica, anka.san, slimatei!!!!!!!! unde sunteti? nici un semn de la voi? intrati macar sa ne spuneti ca sunteti bine...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput