Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 17
abramburika spune:
Ahhaaaa ... am descoperit de ce lipseste de la apel alina, mami de Mariuca ... adicatalea v-ati plimbat pe la Suceava ... frumoase poze!! Fain traseu ati avut! Cum se mai simte fata? 
SI Sophia ce mare si furmoasa e!!! 
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank">(foto abr1)
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
Vasari spune:
Buna !
Ne-am intors si noi din mini-vacanta.
Pupici la copilasii bolnaviori ! Si noi suntem din pacate. :( Spre final ne-a cam venit de hac vacanta... parca e spre bine acum Maria. Uf, am scapat de febra... inca putin si i se repara si burtica.
Poze de pe traseu aici:
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Vacanta2#
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Vacanta#
Acum ca trag linie am vizitat 20 de obiective, dar nu am avut traseu stabilit dinainte. Ne-a ramas inima la Buzau (la Sophia
), Humor - aici parca ne-a invaluit pacea, la Agapia, care mi s-a parut cea mai calda si prietenoasa manastire, cu picturi superbe de Grigorescu si cu maicute foarte vesele si la Dragomirna, preferata mea.
Maria a avut un salt spectaculos, a inceput sa zica multe cuvinte, chiar daca nu perfect. Daca pana acum mi s-a parut, acum sigur face propozitii, stie sa se joace... De exemplu ascundea ceva sub picior cat era in scaunul auto si striga sugubat "Unde eeee?" si radea. A fost surprinzator de bine, am facut multe popasuri, dar m-a lasat sa stau in fata si a fost vesela. Cu toate astea vom amana excursiile asemanatoare pt cand va mai creste putin.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
eladea2005 spune:
Alina, bun venit!!! desi cred ca dupa asa minunatii e greu sa-ti revii...
m-am delectat cu pozele voastre...locurile sunt superbe, pline de calm si liniste, o frumusete...sper sa ajung si eu prin partile alea, spre rusinea mea inca n-am fost prin Moldova...![]()
Petr, am vazut-o si pe Silviuta...o dulceata, ca de obicei...si ce papucei frumosi am vazut in vitrina....![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Vasari spune:
Petro, unde se voteaza pozele din concurs? Sau nu a inceput inca? Nici nu stiu unde sa ma uit...
Multumesc, Andreea ! Bine v-am gasit. :)
Silvia e foarte dulce ! Imi place si mie sportul ei preferat. 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
karina1976 spune:
Petro, "moasa taie" -de la Pati citire, ratusca mica ... in traducere libera: frumoasa tare.
Vasari, ce poze frumoase ... si noi vrem anul asta un circuit in Moldova si Maramures, sa vedem cum vom sta cu concediile.
Eladeea, multa sanatate lui Eric.
Adra, plimbarete mai sunteti ...
Eu abia am ajuns de la birou, am avut o zi destul de lejera ... vad ca Paul e mai bine - vine si dr pe la 6 sa il vada.
Pati inca nu da semne de boala, insa ... mai avem pana la 21 de zile - termenul maxim de incubatie.
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
abramburika spune:
alina - inca nu se voteaza. Merci, oricum. Anunt eu cand e de votat
.
karina -
la micuta Pati si lui Paul cel bolnavior ... si noi mai suntem inca cu muci si tuse.
andreea - da, frumoase incaltari ..pe Silvia insa o interesau ochelarii de soare
. Multumim
.
Am fost afara, in parc, la copii .. e prima oara cand Silvia face "scandal" la plecare. Se mareste, prinde gust de parc, joaca ... de-acum or sa mai fie scene de-astea ...
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank">(foto abr1)
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
karina1976 spune:
Si la noi e circ cu intratul in casa ... insa curios, ieri si azi a fost cu tati afara si n-a protestat de loc cand au intrat in casa.
Cu mine insa sau cu buni ... e jale ...
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
Ank83 spune:
Ohhh Alina mi-ai facut un dor de bunici si de peisajele mirifice de langa ei
...
Cand ma gandesc ca anul treut eram graviduta cu Cecilia in 5 luni jumate si aveam un copilas de 9 luni si eu strabateam drumurile Moldovei ..ma ia cu fiori... Dar as mai merge si anul asta ... sper sa ajung ![]()
Stii bunicii mei stau la 10 km de manastirea Moldovita 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
creem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Ohhh Alina mi-ai facut un dor de bunici si de peisajele mirifice de langa ei ...Cand ma gandesc ca anul treut eram graviduta cu Cecilia in 5 luni jumate si aveam un copilas de 9 luni si eu strabateam drumurile Moldovei ..ma ia cu fiori... Dar as mai merge si anul asta ... sper sa ajung Stii bunicii mei stau la 10 km de manastirea Moldovita ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Ce fericita esti ca mai ai inca bunici!

Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) Poze Maria Sofia
Ank83 spune:
Vasari papuceii astia sunt de la Crocs?
De unde i-ai luat?
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici