Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
cati, o sa iti spun....eu sper sa dea rezultate ca de nu......am aruncat cam multui bani pe fereastra,,,,
procedeul se numeste dermoporatie combinat cu IPL. incerc si eu cate pot ca doar sunt "cinerica"
si vreau sa fie mandra iasmi cu "sora" ei ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adik cu mine..![]()
![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
daca nu mai vine nimeni la o vorba....va spun noapte buna!!!!
pusi
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
karina1976 spune:
Neata!
Aseara am picat repede ca aveam deja vreo 3 nopti nedormite la activ.
Off, Creem, sa fie bine pitica si de acum incolo ... la faza cu anticorpii si eu fac ca trenul (s-au invatat cei de langa mine pana acum, cine nu - problema lui).
BB, o vei boieri cand vine mami, eu una as fi teleghidata fara ea - in plus n-ar avea cine sa stea cu tero cat sunt la birou.
PopBianca, multa sanatate puiului mic! La primii canini si Pati a avut diaree vreo 2 zile, insa fara febra - ea oricum face febra destul de rar - si atunci mare (asa sunt si eu).
Ma duc sa le dau papa si fug la birou - revin dupa amiaza.
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
uberbax spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis ANDREEA - chiar asteptam vesti bune de la voi! MIHA - tu fugi sa te mentii in forma, nu?! ![]() io-te bre si petrecerea: http://alessia-maria-ellis.blogspot.com/ Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |

uberbax spune:
Am citit pe aici si de copilasi bolnaviori,sanatate multa sa va faceti bine repede!
Si noi am scapat cat de cat de raceala,azi termin si antibioticul ca nu se mai putea fara,e prima oara cand ii dau...dar tusea inca mai este,nu asa rau nu mai tuseste noaptea...dar oare cand trece,sau e normal sa mai dureze ceva,chiar daca am terminat ieri antibioticul...daca stie cineva!Multumesc
eladea2005 spune:
Neata!
de azi suntem iar singurei(pe timpul zilei)...al meu e putin mucios, dar in rest vesel si activ...acum e mult mai linistit si la scosul mucilor...deh, a crescut puiutul meu...stie la ce sa se astepte, nu se mai sperie...![]()
Cati, offf...cred ca te-ai enervat...dar batranii asa sunt...n-ai ce sa le faci...
Bianca,Cristina sanatate si voua...saracutele...
COrina, sper sa nu ia piticuta, doar ca bolile astea sunt molipsitoare...
sanatate si voua...
Ellis, faina distractie...si Alessia in forma, nu?
si noi am fost ieri la nunta, a fost dragut...am ajuns la 10 juma aseara...si eric nu dormea...chiuia si se agita prin casa de mama focului...cred ca a astepta sa venim noi...![]()
la noi e innorat deocamdata, sper sa iasa si soarele, ca zilele trecute a fost vreme de vara...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
abramburika spune:
Neata!
Observa cineva ca avem semnatura noua??? ![]()
Revin ...
_
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank">concurs: o ratusca pe nume Silvia (foto abr1)...
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
adra_bell spune:
Buna!
Petro, observat!
ratusca Silvia!
Ellis,
zana Alessia cu floricica-fluturas pe obraz, se vede ca s-a distrat.
Corina, sanatate multa, tin pumnii sa nu ia si mezina.
Miha, chapeau mey! Felicitari! In curand va trebui sa-ti mai cumperi un dulap in bucatarie sa inghesui premiile.
Cuscra, pupici multi si dulci doctorasului nostru!
Noi ne-am plimbat tot week-endul. Si poze
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Neata! Observa cineva ca avem semnatura noua??? Revin ... _ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank">concurs: o ratusca pe nume Silvia (foto abr1)... _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
abramburika spune:
Am revenit ...
Si noi am fost tot pe drumuri we asta ... am sa revin cu poze si comentarii.
Am vazut petreceri cu zane si prichindei,
la micuta Alessia.
miha - vroiam sa te intreb mai de mult ... cu ce anume, cum faci sa-ti pui numele pe foto (miha adica)? E vreun oprogram anume ca sa-ti personalizezi fotografiile?
Aaa, felicitari pt. muuultele premii
!!!
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank">(foto abr1)
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???