Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 15
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creem VAli poate e inceput de varicela sau pojarel, ceva boala a copilariei...parca a mai zis cineva. Nu te panica, sigur nu e grav!![]() Inca n-am intarcat fata! Si nu o mai chinui acum, ca o chinuie destul caninii care nu vor sa iasa! ![]() Si eu sunt un pic ingrijorata si o urmaresc, pentru ca am fost ieri la bunici si a baut dintr-un pahar mizerabil apa de ploaie in care erau si niste rame si viermisori sau mormoloci! Sper sa fie ok. Bunica-su era langa ea si se uita amuzat pana sa ajung eu a luat o gurita![]() VA pupam pe toate! ![]() Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) Poze Maria Sofia |
si bunicul cum a iesit din asta???

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui creem
MAi ce fetita cu floricica/fluturas pe obraz si ce frumos i-a crescut parul![]() Retele delicioase , ti-am mai zis,nu?Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) Poze Maria Sofia |
multumim de complimente! despre par, tocmai l-as tunde!
nu mai am timp de blog, din pacate!

Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
karina1976 spune:
Off, am scris un mesaj si mi l-a sters terorista asta mica.
Deci reiau:
Revenim si noi, cu forte proaspete si speram mai des ca pana acum ...
Cu timpul tot asa ... lipsa mare, insa incercam ... mai ales ca se anunta o perioada lunga de stat prin casa ...
Paul are varicela, a fost epidemie la gradi si n-a scapat.
Acum ma astept sa urmeze Pati, nu cred sa scape ... poate, poate insa cred ca ma amagesc singura ...
BB-ei vostri au avut varicela?
Ca nu prea stiu la ce sa ma astept; Paul are o forma zic eu urata: febra maricica, greata, varsaturi, bubite multe si mari, si vad ca tot apar, are o stare de moleseala, acum pe fond de imunitate scazuta a si racit: deci tuse si mucisori la greu.
Oare si la Pati va fi la fel?
Citeam acum ce cei mici nu fac forme asa urate, oare o fi adevarat?
In rest, suntem bine, crestem mari, facem prostii de nu mai stiu la ce sa ma astept de la ea, dar e vesela si asta ma bucura.
Ramanem prin zona!
Corina -
de
Paul - 04.06.2002 si
Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
popbianca spune:
buna seara!
trecu si sfarsitul asta de saptamana ...
vineri a fost vineri...sambata am fost la unguri cu niste fini si cu Ana....duminica destul de nasoala.....Ana are diaree si temperatura, deocamdata nu sunt muci, varsaturi...eu sper sa fie de la dinti ca din nov. ei nu i-a mai iesit nici un dinte...dar e tare greu....maraiala, plansete la schimbat scutec...mancare cu taraita etc...lapte nici din gresala...a baut smecta dar laptele nu...
acum caraie/plange in patut...saraca, n-are alinare...cred ca o ustura si fundicul....
...il striga si pe tata!
deci, trecem si noi de partea copilasilor bolnaviori...ca am vazut ca mai sunt cativa cu diverse probleme...
karina..salutari!
ellis,
petrecaretei!tinuta...excelenta!
creem...tare faza cu apa!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
bb_yasmi spune:
helloo
miha, felicitari pt premiu!!! tine o tot asa!!

cati, cand am citit faza cu apa m a bufnit un ras.....apoi am realizat ca e de "rasu' plansu' " ....pupici mici la printesa sa nu fie vreo problema!!!
karina, multa sanatate la pici!!!
bianca, multa sanatate anei. stii cumva daca la gyula a deschis strandul de afara???
ellis, frumoase poze,
la petrecareata mica!!!! aaa si inca ceva: lasa-i mama paru' ce ai cu el???!!!! de ce sa o tunzi???
eu sunt categoric pt parul lungutz (nu neaparat lung) la fetite!! e una din frumusetile unei fetite/femei.
cuvinte noi la fii'mea azi: "mami dinda"!!!!???!!!eeiii nahhh asta ce o mai fi???? cand colo ea se uita si se pupa intr-o oglinda...![]()
...si alta " nani...tica" tica fiind paturica....![]()
![]()
ieri ne-a dat gata pe amandoi, trebuia sa plece tati pana undeva si ea auzind discutia, incepe jale mareeee: "tati..paca.....poi"......adik tati pleaca...sa vina inapoi!!!!![]()
![]()
hai ca m-am intins......poate va fac si voua chef de discutii.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
creem spune:
Ellis, bunicu e genu "las ca nu pateste nimic, face anticorpi, si noi tot asa am crescut..etc."
E om bun, dar....are 71 de ani si crede ca toate mai sunt ca pe vremea lui. 
BB...initial nu m-am panicat ca nu vazusem ce e in pahar, credeam ca e apa din care bea pisica
...dar cand am vazut ce era inauntru sa mi se faca rau nu alta...iar bunicii cu texte de genu "las ca n-are nimic"....imi venea sa le crap capu (la figurat
) sa-mi iau copilu si sa fug
. Nu va mai zic ca au dus-o la pui, si s-a jucat pe acolo ...cand a venit era plina de gainat, iar pantofii (de 150 ron
) plini. Ia socrela o perie si ii spala...si ii zgarie si ii juleste pe partea din fata...saracutii pantofiori...am dat o gramada de bani pe ei. 
Hai ca v-am facut capul mare
...da ma plang si eu la voi.
Iasminica ce mai face, ai mai foat la alt dr. pentru degetel?
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
bb_yasmi spune:
offf mai cati.....dar pun pariu ca sofia s a simtit bine, nu???
o sa mai mergem la un control peste o saptamana-doua cu iasmi...desi suntem siguri ca vom auzi aceasi recomandare...dar pt linistea noastra mai mergem la un dr. asta e, oricum vom face ce ni se va spune de catre dr, nu vreau ca mai tarziu sa aibe vreun defect la degetel!!
aaaaa duminica vine mami meu!!!!!de abia o astept!!!! mie un dor de ea!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
creem spune:
BB... Slava Domnului! pana acum n-a avut nimic....si sper sa n-aiba nimic in continuare!
Sa stii ca te invidiez ca vine iar mama ta...o sa ai timp de sala! La electrostimular ai mai fost? Si ziceai la un moment dat de un tratament antivergeturi? sau n-am retinut eu bine
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
bb_yasmi spune:
cati, nu am fost la electrostimulare decat atunci. nu am mai incercat.
acum merg la un salon, unde fac un tratament pt vergeturi cu un aparat nou. sunt curioasa daca se vor vedea ceva rezultate!! cat despre sala...upssss nu prea sunt prietena cu ea...![]()
in schimb...am o pofta de mancare nesanatoasa si dulciuri.....offfffff
azi am papat cat o purcica iarasi...
_
creem spune:
Daca da rezultate aparatul ala, sa-mi zici cum se numeste...ca am juma de corp acoperit de vergeturi
...iar cu sala...nu stiu de ce am retinut aiurea, cred ca ma gandeam de fapt la infrumusetare asa in general...ca tu le ai cu astea
si bine faci!
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

si ce frumos i-a crescut parul
, ti-am mai zis,nu?