Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vali_delide Ganglionii i-au aparut acum cateva zile si am reusit sa o programez abia marti la dr. ei...dupa ce ajung la el si o consulta, voi merge la ORL si la inca un medic pediatru,pentru a doua parere.Se pare ca inflamarea ganglionilor arata o infectie ascunsa, deci va trebui sa facem si analize (am de gand sa i le fac amanuntite,daca tot o chinui,mititica!).Ma gandesc ca pot fi si polipii,pt. ca a inceput sa sforaie...dar,deocamdata nu pot decat sa astept ziua de marti. |
Ganglionii se pot inflama si in cazul unei raceli sau a unei boli a copilariei...Si se retrag destul de greu...Parerea mea e ac te chinui degeaba
si chinui si fata degeaba cu analize...Dar...ai sa vezi ce spune si medicul,e cel mai important.
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Dragele mele va multumesc la toate pentru felicitari.Daca o sa mai am nevoie mai vin...
![]()
Eu sunt intr-o permanenta fuga...Din lipsa de timp nu spun nimic,dar sa stiti ca cetesc tot
si vad toate pozele...Imi sunt atat de dragi toti bulgarasii incat n-as putea rata nici o ipostaza noua. ![]()
Acum fug...din nou...![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Dragele mele va multumesc la toate pentru felicitari.Daca o sa mai am nevoie mai vin... Eu sunt intr-o permanenta fuga...Din lipsa de timp nu spun nimic,dar sa stiti ca cetesc tot Acum fug...din nou... Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
dar cine te fugareste bre cumatra ??
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
iuli-ana spune:
Buna dimineata!
Ce fac fetele,se bucura de soare si caldura alaturi de puiuti???![]()
ANDREEA,sper sa nu fie ceva grav...pup bulgarasul sa-i treaca repede!
Iti multumesc pt chestia cu tinutul respiratiei,am incercat sa-i abat atentia cumva de la faza asta si se pare ca sunt pe drumul cel bun!
VALI,o sa fie bine,nu intra in panica!
ENI...ceva poze noi cu puiuta ta???
Cafeaua este gata,poftiti de luati!!!

iuli-ana spune:
Felicitari,MIHA!

Da' chiar asa,cine te alearga???![]()
ELLIS,sa ne povestesti cum fuse la petreceri...

ellis spune:
ANDREEA - chiar asteptam vesti bune de la voi!
MIHA - tu fugi sa te mentii in forma, nu?!
io-te bre si petrecerea: http://alessia-maria-ellis.blogspot.com/
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
creem spune:
VAli
poate e inceput de varicela sau pojarel, ceva boala a copilariei...parca a mai zis cineva. Nu te panica, sigur nu e grav!
Inca n-am intarcat fata! Si nu o mai chinui acum, ca o chinuie destul caninii care nu vor sa iasa!
Si eu sunt un pic ingrijorata si o urmaresc, pentru ca am fost ieri la bunici si a baut dintr-un pahar mizerabil apa de ploaie in care erau si niste rame si viermisori sau mormoloci! Sper sa fie ok. Bunica-su era langa ea si se uita amuzat
pana sa ajung eu a luat o gurita
VA pupam pe toate!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
creem spune:
| citat din mesajul lui ellis ANDREEA - chiar asteptam vesti bune de la voi! MIHA - tu fugi sa te mentii in forma, nu?! ![]() io-te bre si petrecerea: http://alessia-maria-ellis.blogspot.com/ Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR MAMI IN BUCATARIE |
MAi ce fetita cu floricica/fluturas pe obraz
si ce frumos i-a crescut parul
Retele delicioase
, ti-am mai zis,nu?Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) Poze Maria Sofia