Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vali_delide Buna! Lavinia ....ce face Iasmi?...am citit despre problema cu degetelul...ooooffff...sper sa se rezolve repede si usor!Pupici manutei mici!Eu stau ca pe jar pana marti, cand am programare la pediatru...Andrei i s-au inflamat ganglionii cervicali, in plus imi spune ca are buba la manute si la spate.Fac eforturi diaperate sa fiu optimista, sa nu ma gandesc la ceva rau, dar am sufletul ghem... Nu am intarcat-o, nici nu am de gand, am hotarat sa continuam, mai ales ca, in mod sigur, va trebui sa incep sa-i fac analize... Va pup, sa aveti o zi frumoasa! Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007) |
multumim.
offf vali, nu prea stiu nimic de ganglionii de care zici tu, dar sunt cu gandul la voi , sa fie totul bine!!! pupici la printesa roz!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
vali_delide spune:
Bianca, Victo,Andreea,va multumesc mult!
Ganglionii i-au aparut acum cateva zile si am reusit sa o programez abia marti la dr. ei...dupa ce ajung la el si o consulta, voi merge la ORL si la inca un medic pediatru,pentru a doua parere.Se pare ca inflamarea ganglionilor arata o infectie ascunsa, deci va trebui sa facem si analize (am de gand sa i le fac amanuntite,daca tot o chinui,mititica!).Ma gandesc ca pot fi si polipii,pt. ca a inceput sa sforaie...dar,deocamdata nu pot decat sa astept ziua de marti.
vali_delide spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
multumim. offf vali, nu prea stiu nimic de ganglionii de care zici tu, dar sunt cu gandul la voi , sa fie totul bine!!! pupici la printesa roz!!! ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Multumesc, Lavi...sper sa fie totul bine si pt. Andra, si pt. IAsmi...multi pupici!
ellis spune:
LAVI - imi pare tare rau pt operatie, dar in ce consta de fapt?
MIHA - FELICITARI PENTRU PREMIU!!!!!!!
VALI - fii calma, poate nu e ceva rau...de ce te-ai speriat asa tare? eu am observat ganglionii imflamati inaintea unei raceli si dupa vaccin..
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
Ank83 spune:
Vali ..nu te speria ..fii optimista ... Stii ca daca gandesti pozitiv atragi lucruri pozitive
...
BB am fost si eu la Vasilie ... Ma bucur ca nu au nimic copii si sunt bine dar de doctor nu mi-a placut .Stiu ca e un bun chirurg... dar pe mine m-a enervat cu alte faze ...Vb mai multe pe mess
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
vali_delide spune:
oooofff, Ellis, acum m-am mai calmat, dar cand i-am vazut, m-am speriat, pt. ca m-am gandit instantaneu la ceva grav
Sper sa-l gasesc luni pe dr. ORL-ist, sa o vada...oricum, multumesc de incurajari!
Cati, mai intra sa ne spui daca ai intarcat printesa!
Sa aveti un week-end minunat!
vali_delide spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Vali ..nu te speria ..fii optimista ... Stii ca daca gandesti pozitiv atragi lucruri pozitive ... BB am fost si eu la Vasilie ... Ma bucur ca nu au nimic copii si sunt bine dar de doctor nu mi-a placut .Stiu ca e un bun chirurg... dar pe mine m-a enervat cu alte faze ...Vb mai multe pe mess ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Multumesc,Ank!
Acum sunt mai linistita,mai ales ca printesa e bine, nu are alte semne de boala!Doamne-ajuta!
ellis spune:
hai sa ajungem pe pg I ![]()
noi azi am fost la o petrecere a unui prieten, a alergat Alessia mea un baiat...de numa
, la ora 17 vom fi la alta petrecere, a nepotelei mele de 5 ani, acolo e trai pt copilu' meu, ca e la loc de joaca!
va pupam!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
eladea2005 spune:
salutare!
ieri m-am repatriat si eu.....
Eric a ramas la ai mei, cu gandul sa-l lasam pana duminica...dar cum planurile de acasa nu se potrivesc cu cele din targ, azi a venit si puiutul acasa...azi noapte a dormit rau(sau mai mult a plans si a stat in brate la maica-mea)...nu stiu de ce...fie de la dinti, fie ceva durere de burtica, paote...desi nu cred...ii curge putin nasul..dar nu cred ca asta sa fie cauza...o sa il duc la vecinul nostru pediatru(thanks god avem unul pe scara...)
cu mancarea stam prost de tot...adica nici mancarea care-i palcea n-o mai manaca decat asa, cateva lingurite...de fapt orice i-as da nu ia mai mult de cateva lingurite...ma gandesc cu groaza ca va trebui paote sa-i fac analize de sange...nu stiu
ufff...ca nu mai vin odata zile mai bune...
ellis, distractie frumaosa... cred ca o sa va simtiti super...
si weekend frumos tuturor! 
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...