Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara...
eu mai am cca 1 ora de stat la servici....
azi am fost cu fata la tuns...e un expemplu ...a stat smirna...i-am luat din lungime...apoi eu am plecat la servici si buni a avut putin de furca cu somnul de dupa-masa....
ellis...merci de sugestii...insa dimineata la 6,30 ce sa-i dau ..tre sa-i dau laptic...azi de ex. a baut tot ...cine o mai intelege!?
abramburika...carliontatei tale...mamica desavarsita!
iuli-ana, si Ana la mea la fel...se admira in oglinda, se pupaceste...dar eu ii spun ca e tareeeee frumoasa!...laude mai primeste cu duiumul cand e farfuria goala
poate are legatura cu pozitia culcat?!nu stiu ce sa zic...
pussi...am incercat si cu tocaturi...na na..nu merge!mai vad si eu cum e cu laptele praf si daca chiar nu mai vrea o sa trec pe cel de vaca
la fazele cu pedepsitul stam prost...e o rasfatata care primeste aproape tot ce vrea...dar daca nu e voie la ceva/undeva..ii repet ca nu apoi indiferent de proteste o iau si o duc in alta parte...daca nu fct.. plange - de mi se rupe inima- dar asta e ...la toti ni greu...apoi gasim alta atractie
bb...vai vai...!...ce situatie!
fata asta a ta nu conteneste sa ma uimeasca!ce gusturi!
mariussimiuc....felicitari!
am ajuns la capat...pot pleca la fiica mea linistita ...dupa ce se culca ea mai avem intalnire cu finii...sa vizionam un cd cu micuta Sonia care mai are de sta in burtica vreo 4 luni...cand ma gandesc la cd cu Ana...ma apuca un dor nebun...vreau bb2....
am plecat

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

pai aseara nu a mai venit nimeni p-aci?
v-o servesc fierbinte...ca deh ...tocmai acum s-a facut...e chiar dimineata!
bineinteles ca m-am trezit eu pe la 6,45 sa-i dau fetei laptele...intre timp tatal meu intra la ea si o trezeste vorbindu-i...vin eu ii servesc lapticul..bea tooot...o asez in pat si ma duc sa iau si eu micul dejun..doar ca ea avea alte planuri...asa ca am luat-o si pe ea cu noi in bucatarie...lucru nemaintalnit pe la noi...sper sa nu devina un obicei....probabil ca se rezolva totul daca nu mai intra bunicu cu ea in vorba asa de dimineata

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

noi suntem treziti de la 7 fara......copilu asta e tare matinal...uff...

vroiam sa va intreb daca ati auzit si voi la stiri ieri ce zicea ministrul muncii(parca, sper ca nu confund)...cum ca mamele cu 85% nu mai primesc si alocatia copilului de 200 RON...astia is nebuni???? da' ce-are una cu alta??? banii copilului sunt ai copilului, iar indemnizatia mamei e cu totul altceva...sper sa nu aplice idiotii astia asa ceva...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata

azi merg si eu la Tustele mele ...nu mai rezist de dor

bianca mersi de cafea. Si Tustele si-au modificat programul de somn la bunici, sunt mai matinale... in loc de 8:30-9 se trezesc la 7:30 ... binenteles ca bunicul(bubu in limbajul lor) intra imediat la ele si le scoate din pat... si buni apare si ea cu laptele.
andrea sper sa nu fie adevarat.... eu sunt dezamagita de tot, imediat dupa alegeri Boc zicea ca va rezolva imediat problema mamelor cu gemeni/tripleti.... nu s-a rezolvat nimic. Am amanat pana la final de martie depunerea dosarului cu 85% tocmai din acest motic ca sa nu stau de doua ori la cozi. Sti cumva in cate luni voi primi bani, adica cu 85%?

va pupic si va doresc un sfarsit de saptamana placut

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

acu' ne-am trezit si noi....iasmi isi bea lapticul...
wowww ce vreme buna se anunta in urmatoarele zile.....30 de grade!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

buna dimineata

azi merg si eu la Tustele mele ...nu mai rezist de dor

bianca mersi de cafea. Si Tustele si-au modificat programul de somn la bunici, sunt mai matinale... in loc de 8:30-9 se trezesc la 7:30 ... binenteles ca bunicul(bubu in limbajul lor) intra imediat la ele si le scoate din pat... si buni apare si ea cu laptele.
andrea sper sa nu fie adevarat.... eu sunt dezamagita de tot, imediat dupa alegeri Boc zicea ca va rezolva imediat problema mamelor cu gemeni/tripleti.... nu s-a rezolvat nimic. Am amanat pana la final de martie depunerea dosarului cu 85% tocmai din acest motic ca sa nu stau de doua ori la cozi. Sti cumva in cate luni voi primi bani, adica cu 85%?

va pupic si va doresc un sfarsit de saptamana placut

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

pussi...si eu sunt dezamagita de ce se intampla in tara asta... si nu ma refer doar la chestia asta cu 85%...sunt multe de spus...

pot sa-ti zic ca eu am depus dosarul in 12 ianuarie si luna trecuta(prin 16) mi-au intrat banii(adica diferenta pe ianuarie si februarie si suma integrala pe martie)...

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna!
Pussi, eu am depus dosarul in 19 ian. si nici acum nu am primit banii...nici macar scrisoarea prin care se instiinteaza ca s-a aprobat sau nu...iar acum mai vine si stirea cu alocatia....nu stiu ce sa mai zic, traim in tara nimanui...

Lavinia....ce face Iasmi?...am citit despre problema cu degetelul...ooooffff...sper sa se rezolve repede si usor!Pupici manutei mici!

Eu stau ca pe jar pana marti, cand am programare la pediatru...Andrei i s-au inflamat ganglionii cervicali, in plus imi spune ca are buba la manute si la spate.Fac eforturi diaperate sa fiu optimista, sa nu ma gandesc la ceva rau, dar am sufletul ghem...
Nu am intarcat-o, nici nu am de gand, am hotarat sa continuam, mai ales ca, in mod sigur, va trebui sa incep sa-i fac analize...

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

BB, Vali, sanatate multa la puiuti, dragii de ei!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

da mai fetelor, eladea, pussi...va inteleg..dar fiica mea dupa lapticul de dimineata mai doarme pana pe la 10-11...dar azi dupa trezirea matinala, a adormit pe la 9 si a trezit-o buni la 12
vali-delide, nu prea stiu eu ce e cu ganglionii astia...dar suna cam nasol...DD da sa fie totul bine....
la fel si pt. Yasmi
in juma de ora inchei si eu saptamana de lucru!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Buna!
Pussi, eu am depus dosarul in 19 ian. si nici acum nu am primit banii...nici macar scrisoarea prin care se instiinteaza ca s-a aprobat sau nu...iar acum mai vine si stirea cu alocatia....nu stiu ce sa mai zic, traim in tara nimanui...

Lavinia....ce face Iasmi?...am citit despre problema cu degetelul...ooooffff...sper sa se rezolve repede si usor!Pupici manutei mici!

Eu stau ca pe jar pana marti, cand am programare la pediatru...Andrei i s-au inflamat ganglionii cervicali, in plus imi spune ca are buba la manute si la spate.Fac eforturi diaperate sa fiu optimista, sa nu ma gandesc la ceva rau, dar am sufletul ghem...
Nu am intarcat-o, nici nu am de gand, am hotarat sa continuam, mai ales ca, in mod sigur, va trebui sa incep sa-i fac analize...

Va pup, sa aveti o zi frumoasa!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

of Vali...te cred ca esti stresata...nu stiu ce sa zic...de cand au aparut??? medicii ce-au zis??? sper sa nu fie nimic grav....va dorim sanatate multa! tine-ne la curent!

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput