Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (177)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

intrebare: iasmina mea se trezeste dimi la 9.30-10 cand isi bea lapticul, deci "sare" peste micul dejun. juniorii vostrii care se trezesc la ora asta mai papa micul dejun??? aici ma refer la cei care dorm de seara pana dimi la 10.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu care credeam ca nu va mai amintiti de mine...uite sunt bine,dar nu pot sa scriu ca sunt f ocupata cu Maria...adica profit si eu cat pot de zilele astea cu ea si imi dau seama cat de mult imi lipsea

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

iesi de acolo sa te pup pentru premiul castigat

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu sunt intr-o permanenta fuga...

dar cine te fugareste bre cumatra ??

Calul din varful dealului...
Fug sa nu ma prinda grijile din urma...

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - Silvia doarme de seara (9-9,30) pana dimineata (9-9,30). Ii dau lapticul insa pe la 6-7 dim. mai mult adormita ... se trezeste, ia lapticul si adoarme iar. Cand se trezeste deci facem micul dejun ... care consta in diverse: paine cu unt, fructe, biscuiti, o buc. de paine ... depinde de mofturile zilnice. La 12-12,30 pranzul, la trezirea de dupa-amiaza pe la h4 o gustare (fructe, iaurt, uneori cioco kinder) si seara la 7-7,30 cina. Iar lapticul de seara, la culcare, la h9-9,30. Cam asta e programul Silviei. Iasmi deci nu ia micul dejun? La trezire doar laptic si apoi pranzul? Cred ca e bine si asa ... nu sunt multe ore intre mese ca sa zici ca sta nemancata X ore. Daca asa si-a format ea obiceiurile alimentare .. cred ca e ok.

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> - abr1
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
miha - vroiam sa te intreb mai de mult ... cu ce anume, cum faci sa-ti pui numele pe foto (miha adica)? E vreun oprogram anume ca sa-ti personalizezi fotografiile?

ACDSee

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

iesi de acolo sa te pup pentru premiul castigat

Ies..ies...

Multumesc!

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

miha - merci. Am gasit intre timp altceva, usor de folosit ... picfont adica.

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> - abr1
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mah nitel am plecat si ete cate ati aparut.....

ancad, esti in concediu???
petro, mersi frumos de raspuns.....dar silviuta ia prima masa la 6-7 deci nu se pune...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput