Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 5
Lilly79 spune:
La multi ani! pt Ilinca Maria, Andrei, Eva Maria
Vroiam doar sa va zic ca mi-am inscris fata la gradinita incepand cu aprilie 2010.Am fetita mare
Nu mai am timp de conspecte. Si de citit va citesc doar pe diagonala. Vreau sa-mi fac un program de citit carti, invatat programare, etc.Asa ca, de-acum cand vom fi in casa si se va juca fata cuminte, in loc sa stau pe forum, voi sta cu cartea in mana (sper )
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lilly79 La multi ani! pt Ilinca Maria, Andrei, Eva Maria Vroiam doar sa va zic ca mi-am inscris fata la gradinita incepand cu aprilie 2010.Am fetita mare Nu mai am timp de conspecte. Si de citit va citesc doar pe diagonala. Vreau sa-mi fac un program de citit carti, invatat programare, etc.Asa ca, de-acum cand vom fi in casa si se va juca fata cuminte, in loc sa stau pe forum, voi sta cu cartea in mana (sper ) Lilly, mami de Julia (30.05.2008) |
gradinita de stat sau particulera?
ce programare cetesti?
io cetesc o carte in 2 sapt. Mara vine si imi trage cartea din mana...
fujim la piatza cu Noemi.
cine tre sa comande turta pt motz? mama sau nasha? ca am o disputa cu ei.
lorich, daca va ploua, sa jucati la loto!! (n-are nicio legatura, dar de la baba OmidaCleo cetire)
miine dim. toate shoferitele sa stati cuminti in casa. Da? nu se circula, sa nu imi dati emotii ca am examenu de condus - proba practica. Sau mai bine veniti in zona Carol, pe stradute, si blocati strazile sa nu mai intre altii
edit la edit: am gasit un cabinet cosmetic cu tratamente de fata. Pe site arata bine, ce zic ei ca fac acolo: http://www.andreiasecret.ro/
Cand vin banii aia....se duc toti
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lilly79 spune:
cleo la gradinita particulara. Ca stiu ca alea de stat iau doar de la 3 ani. Si oricum noi vroiam sa o inscriem in limba germana ca sa continue si scoala tot in limba asta.Daca tot are nume nemtesc...
Inca nu cetesc programare, am doar in plan Vreau sa recitesc design patterns, apoi sa-mi mai amintesc cate ceva despre .net, web design. Cred ca am uitat tot .
Edit: bafta maine la examen.
Ma duc in bucatarie ca-mi sfaraie mancarea pe foc.
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)
gabitzam spune:
Cum zice si Lori, ne-a prins o mama de ploaie cu vant de ne-a bagat in sperieti. Eram fain frumos la Roata, la ursi mai exact ca e locul nostru preferat, soare, senin. Cred ca in 10 minute era negru. Ia-o la trap inapoi, aproape de casa da-i rapaiala, alearga cu carucioare. Ne-am bagat intr-o scara, a mai stat si am luat-o iar la goneta pina acasa. Pfiuuu! Am dat jos sute de calorii. Ma dreg acum cu o inghetata, sa-mi revin nitel.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Reallaura spune:
Cleo eu vreau epilare definitiva Vad ca astia nu au din pacate..
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui YLARI Buna fetelor! Fetelor azi nu o sa am gaze (la aragaz) Vroiam sa va intreb daca voi ati incalzit la microunde papa ptr bebe. Oricum azi cred ca nu am alta solutie. Voi ce ziceti? Merci, va pup. YLARI http://community.webshots.com/user/YLARI http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png |
Eu numai la microwave incalzesc... de ce? Nu e bine???
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
citat din mesajul lui anisiap ... Ce zice ti mai fac o fata eu vrodata ????ca deja starea mea naturala e sa fiu gravida am si uitat cum e sa fi normala montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88 Tudor ,Ale ,si 25+ |
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
DanaH spune:
fetelor, sunt si eu pe aci, dar m-au capitat maimutzele astea. am stat numai in casa, afara ploua, bate vantul, o vreme excelenta, ca sa zic asha. am o stare....
macar am mai pus nishte poze la semantura, din mini-vacantza de Mai. Vizionare placuta.
Poze
aldaesme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Eu numai la microwave incalzesc... de ce? Nu e bine??? _ Mami de Printesa Victoria Isabella Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
Atata vreme cat incalziti in vase de sticla totul e ok, treburile grave s eintampla in anumiti recipienti de plastic (printre care si unele sticle de lapte...Avent de exemplu) care prin incalzire, mai ales de tip mo, elimina anumiti compusi. Si eu de incalzit, incalzesc la MO in recipienti de sticla.
Esme