Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (99)
Raspunsuri - Pagina 6
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MsBB Mda a mandra, sa vedem cat poate dormi in sunet de picamer si de uameni harnici foc . Imi fac o vaga impresie ca in 2-3 zile o sa locuiesc printre transee - sunt numai santuri si muncitori . Am profitat de liniste si am mai facut una-alta , am ajuns sa ma bucur ca in liniste, Doamne fereste , ce-am ajuns . Hai ca va invoc fortele divine pe maine, sa-ne tineti pumni - dam o noua incercare la cardiolog - ne-am luat-o in iar ieri dar maine suntem dotati - avem pilula magica . I-am dat ceai de tei => am energizat redbull-ul asa ca trecem pe armament greu . Dupa incurajarile primite de la voi, ce am mai citit si aflat sunt aproape sigura ca nu e nimic serios - dar tre' sa ma duc sa scot cuiul din inima mea. Acum sa ma incurajez singura, imi spuneam ieri in sinea mea ca poate faptul ca doctorul a amanat plecarea cu 2 zile ( trebuia sa plece ieri din tara ) si ne-am inteles sa ne vedem maine la ora 6 - cand in mod normal este ora ei de somn de dupa-amiaza - o fi vreun semn ca trebuie sa ma duc, sa ma linistesc si cu asta. Apoi descopar si ce i-a dat ficatul peste cap si gata - dau de baut ! Inais - ce mai faceti ? Socrate - ce mai Tarzanel ? Aimee - chiar nu treci nitzel pi la noi? Desiree - cum mai Victoria? Stefany cum e cu acomodarea ? Lori - l-a invadat pofta pe Robertzel? Magdone ce-ti mai fac si ? Fecian - cum mai e Bitzu ? Doloress - cum va mai distrati voi ? Fericirea are chipul tau... Andra , noastra! |
dulce ptr. ANdra mica si frumoasa, sa veniti maine cu vesti bune!
Victoria doarme tot asa, azi-noapte am "cules-o" de vreo 3 ori ca plecase la plimbare prin pat, asa, pe trei sferturi adormita. Si a stat treaza cate 15-20 minute, ea care in 2-3 minute doarme iar... Azi dimi a urlat dupa daddy ca din gura de sarpe, nu avem ce-i face, vroia la el si pace, a plecat si el cu vreo 15 minute mai tarziu la munca (nu-i bai, ajunge cand ajunge...) si azi lucreaza pana pe la 8pm... of! Daca ati fi vazut-o ce urla, nici la baie nu l-a lasat, cat s-a spatal, am stat cu ea in brate langa el, sa-l vada. De obicei sta in rotobil si se uita la el cum se spala, dar azi nu a vrut asa.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Reallaura spune:
DanaH frumosi copii! Ce mare s-a facut Teodora si ce seamana cu tine! Testoasele alea erau pe bune???brrr, ce monstri!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
DanaH spune:
Sa urez si eu La Multi Ani!! puiutzilor de 5 mai:
Ilinca Maria, Andrei, Eva Maria
Sa creshtetzi mari si sanatoshi si sa aducetzi numai bucurii parintzilor vostri!
Poze
DanaH spune:
esme, tu vorbeshti serios cu avent? eu numai din astea am si, evident, incalzesc numai la microunde. bine ca mi-ai spus, sa gasesc si eu un vas de sticla in care sa incalzesc laptele.
multzumesc, laura! da, s-a facut mare teodora, nici noua nu ne vine sa credem cat a crescut.
MsBB, tzin pumnii sa venitzi maine cu veshti bune.
Poze
aldaesme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaH esme, tu vorbeshti serios cu avent? eu numai din astea am si, evident, incalzesc numai la microunde. bine ca mi-ai spus, sa gasesc si eu un vas de sticla in care sa incalzesc laptele. Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) Poze |
Din pacate vorbesc serios, dar sunt sigura ca am mai vorbit pe vremea cand ne cumparam chestii. Ca io am luat sticle fara bisfenolA compus care exista in sticlele avent. Noa sa nu se inteleaga ca nu am avut si avent (si mai am) doar ca nu bag la MO, nici macar pe alea de le zice ca sunt safe...ca alea inca nu au studii in spate...cine stie ce mogaldete elimina si ele . Noi am ajuns sa folosim sticelele astea pe post de pahare de baut apa si suc si exclusiv pentru transportul bauturii ca mishcotzel bea orice din pahar (sau de la lactobar evident) altfel mushca. E drept ca e vina noastra, nu am incurajat-o dar nici nu am avut de ce.
Apropo...mancarea doi de dimineata a fetei e milk shake de banane si capsuni, evident facut de...ta-su...fara nici un fel de alti aditivi sau indulcitori. Moama ce ii place...si ce mustata face
Fi-mea zice KIJK...si ne arata chestii
Esme
Reallaura spune:
Eu nu am uitat discutia cu Bisfenolul A inca de cand eram gravi ne-a avertizat Esme
MsBB mai, tu daca scrii cum scrii si ingropi mesajul esential intr-o suta de glume mereu uit sa-ti urez noroc la doctor!! Andra si Dumnezeu sa fie cu voi!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
belleane spune:
salutare,
Azi sunt grabita, am ajuns tarziu acasa am fost la dentist. Vreau sa redevin frumu.sa vaz cum scap de .
Am vazut poze de la dezmotarea lui Mati cu cele 2 surori superbe si cu baietii asemenea. Ma tot gandesc pe care sa-l aleg de ginere dar nu ma pot hotara.
Am mai vazut pozele lui Vlady calare pe tricicleta la petrecerea de 1 an.
Am vazut-o si pe sasoaica Dariuta cea vrednica si mergacioasa cum hraneste porumbeii si pe Eva cea frumoasa la 1 an.
A...Vreau si eu shake cu banana si capsuni.
...Ma duc la povestea nasterii ca am lasat-o balta.
Am auzit undeva de ceva organizat pentru copii in per 29-1 iunie la Roata Mare din Herastrau. Poate ne vedem atunci.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
belleane spune:
revin... am mai vazut pozele cu puii de cangur ai DaneiH. ce mari si frumosi sunt.
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
Micaela06 spune:
Laura, rochita e din Brasov, a primit-o de la fetele cu care am fost. au cam rasfatat-o, i-au luat jucarii, rochita, facut poftele cand vroia domsoara, ca la mine nici nu mai vroia, intindea imediat mainile spre ele
DanaH ce poze frumoase, ce frumos e acvariu , ce frumosi sunteti voi portocalii
Imi vine sa plec in lume, eu taman o pozai pe fii-mea in costum de baie, in casa, da-ne si noua un val de la voi ca vreme urata avem si noi.
BELLEANE si eu vreu sa scap de burtoi, asa ca in fiecare saptamana tin regim adica lunea si martea, ca miercurea deja mor de foame si ma apuc iar de mancat.
Asa ca azi e marti si nu vreau sa aud de shake cu banana si capsuni ca si imi stric obiceiu, renunt de azi la cura.
Daria
ca_eric spune:
mai fetele dar scrieti...serios ...nu gluma
lauritza epilarea definitiva e cu laser....si eu m-am gandit sa incerc.
iasmi si mufi !!!!!! sa fiti iubite si sanatoase!!