*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (255)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

AM FOST LA PUIUL MEU!!!!
In prima faza cand m-a vazut, a facut ochii mari si a inceput sa se viermuiasca tare, fericit, la mama in brate. L-am luat, vorbeam cu el, el ma studia, si exact cand sa rada, a latrat cretinul de Lucky, Mufa s-a super speriat, si a pus botic, apoi incet, a dat-o in plans d-ala fara aer...am crezut ca mor si eu de inima, plangea tare la mine in brate si nu se linistea...cred ca a fost incarcatura emotionala mare ptr Muffy, nu stia cum sa ia toate astea si latratul ala tare, l-a speriat, plangeam amandoi, eu eram transpirata toata.....ce sa mai...nu-l mai las asa mult fara mine!!asta a fost!..apoi s-a linistit, a venit la mine, radea la mine...am iesit in parc si a fost normal.
Impresiile mele: este mai rotofei la obrajori, pare mai inalt,are manutele de copilas,parca mai mari si e mai stapan pe ceea ce face cu ele, i-a crescut parul, vorbeste pe limba lui dublu fata de inainte, zici ca vorbeste engleza, e cu limba intre dinti mereu, alearga, arata cu degetul spre toate cele, gingiile de jos sunt albe de umflate siiii...e mai frumos! maine ma duc acolo si stau pana joi cand vine Liviu sa ne ia acasa, abia astept!

bubulina, imi pare rau ca-s bolnaviori puii, cred ca esti si tu tare obosita si stresata... sa treaca!

PS: am uitat sa va multu ptr raspunsuri referitor la cereale! Magazinul bio din Politehnica, Natura food, s-a inchis!..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Ola!
am mai bagat si eu un ochi si se pare ca la timp!
Luny, nu pot sa cred ca s-a inchis magazinul ala! tocmai cand am luat hotararea ferma sa mergem la ei sa dam lovitura. Ata ete, ii dau cereale de 6 luni si hrisca.

Ca si idee de mic dejun, va mai recomand, cui n-a incercat inca, combinatii si permutari cu nuca sau migdale puse la inm.uiat de seara alaturi de hrisca, si a 2-a zi mai pun mar, scortisoara, eventual putina miere, etc... eventual ii dau o zi hrisca, o zi branzica (cu fructe). Nuca/migdala - bagate la pasatorul vertical musai, sa nu se inece.

Si, daca tot cresc istetii nostri, sa va mai spun ce mi-au recomandat niste amici, anume sa scot toate cheile din usi de prin casa, ca s-au pomenit ca bb lor de 1 an si 8 luni i-a inchis in dormitor si le-a incuiat si usa, de a iesit o drama de neuitat. nu aveau nici un telefon in camera, au trebuit sa sparga usa dormitorului (usa nou-noutza), straduindu-se si sa nu loveasca baiatul care urla de partea cealalta a usii.

Noi suntem binisor, inca n-am gasit fata sa ma ajute in casa, dar caut, ieri am vazut mandra la eco, nu e absolut nici un dubiu ca e fata. Asa ca am batut palma cu Omu la nume :)

Va urez sanatate tuturor care au nevoie!

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eee, Ana Miruna, sa cresti mare si mumoasa foc la mami in burtica . Mai, Sovi, ce suuuper!
Da, asta cu cheile e bine de stiut, noroc ca eu nu am

Luny, mersi!
Ce frumos ca ai fost la pui si ca e bine! Bravo!

Am facut ciorba de burta , mi-a dat Cata nota 10, a papat doua portii! E prima data cand fac , de obicei face soacra, asa ca am sunat-o s-o intreb ce pune in ea, apoi m-a sunat ea sa ma intrebe cum a iesit si ca maine vine sa pape si ea

Ma duc cu baietii la baita, revin dupa.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Sovi, felicitari ptr nume, ff frumos Ana Miruna!! super ideile de mic dejun, nuca e musai inmuiata?, ca am deja ceva nuca facuta fiiiin, de la Paste..
bubu Liviu e expert la ciorba de burta...jumate de zi dureaza s-o faca!..dar e spectaculos rezultatul.Ai pus reteta ta pe bucataras?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Of, of, Luny, ce bine ca ti-ai revazut puisorul!
Sovi, frumoasa alegere!; si nici nu vor fi 4 cu acelasi nume la gradi.
Tocmai ce mi-a zis Maxinne ca exista cereale (si multe alte produse) bio la un magazin care se cheama "Leacul" si care e langa coaforul Abbate din spatele Spit de Urgenta-luny stie despre ce vorbesc...Cu prima ocazie trec si eu pe acolo, ea m-a adus de acolo un sortiment de condimente, "amestec energizant" absolut dementiale.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Salutare!
Eu sunt rupta de oboseala, ca azi am schimbat geamurile in casa si am stat in parc mai toata ziua....

Clau, Doamne-ajuta!

Bubu, imi pare rau sa aud ca Vlad e tot bolnav...

Noi n-avem voie la mare vara asta, asa ca vom merge la munte.
Stiti vreo pensiune cu mancare buna si curte mare?

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, ce bine ca ti-ai vazut Mufful scump, cred ca te-ai topit de dorul lui.

Sovi, frumos nume ati ales. Si foarte bune sfaturile.

Bubu, imi pare rau ca inca mai trageti cu raceala. Si pofta buna la ciorbita de burta, dupa asta nu balesc ca nu-mi place.

Vali, de ce nu aveti voie la mare?

Oare o sa mai doarma Rebecca si in noaptea asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

:) Anushka va face cu mana si ea

Luny, in general semintele lasate in apa o vreme, se potenteaza, li se activeaza nush ce bun :) (chiar va indemn sa gustati migdalele inm.uiate, sunt f bune). Amu, n-o fi foc daca ii dai nucile ramase de la Paste, dar ca regula, e bine ca orice sa fie pisat/macinat cu cat mai putin timp inainte de consum.

Naty, mercic de pontul cu magazinul bio. vad ca au si pagina http://www.leacul.ro/

Clau, citii ca te cam lafai noaptea felicitari!

Bubu, presupun ca de la gradi lui Vlad aveti bolesnitele :(

A, i-am mai dat lui sash din ciorba mea de pleurotzi, ca tocmai era mofturel de la dinti. Moamaaa ce a ras-o! s-a lins pe bot! Si la fel si azi cu ciorba de linte.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Vali, de ce nu aveti voie la mare?...
Eu am facut o comanda de papici pe babypoint..
ma duc la iub..
maine ma duc la baiatul meeeu, stau cu elll nonstop iaaar, nu mai pot de fericireeee!!!

Mergi la inceput

Sovi, multam, se retine! vad ca nu au preturi astia de la 'leacul'...sunt curioasa de Holle, ce preturi au la ei..

Mergi la inceput