*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (255)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mama Bubu ce-as papa si eu o ciorba de burta...cu o tona de otet, o tona de mujdei si o juma de tona de smantana
Clau, osadoarmaRebe, osadoarmaRebe, osadoarmaRebe.
Vali, unde anume la munte? Pe aici pe aproape sau mai departe? Am o varianta pe valea Doftanei si o alta in Apuseni...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Fetelor, cum reusiti sa puneti copiii pe olita? Eu nu mai stiu ce metoda sa mai folosesc! Rebeca zici ca are arcuri in fundCum se pune, cum hopa sus!

o mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Vali, Apuseni recomand si eu, chiar daca faceti 7-8 ore pe drum...noi mergem in iunie cu Muful! aer mai curat ca acolo si liniste mai multa, mai rar...
gata, fug!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui remaliss

Fetelor, cum reusiti sa puneti copiii pe olita? Eu nu mai stiu ce metoda sa mai folosesc! Rebeca zici ca are arcuri in fundCum se pune, cum hopa sus!

o mamica fericita

eu nu am inca olita,deci nu l-am pus si nici nu ma stresez, are timp sa faca si acolo, mi se pare inca mic...peste cateva luni incepem sa facem cunostinta cu olita

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vali, daca vrei iti dau nr. de tel. de la Dragoslavele! Mancarea e super de super, o sa pape la greu Mateiu si are si curte misto!
Dar chiar, de ce nu aveti voie la mare?

Clau, ce super ca mergeti 2 luni la mare! foarte tare
Si ma bucur mult pt. noaptea dormita, la cat mai multe si cat mai dese!

Stef a stat super azi la aerosoli! m-am strambat si a ras la mine sub masca, randunoiul l-a tinut in brate si i-a tinut manutele si am pus dvd cu Thomas, ca-i place melodia si danseaza

Luny, acum o sa scriu reteta, vreo 5 ore am stat si eu dupa ciorba , dar eu o sa pap maine, n-am avut curaj pe seara

Pana una-alta trebuie sa fac si eu aerosolii si acc miroase naspaaaa
Si iar am un junghi in spate
Nu mai suport bolesnitele astea!!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Helau
Intrebari pt Sovi:
Hrisca normala luata din supermarket , la punga?
Nucile nu pica greu , adica nu-s greu digerabile?Si musai inmuiate?
Marul crud?
Sa traiasca si sa fie sanatoasa Ana Miruna! Zi-ne si noua o greutate, niste cm , sa ne mai aducem aminte?

Bubu, pupici baietilor bolnaviori sa se faca bine!
La fel si Iuliei , daca mai e cazul (adica sper sa nu mai fi facut azi febra sau ceva) Pupici si lu' Tanta , desi la varsta ei oasele greu se refac si nu stiu daca ajuta!
Bravo Rebe pt somnicul de noapte, tine-o tot asa!
Luny, ce emotionanta intalnirea chiar daca a fost cu peripetii!
Mama picinoiului salutari de la noi!
Bitza eu nu l-am vaccinat, am amanat pana intra in colectivitate daca o mai fi nevoie pana atunci! Dar e pe semnatura decizia!
Olgutza documentata ca de obicei A venit familionul acasa?
Si nu-mi mai aduc aminte , ca-s cam batrana , stiti voi Azi raportez ca am avut copil exemplar...a inceput sa manance iar si nu ma deranjeaza ca nu mai bea asa mult lapte! L-am programat si la doctor dar abia pe 19 mai, sa-mi aduceti si mie va rog aminte
Aha...mi-am amintit...mi-a placut Gecko la faza cu mucii care nu trec daca nu-i dai mai departe S-a notat! Si sper sa pot sa vin si eu la intalnire la Criss...in principiu n-am de ce lipsi dar e totusi departe si pastrez rezerva sa nu apara suplize!
pa-pa-pa! Somn usor!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Luny, cu mine nu vorbesti?...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Hai sa va dau un link de retete cu cereale facute in casa. Il am de la o tipa al carei bb este alergic la orice nu este bio! carne nu tolereaza deloc, asa ca le ramane doar sa prepare cereale bio dupa retete in general de www.radixplant.ro/produse-naturiste/articles%7CnewsDetails/newsID_6/Indicatii-si-retete-cu-cereale-integrale.-Usor-si.html" target="_blank">aici si ceva legume.
Sper cat de curand sa ma invrednicesc si eu sa mesteresc de acolo.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput

Aoleeeuu, ca bine zise Mimo, am uitat...Criiisss, fetelor...se poate alta data decat 23?? Ca va ziceam ca am pe 24 doua botezuri ambele importante. Ei bine, unul a fost mutat pe 23 si e exclus sa lipsim, e al baietelului mic al nasilor. Da' eu vreau si intalneala!
Mimo, Iulia nu a mai facut febra, in schimb acum pe seara ma doare pe mine gatul-sper barem sa fie ultimul ei carcaias, nu sa fi luat eu altceva si sa-i dau ei, caaa...
Remaliss, nici prin gand nu-mi trece sa o pun pe Iulia pe olita deocamdata. N-ar sta nici un minut. Si apoi ea incepe sa "produca" kk pe la 7, dupa ce-si bea laptele, cand inca dormiteaza si eu de asemenea-s cu ochii scosi de somn, doar de pus pe olita n-as avea chef Ma gandeam sa intreb si la cresa ca doamnele acelea-s mai experimentate, de cand ar trebui sa incerc...Dar in conditiile in care Iulia va fi ultimul copil de pe crenguta care inca nu merge, numai stresul olitei nu-l mai am

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Helau
Intrebari pt Sovi:
Hrisca normala luata din supermarket , la punga?
Nucile nu pica greu , adica nu-s greu digerabile?Si musai inmuiate?
Marul crud?
Sa traiasca si sa fie sanatoasa Ana Miruna! Zi-ne si noua o greutate, niste cm , sa ne mai aducem aminte?

Pazea, ca a venit monix! :))

da, hrisca la punga. nucile, nu a dat semne ca nu i-au priit, ba din contra, le-a savurat! amu, recunosc ca nici n-am studiat daca are voie, imi amintesc doar regula aceea ca pana la 1 an sa nu se dea nuca lui bb. deci, am depasit perioada.

ana: 450 gr, cu totul 24 cm! mare, breee! imi creste burta repejor, si in 10 zile am pus pe mine 1 kil juma (total 4-5), asta ca sa te bucuri si tu
uneori inainte sa adorm, imi mai aduc aminte de montignac, dar pana sa imi dau seama cine e si ce vrea, adorm si nu mai e nevoie.
Muah

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept

Mergi la inceput