*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (255)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

gata am ...
clau ce misto 1-2 luni la mare..sotior de clau

olga eu am mers pe vaccinurile de la stat...am zis ,pe mine dr nu m-a anuntat ca ar fi vreunul care s-ar face daca vreau sau nu vreau...ea mi le-a facut pe toate ..eu m-am documentat aici
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1207

nu am citit nimic in plus nici pareri pro si nici contra tot ca sa nu -mi mai fac o mie si una de griji..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Nicoleta, nu am nici-o reteta de somn...dupa cum vezi am dat mare chef pentru ca abia dupa aproape 15 luni de viata a reusit sa doarma o noapte intreaga...inca nu-mi vine sa cred. Singura schimbare pe care am facut-o cam de vreo 2 saptamani este ca i-am introdus cina la 19-19.30 care consta intr-o mancarica lejera, in special supa-crema si la culcare in jur de 21 mai papa inca 240 de lapte. De vreo 5 zile cred nu mai mananca noaptea deloc, iar azi noapte nu s-a mai trezit deloc. Cam asa a decurs la noi.
Cu privire la vaccinuri, eu te sfatuiesc sa faci ROR-ul fara nici-un dubiu... Eu personal nu as renunta la nici-un vaccin.

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

si eu sunt de aceeasi parere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, cand m-a intrebat nicoleta pe mess cu ce fetita seamana matei, i-am zis clar cu ALEXUTZA

despre ROR...Teo este ne-ROR-uit caci este inca racit. am avut ditai meciul cu pediatra pe tema asta, caci avea norma de intepaturi si voia musai sa-l vaccineze sapatamana trecuta. i-am zis un NU hotarat, ca nu vreau sa risc sa vaccinez copilul racit fiind. de facut o sa i-l fac, caci nu vreau sa risc probleme cu gradinita, scoala si alte d-astea. daca ar fi dupa mine, nu i l-as face. nu sunt adepta vaccinurilor, dar asta e...sunt cu mana in gat...as putea da cu subsemnatul, dar sigur mai tarziu va trebui sa dau explicatii si nu numai pt acest refuz. insa il voi vaccina in momentul in care nu voi mai auzi nicio tuse si nu voi mai vedea niciun mucisor.

bitza, diseara iti dau raspunsul. am vb cu al meu sa il sune pe nenea ala.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

bai nu mai suport vremea asta..nu pot sa merg cu andru la plimbare dupa-amiaza ca vine ploaia,bate vantul..azi imi propusesem sa iesim in oras si na ca iar stam in curte... cred ca o sa ploua ca e nor si bate vantul ..off ce ma enerveaza...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

naty, cand m-a intrebat nicoleta pe mess cu ce fetita seamana matei, i-am zis clar cu ALEXUTZA

despre ROR...Teo este ne-ROR-uit caci este inca racit. am avut ditai meciul cu pediatra pe tema asta, caci avea norma de intepaturi si voia musai sa-l vaccineze sapatamana trecuta. i-am zis un NU hotarat, ca nu vreau sa risc sa vaccinez copilul racit fiind. de facut o sa i-l fac, caci nu vreau sa risc probleme cu gradinita, scoala si alte d-astea. daca ar fi dupa mine, nu i l-as face. nu sunt adepta vaccinurilor, dar asta e...sunt cu mana in gat...as putea da cu subsemnatul, dar sigur mai tarziu va trebui sa dau explicatii si nu numai pt acest refuz. insa il voi vaccina in momentul in care nu voi mai auzi nicio tuse si nu voi mai vedea niciun mucisor.

bitza, diseara iti dau raspunsul. am vb cu al meu sa il sune pe nenea ala.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

dr ta e..cum sa vaccinezi cochilu 'fiind racit?

pe mine dr la feicare vaccin,nu neaparat ror-ul ...m-a intrebat daca a facut febra zilele trecute,daca i-am administrat vreun medicament, ii lua si temperatura dar la fiecare vaccin eu i-am luat temperatura acasa...e mai sigur asa...chiar marti s0a nimerit si o fetitza racita si nu i-a facut vaccinul ,a consultat-o si a trimis-o acasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Exact de aceeasi parere cu Ariel (despre vaccinari)...
Ramo si noi cu acelasi ghinion...asa fain era afara pe la 10-11, Iulia dormea dusa iar cand sa iesim (ma pregatisem frumusel sa-i dau si papica de pranz in Botanica, etc) numa' ce-am iesit din casa si s-a pus pe vant si ploaie, uff. Voi macar aveti curte...eu unde sa o scot, nici macar pe balcon nu pot ca acum, in prag de mutare, ala e un soi de depozit/debara

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

naty da avem curte dar mi s-a luat sa stau numai in curte,vreau sa mai scot si eu capul in lume...naspa acu'nici in curte nu pot sa ies ca sigur ploua ,tuna si fulgera,bate vantul rau ..un fel de vijelie...am vorbit cu sotul la telefon si am inceput sa ma descarc de ce nervi imi face vremea asta iar el zice"da asa-i dar stai calma ca o sa fie asa toata luna"..na ca ma consola...uff nu mai vine o data vara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgutza, da ma, de Sophie ziceam!! NU ca seamana expresia?

La cat timp dupa ROR a aparut si reactia? Matei are ceva ganglioni inflamati... parca e usor subfebril... cat dureaza?? La Stefan a aparut dupa o luna, cu febra maaare, 3 zile, apoi 2 eruptia... parca...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salutari!
ziceati de ROR, nici Mufa nu l-a facut.Sapt viitoare ii fac analizele, dupa ce vedem rezultatul il facem..
am fost si eu azi la gineco(la 10,30 ne-am intors si ne-am culcacit amandoi pana aproape de ora 2!!), tot la Popa am aterizat ca m-a primit, si cica e candida si de acolo inflamatia..asa ca tratament si repetam peste o luna analizele..mi-a recomandat un contraceptiv nou un inel vaginal, Nuvaring, ati auzit vreuna?..e cam ciudat, trebuie schimbat la 3 sapt.Zicea ca e nou ptr Ro, la nemti se foloseste mai demult..
tuchi cat de scump e Sebul cum papa el! vad ca papa si cu lingurita, nimereste..noi suntem in urma, nu l-am lasat inca sa se balaceasca..dar el daca prinde ceva pe masuta, tranteste cu mare drag!
puppa ti-am admirat Amalia, scumpa tare!
bravo, Rebeee!! Clau, esti fresh, ha? Mufa tot se trzeste si ii face mama lapte, o data pe noapte..wau, atata timp la mare, ce ferire pe tine!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Helou!

Azi-noapte a fost tare naspa...pana pe la 3 dimineata Vlad a facut febra, era rupt de somn si nu putea adormi, plangea, visa, tipa...nasol rau...i-am pus termometrul in somn, supozitoare la fel...pana la urma i-am dat picaturi de algocalmin si in juma de ora i-a scazut febra si am dormit pana la 9 jumate. Dimineata mai avea 37,3, dar e ok, peste zi n-a mai facut deloc...inca tuseste...sper sa-si faca efectul mai repede siropurile astea...
Stef e relativ bine, nu are febra, doamne ajuta si f. putin tuseste. Aseara m-am luptat rau cu el sa-i fac aerosoli, a urlat pana s-a facut fleasca in cap, transpirase tot si se zbatea.

Azi am fost in Carrefour, pe Vlad l-am lasat acasa cu socrelu...acum face nani cu tati.
Stef a dormit in Carrefour 45 de minute si gata somnul pe ziua de azi

Am pus sa fac o ciorba de burta si nu mi-am facut temele

Nico, Matei seamana cu Sophie!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput