*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (255)
Raspunsuri - Pagina 14
ccris_ccris spune:
Beeyy, mai avem putin si suntem pe pag. 2.
Am intrat o fuga ca-s cu treburi, azi am bucatarit (mazare cu pui si cremes
, ca tot a dat Tuchi startul!), ieri am facut curat la bucataria si baia de afara!
Deh, daca am casa mare!
N-am reusit sa mai citesc din urma, sper s-o pot face totusi in seara asta... Fug ca-i fata cu mama si mama vrea sa-si faca si treburile ei!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
Chocolate therapy is, oh, so good!
gecko spune:
...iaca si eu p'aci...cu nasul cat borcanul...ecranul nu-l vad de muntele de servetele mucoase...destept copchil am...asa a dat mucii mai departe...drept la ma'sa-n poala
distractia zilei...l-am pus pe barbat sa sune cumnatii sa le spuna "La multi ani" de aniversarea casatorie...logic ca ei au uitat
...si-a scos cumnata verigheta ca sa verifice data
...eu v-am zis domnle ca astia trebe premiati...
ma intorc in infirmeria mea...sa aveti o zi buna...si sanatoasa

Nicoleta spune:
Salut.
recomandati-mi un termometru rectal bun, trebuie sa il schimb pe asta vechi al meu... E cam urgent...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mihatp spune:
randunimea
nico
, imi pare rau, n-am idee.am unul digital, de care sunt multumita, dar nu scrie nici o marca pe el.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
ariel_7000 spune:
bubule, nasol cu junghiul...numai cand imi amintesc de junghiul meu din sarcina, ma apuca plansul
...e fain ca poti lua mydocalm, eu nu aveam voie...numai algocalmin si paracetamol...adica apa de ploaie.
trebuie sa tii locul la cald, da-te cu un antiinflamator (diclofenac) si cu alifie chinezeasca...d-aia mica, rosie
sa treaca beleaua!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
Nicoleta spune:
Miha,
. L-am trimis pe sot sa vada prin Helpnetul si Sensibluul de langa serviciu. Sper sa gaseasca ceva ok. Am si eu unul austriac, dar are 6 ani, am impresia ca nu mai arata bine... 
si a lui Matei 
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Salut. recomandati-mi un termometru rectal bun, trebuie sa il schimb pe asta vechi al meu... E cam urgent... Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei ![]() |
Eu am Omron.
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Eu azi am fost toata ziua adanc in butoi, si n-am intrat, sa nu va stric dispozitia. Acum am mai scos un pic nasul afara.
M-am enervat ieri rau, m-am certat cu randunoiul (i-am aplicat tratamentul tacerii
- ca sa nu spun ceva la nervi ce poate as fi regretat), m-a enervat soacra-mea... In fine! ![]()
Acum astept sa se trezeasca, sa mergem sa mai luam deva de mancare. Zana n-a vrut sa doarma. Si vad ca noaptea de trezeste acum iarasi doar o singura data (tot e bine). I-am spus ce frumos doarme Rebecca, dar nu vrea sa-i urmeze exemplul ![]()
Incep sa numar si eu ca Mihuta AMR-ul pana la Paris - AMR 4! Wow, abia astept, parca n-am mai fost de o vesnicie in concediu. Deja am inceput sa spal toate lucrurile, sa fie gata de pus in bagajel!
Clau ce misto de voi ca va parcati o luna la mare! O sa fie super pentru copii!
Bubule voi nu mai scapati odata de febra aia?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Nicoleta spune:
Kya, si e bun? Ca imi zise sotul ca are capatul cam gros...
si a lui Matei 
ccris_ccris spune:
Si fiindca doarme pitica din nou, sa ciripesc si eu nitel cu voi!
Kya, ovcors, si desert! Asa am zis si eu, dar sa vedem cand ne punem de acord!![]()
Raluca, eu ii dau Vigantoletten 1000, 1/2 pastilutza/zi.
Clau, felicitari pentru noaptea dormita integral, tineti-o tot asa!
Multumim de cinste, buun!
Cat despre papicit singurica si Andreea e foarte doritoare, ca atare se face ca purcelul din cap pana-n picioare, noroc ca mancam afara. Daca nu-i dau voie sa bage mana in castron sau in linguritza, scuipa din guritza ce i-am dat eu si baga ea la loc cu manutza.
Si nici in picioruse singurica inca nu merge, dar da roata caruciorului tinandu-se de el, il impinge si din fata si din spate, nu mai vrea sa mearga tinuta de manutze, ci doar sa impinga la carucior sau sa mearga prin iarba.![]()
Bitza, esti binevenita! Sa NE hotaram cu toatele! Hai c-o sa ma gandesc si-o sa fac eu o propunere de meniu ca vaz ca n-aveti curaj!
Ramo,
.
Vad ca discutati despre vaccinuri, si eu sunt pro si obligatorii si optionale... Eu i le-am facut Andreei si pe cele optionale, adica Rotarix si Prevenar si nu-mi pare rau, cu Rotarixul chiar ma felicit!
Luny, sanatate multa! Si inelul asta ti-l schimba la gineco, nu? Cam incomod sa mergi la 3 saptamani la gineco! Si eu tot la Popa as vrea sa merg si pt. consult si pt. bebe2, mai ales daca a facut echipa cu Mendez, sa vedem daca gasesc loc!
Daca, nu m-as duce la Parfene.
Dau send sa nu pierd si revin.
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
LA MULTI ANISORI, SCUMPA MEA!
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
Chocolate therapy is, oh, so good!