*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (255)
Raspunsuri - Pagina 13

clauclau spune:
Hello, chiar ca nu ati avut spor la scris. DAr asta e din cauza vremii frumoase, stam mult cu copiii afara si e super! Noi stam 5 ore pe zi per total impartite in 2 runde. Rebecca e atat de happy afara, parca e alt copil, super independenta, nu vrea sa o tin de mana, numai ea singura sa faca de toate! Si are atata treaba afara...parca e o furnicuta!
Luny, acum esti in culmea fericirii cu Muffa langa tine.
Simo, ce vacanta cu peripetii!
Bubu, offff, iar febra, fir-ar ele sa fie de bolesnite ca nu se mai termina. Multa sanatate.
Ramo, vad ca suntem amandoua pe receptie ca deh, ne dorm puiutii!
Luny, eu termin cutia de MIlumil in 4-5 zile.
Mai voiam sa zic, dar nu stiu ce...

luny spune:
yuhuuuuu!
Sunt cu baiatul meu!!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

ramo_cata spune:
asa-i clau ..eu oricum numai la orele astea pot sa intru si seara tarziu dar mai putin pt ca andru daca nu ma simte langa el se foieste si sunt nevoita sa merg la el..aseara l-am lasat cu catalin,el a adormit si andru s-a foit pana cand a ajuns la marginea patului,eu l-am auzit(ca-l veghez prin dvd din camera cu calculiciul) si m-am dus la el,cum m-am pus langa el a si adormit...acum vad ca se frichineste ,sper sa mai doarma un picutz sa nu se trezeasca...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny yuhuuuuu! Sunt cu baiatul meu!! ![]() Iubirea mea, ![]() ![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |

luny spune:
si eu va pupez pe toate!
am fost si noi o ora jumate afara, prima tura, acum ma pregatesc sa pap si eu ceva si iesim tura 2! e superb aici la mama, tot cartierul e pliiiin de locuri de joaca frumoase, traiasca Negoita! plus IOR-ul la 2 pasi!! offf, ce bine e sa ai asa locuri de joaca, e si alt aer decat in centru...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

raluca2107 spune:
Tuchiiiii, e pagina 13!!!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

bubu05 spune:
Simo, ce aventuri! ma bucur tare ca v-ati simtit bine si v-ati distrat!
Eu m-am saturat de stat in casa...cand va aud ca iesiti afara si stati toata ziua
I-am dus la culcare pe-amandoi...nu mai am junghi deloc...ce bun e mydocalmul asta
Vlad avea acum 37,3, in fund...numai sa nu-i mai creasca...clar se lupta acolo in el cu ceva microb...cand isi face efectul antibioticul asta?
Mai, ciorba de burta n-am apucat sa pap...ca le-am facut la pranz mamaliguta cu branza si ousor si am papat si eu d ela ei...dar cred ca ma duc sa-mi pun o portie
Alice, tu ai scris pe Bucataras?
Unde esti, fata, ca intram la banuieli...esti in vacanta??
Liana, ai mis iuuuu! unde esti??
Nico, bravo pt. vestile bune de la dr. Ce e nasivin? picaturi de nas?
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

ramo_cata spune:
tonic,alice,lianam,mstela,gbutucica,ursuleata,numeioana mai dati cate un semn...
gata s-a trezit mogaldeata...fug va pupacesc si va doresc o dupa amiza frumoasa

clauclau spune:
Ramo, te inteleg perfect, asa e si la mine. Eu stau si o pazesc pe Rebecca cand doarme...nu stiu, parca are radar...cand plec din dormitor de langa ea, se trezeste in maxim 5 minute. Ieri am iesit mai devreme ca trebuia sa-l ajut pe Razvan la o tema si bineinteles ca s-a trezit imediat si Rebecca. Asa ca stau langa ea 2 ore jumatate si apoi plec ca si-a facut somnul si se poate trezi linistita. Oricum pana la 16 nu ma misc de langa ea...
Luny, yuhuuuu!

ramo_cata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauclau Ramo, te inteleg perfect, asa e si la mine. Eu stau si o pazesc pe Rebecca cand doarme...nu stiu, parca are radar...cand plec din dormitor de langa ea, se trezeste in maxim 5 minute. Ieri am iesit mai devreme ca trebuia sa-l ajut pe Razvan la o tema si bineinteles ca s-a trezit imediat si Rebecca. Asa ca stau langa ea 2 ore jumatate si apoi plec ca si-a facut somnul si se poate trezi linistita. Oricum pana la 16 nu ma misc de langa ea... Luny, yuhuuuu! ![]() mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |