*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (255)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Luny, da, mai, de la bunici ( mama si soacra-mea ) vrea! Testat in repetate randuri, pentru ca de cand cu santierul, o duc la ele si nu o mai iau la 14:30, o iau la 5, cand termina oamenii. Si nu mulg suficient, drept pentru care papa si formula. DOAR de la ele! Ideea este ca se trezeste noaptea de vreo trei ori, parerea mea ca de foame, si mi-ar fi placut sa imi confirm/infirm ipoteza asta...Nu vreau sa o intarc, nu ma oboseste trezitul ( ca doar doarme cu noi, mi-am ridicat tricoul si gata, adorm instantaneu ), dar ce ma fac cu curiozitatea ?

Gata, pupupupup ! La munca cu Olga!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

eu zic asa: cu siguranta nu-i e foame!!!! vrea sanul de alint, de fericire si de relaxare, exact asa era si la noi, eu ii dadeam sa pape cina cu 2 ore inainte de somn, NU avea cum sa-i fie foame!! eu nu cred ca va merge cu formula noaptea, ca ea te vrea pe tine esti o fericita ca reusesti sa adormi instant dupa ce mufezi, eu nu mai puteam de dureri de ceafa, spate, muschi, sa stau pe-o parte..cred ca am gresit eu ceva la pozitia asta peste noapte, si 'm-am defectat'...atipeam, dar ma trezeam cu niste dureri, moamaaa..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Matei are si febra mare, la mucii astia "vechi"! Reactia la ROR (care au avut) cum a fost?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nico, febra de la ROR ar trebui la 5-7 zile de la vaccinare. Mie mi-a spus sa ii dau antitermice si sa o sun daca face febra mai mult de trei zile la rand!

Luny, . Deci pana nu o intarc...nu scap !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Olgule si pe urma crezi ca scapi? Teo si acum se scoala de 2 ori pe noapte sa se alinte si sa aterizeze in pat la noi.
De cateva zile e in camera lui, dar invariabil "suna" de 2 ori si dimineata, obligatoriu ajunge in pat la mine.

hai sa-l si laud...eu il intreb:" Ce e mai, Teo?" si de 1 saptamana o tine cu "Ce e?", "Ce e?". striga cat poate de tare dupa mama si tata:"Mama - eeee!", "Tatai-iiii", ieri a venit la mine cu mana pe scutec si mi-a zis clar "Caca", azi la fel si dupa ce m-a jumulit putin si m-a tras de par la trezire, eu am tipat "Auuuu, doare!"...acum face ce face si ma apuca de par si striga: "Auuu, doae!"
Maine ma apuc sa-l invat Luceafarul

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata si de la noi...pe la pranz...

Eu nu mai stiu ce sa fac...azi-noapte toata lumea a fost bine, au dormit neintorsi, ne-am trezit la 9...Vlad cu febra Ieri n-a facut deloc, nici aseara si acum...38,3 in fundulet...
Stefu e bine, el n-are nimic si mi-e teama rau sa nu ia si el...poate ii fac vaccinul saptmana viitoare...

Junghiul meu ma doare tare...am luat un mydocalm si parca e mai bine
Si cam atat...altceva nu mai am de zis...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bine v-am regasit!
Abia am ajuns si noi azi-noapte spre casa,obositi,rupti in doua...
Sambata am fost la o nunta de vis,gandita pana la cel mai mic detaliu..tare frumos!iar duminica la botez tare frumos a fost si am inceput sa mananc ca sparta...mancare multa,multa si buna ,buna:10 feluri de prajituri cu crema,2 torturi si multe -altele.asa ca am venit mai grei acasa!
luni am fost la Manastirea Ramet si la Pestera Sf Ioan-plin de flori,in Tinutul Padurenilor impreuna cu verii mei,in total 3 jipuri,pe off-road...noi,fetele,ne-am plans viata!am crezut ca nu ma ajungem acasa,am facut 75 de km in 4 ore...dar baietii au fost pus si simpul incantati ca au biruit toate obstacolele!
Marti am fost in Muntii Retezat,si am avut si o mica aventura ca ne-am impotmolit cu jipanul in zapada de juma de metru ,iar jipul celalalt care mai era cu noi nu era deloc echipat..in fine,dupa vreo ora am iesit!a inceput si o ploaie si o ceata de nu vedeai la 2 metrii,asa ca am ramas pe loc pana s-a terminat!si apoi ne-a terminat drumul dintre Orastie si Sebes,la care se lucra si erau cozi de zeci de km...dupa ce am stat o ora si jumatate,am luat-o pe un drum gasit de Geo pe harta,si am ajuns in Sebes dupa alte 2 ore....dar a fost o mini-vacanta minunata!plina de aventuri
pe seara poate ajung sa pun poze!
Sam e bine,sanatos si mi se pare mai vorbaret

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgutza, mersi de raspuns.

Am venit de la pediatra si e curat in gat, nu are nimic la plamani. Febra este reactie la vaccin (are ganglionii inflamati - am aflat ca reactia de la vaccinul ROR poate sa apara intre o saptamana - o luna de la vaccin) (la Stefan a fost la o luna de la vaccin, cu febra mare 3 zile si apoi o eruptie pe piele care a durat 2 zile). Asa ca Sinupret (pentru mucii incapatanati si grosi...), antitermice si Nasivin 0,01. Si rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salutare..
vad ca nu prea ati ciripit...
bubu am citit dupa ce am trimis mesajul de junghi..naspa...si eu de ieri am un junghi la spate ,cand calc si ma las mai mult pe piciorul stang ma doare spatele ...off ..mai eu nu i-am luat niciodata lui andru cereale cu fructe,o sa incerc si eu...si andru de cateva zile se terzeste numai la 7 isi bea lapticul si doarme oana la 8.30-9..si eu cu el bineinteles...cum fu'ciorba de burta?..off mai bubu vad ca tot a mai facut vlad febra...doamne ajuta sa se faca bine cat mai repede

CAMI FELICITARI SI LA MAI MULTI ANI

luny andru papaceste o cutie de lapte nestle in maxim 5 zile..deci cam 5-6 cutii pe luna folosim ...

nicoleta mateiul ..mai noi am avut decat in primele 2 zile febra,i-am dat nurofen ...pana acum nici o reactie la ror...mai am inca 5 zile de stres ..ca am inteles ca poate sa aiba reactie pana la 12 zile,dar cu muci,tuse,eruptie...

simo simo pentru mini-vacanta plina de aventuri

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

andru meu doarme,eu am gatit o mancarica de cartofi cu carne de porc,ca nu mai aveam nimic gatit si am zis sa fac ceva rapid...iar lui andru o ciorbitza de peste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Olgutza, mersi de raspuns.

Am venit de la pediatra si e curat in gat, nu are nimic la plamani. Febra este reactie la vaccin (are ganglionii inflamati - am aflat ca reactia de la vaccinul ROR poate sa apara intre o saptamana - o luna de la vaccin) (la Stefan a fost la o luna de la vaccin, cu febra mare 3 zile si apoi o eruptie pe piele care a durat 2 zile). Asa ca Sinupret (pentru mucii incapatanati si grosi...), antitermice si Nasivin 0,01. Si rabdare.

o luna ..ups si mie dr de ce mi-a zis doar de 12 zile...uff aper sa nu mai aiba nici o reactie ..doamne ajuta

Mergi la inceput