*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (255)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Neatza!!!
Felicitari Sovi pentru Ana Miruna, foarte frumos nume.
Luny, ce emotionanta intalnire!!!
Bubule, mi-ai facut o pofta cu ciorba e burta .
Pe olitza nici nu indraznesc sa il pun ca al meu nu sta 3 secunde jos, intr-un loc sub nici o forma, pe nimic, cred ca nici cand doarme...deci mai asteptam

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Va invit la partyyyyy
Astazi implinim 9 ani de casatorie

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

bautura si haleu??????????...hop si eu

La Multi Ani fericiti, cu dragoste si intelegere!!!!

si pentru printesa nu dai de baut???????

La Multi Ani Alexandra!!! Sa cresti mare, frumoasa si fericita!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! stau si eu cu voi nitel, cat spal o masina de haine, apoi plec la baiat!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

, ca vad ca Raluca bea ceai !

Sovisel, sa creasca mare Anucaaaaa ! Mare bucurie sa te revad pe crenguta, stii tu, aimisiu .

Mimo, da, au venit, duminica trecuta. Radu inca e visator, nu si-a revenit, d-aia il si iert ( deocamdata ) pentru traznaile pe care le face ( aseara l-am rugat pe el sa o stearga pe Sophie si sa o imbrace dupa baie, si sa ii dea un bibe mic cu formula, sa vad daca de la el vrea...dupa o ora, o tot auzeam pe Sophie mieunand, si m-am hotarat sa bag un ochi sa avd ce se intampla. El se uita la Mondenii linistit, cu sonorul dat tare, si cu veioza aprinsa...si nici lapte nu reusise sa ii dea, ca normal ca nu a vrut nici de la el...si uite asa am chinuit eu copilul, lasandu-l pe mana relaxatului Si asta e una, mai am ) Mai zic si ca am santier in casa de peste o saptamana ( operatiunea "inchiderea balconului si izolarea pe exterior a dormitorului nostru", si de ieri am o terasa de 18mp, ca au scos geamurile dintre dormitor si balcon si nenea cu termopanu' vine azi...sper! Iete ca m-ai intrebat, ti-am raspuns

Alina, nici nu ma gandesc la olita pana pe la 18 luni cel devreme, asta fiind varsta de la care incep sa isi controleze sfincterele. Pana atunci, cata vreme nu o deranjeaza ca are caca la fund ( unul dintre semnele ca e pregatita de oala- nevoia de a fi curata ) sau cat nu se opreste din joaca atunci cand ii vine sa faca pisu...stau linistita. Pusul pe oala la varste mici era justificat pe vremuri, cand se foloseau scutece de finet, si normal ca le venea greu mamicilor sa spele zilnic tona de carpe, sa stea copii uzi la fund etc. Asta gandesc eu! Mai departe...toata stima pentru mamicile ce au reusit deja sa puna copii pe olita! Ajungem si noi acolo!

Cam asta! Mai vroiam sa scriu ceva...dar iar am uitat

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Luny, cu mine nu vorbesti?...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

ba da, am uitat sa te intreb daca ai primit mailul cu analizele, de, impactul revederii cu Mufa...apoi m-am gandiot ca nu ai mai vorbit cu dr ta, vazand ca eu am fost deja..mersi mult oricum

Mergi la inceput

sovi sa-ti traiasca lungana, bre!sa-ti cumperi puscoci s-o pazesti, o sa fie o frumusete de fata ca are cu cine semana! tot la Bv nasti sau nu ai hotarat inca? si eu stiu ca dupa un an sunt ok nucile, mai ales dimineata, are timp stomacul sa le mestereasca daca sunt mai greu de digerat, nu?..
ramo, miha, simo, raluca
La cat mai multi ani impreuna, Cami!!
olgule asa am patit si noi, Muffy nu a vrut formula de la niciunul dintre noi, abia mama l-a convins...
si apropo de formula:oameni buni, cate cutii de Milumil sunt necesare pe luna? asta pufosu' a dat gata o cutie si ceva in 10 zile!nu credeam sa apuc ziua in care sa bea el formula, si din biberon...inca nu cred ca nu am vazut, azi vad si eu care-i treaba..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Luny, bubu papa 8 masuri dimineata si 7 seara si o cutie de Milumil imi ajunge fix o saptamana

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Multi multi ani fericiti, Cami !!!

La multi anisori, Alex! Sa fii sanatoasa, fericita si numai impliniri sa ai!! Sa va traiasca, Cami!

Luny, da, mai, de la bunici ( mama si soacra-mea ) vrea! Testat in repetate randuri, pentru ca de cand cu santierul, o duc la ele si nu o mai iau la 14:30, o iau la 5, cand termina oamenii. Si nu mulg suficient, drept pentru care papa si formula. DOAR de la ele! Ideea este ca se trezeste noaptea de vreo trei ori, parerea mea ca de foame, si mi-ar fi placut sa imi confirm/infirm ipoteza asta...Nu vreau sa o intarc, nu ma oboseste trezitul ( ca doar doarme cu noi, mi-am ridicat tricoul si gata, adorm instantaneu ), dar ce ma fac cu curiozitatea ?

Gata, pupupupup ! La munca cu Olga!!!

Mergi la inceput

Deeeeci, tot de pe mail, Is it normal? :

http://www.babycenter.com/is-it-normal-toddler?scid=momstodd_20090505:2&pe=2UuAno3

Mergi la inceput