Strumfi de iul-aug 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Timi, cum va mai e? Vroiam sa te intreb daca nu mai vine nimeni sa te ajute cu copiii. Daca nu, ma primesti pe mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

fetelor, m-ati coplesit cu laudele , multumesc!

de sabit am mai slabit, am ajuns la kg dinainte de sarcina cu David dar totusi mai am grasime pozitionata prin locurile "esentiale" si cam inestetica, poate o rezolv cu ceva modelare

la ceaun am facut gulas, foarte foarte bun, acum trec din nou la dieta, mi-a facut soacra ciorba de fasole

Alina, iti tin pumnii sa fie bine si sa poti pleca linistita la "tuci" ... felicitari pentru sotul iubitor . Nikole mai intra la "femina intim" si ne-am mai intersectat pe la "parintii intreaba"

Cafera, trimite si la noi niste ploaie, ca avem nevoie

editez ca sunt cu gandul aiurea , soacra m-a facut ciorba de salata nu de fasole

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

oanamada, ti-am citit povestea iepurashului bocanila de la semnatura..........in linii mari o cunosteam , dar pusa fromos in pagina de blog, arata mult mai ......iestetic!

cafera, la voi ploua???????? oare vine si la noi? in ce parte bate vantu?

* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Timi, cum va mai e?

Suntem muult mai bine, doar eu ma mai lupt cu mastita dar sper s-o devedesc

Vroiam sa te intreb daca nu mai vine nimeni sa te ajute cu copiii. Daca nu, ma primesti pe mine?

Vrei calule ovaz? Veniti deseara?

Mamica de printese

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Saluty!

Sunt si eu pe aici (prin tara deja de o saptamana). Va citesc asa, pe fuga, dar nu prea mai am timp de scris. Plimbarile sunt mai lungi si treburile casei raman nefacute, asa ca profit de somnul lui Victor sa mai fac cate ceva. (cat era mai rece faceam treaba cat el se juca si aveam vreme si de forum)

Am citit din urma, am citit de copii bolnaviori. Le doresc sanatate si...bine ca a trecut totul. Speram sa fie ultima viroza in primavara asta, nu? Timi, Mychy, Floarea Soarelui... si sanatate.

Alina ai grija de burtica frumoasa.

Carla burticutza ta ce mai face? Cum te mai simti?

Cafera...pai se poate?! Mai putin si te suparai pe mine, nu era posibil sa las sa se intample asa ceva, nu? Dar stiti ca imi sunteti dragi si nu dispar eu asa in ceata. Daca am chef de "actiune" o rog pe Vio sa-mi faca un rezumat de la celelalte subiecte.

Alina, la ce odisee esti? Si fetele enumerate de tine sunt si ele gravidute? Ce bine! dar de ce nu au intrat macar sa ne anunte? Eu tare ma bucur cand aud de o noua burtica!!!

A! Si daca dati de pozele cu nikole...vreau si eu!!!

Mergi la inceput

Revin cu poze, acum am ceva urat mirositor de schimbat/spalat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ghinetz, spor la schimbat/spalat!adica cum esti prin tara de vreo saptamana? da' unde ai fost? mi-a scapat mie ceva? ca parca treaba cu grecia cazuse! sau ma inseala pe mine ultimul neuron???????
va poop si va doresc o zi minunata.......

nah' ca a venit si la noi ploaia. sigur cafera a trimis-o-ncoace!!!!!!!

Mergi la inceput

Tot eu. Am incercat si sa-l adorm, dar nu vrea. Ma mir, ca e trez de la 7. Na...sa traga el de mine cand i-o fi somn.

Asa..ce sa povestesc din preumblarile mele. A fost frumos, cum altfel. Pana si ideea ca mi-am facut curaj sa plec e faina, asa ca ceea ce am vazut a fost asa, ca o cireasa pe tort. Nu imi propusesem sa vizitez, voiam pur si simplu sa stau zilele alea linistita, la cioace cu prietena mea. S-a ivit insa si o iesire in Corfu (ea sta la 30 km de salonic, in Perea, dar socrii sunt din Corfu). Sigur, mi-ar fi placut sa fiu cu ai mei, in special cu Radu si Stefan, ca stiu ca Victor ar fi fost oricum prea mic nu sa priceapa ceva, dar macar sa ne lase pe noi sa pricepem.

Ce am invatat din iesirea asta? Ca imi iubesc familia. Sotul. Ca sunt binecuvantata cu copii sanatosi, si frumosi, si buni, si...As fi vrut sa invat si sa fiu eu mai buna, dar...asta nu prea mi-a iesit. Ieri m-am vazut cu o amica fata de care am simiti o unda de rautate cand s-a aratat extrem de mirata ca am putut sa plec si sa-mi las copiii "singuri" o saptamana. "De neacceptat" - parea sa spuna. Si n-am fost buna cand mi-am amintit ca ea a inceput serviciul cand copilul ei avea 3 luni, ca are bona si menajera si daca se intampla ca fetita sa nu adoarma la 8 seara ea e extenuata, ca de la 6 de cand vine ea de la serviciu e prea mult. Mai ales daca ploua si trebuie sa stea in casa. Ca in rest e in parc. Cu sotul. Si el e cel care alearga dupa fetita peste tot, el se joaca, el o plimba cu bicileta. Sunt rea, nu?

Ce sa va zic de ai mei. Asa cum ma asteptam s-au descurcat de minune. Au stat la parintii sotului meu, in Bucovina. Si pentru ca socrii lucreaza inca, mai mult sotul s-a ocupat de copii. Dar a fost super bine, au curte mare, loc berechet de alergat. Si apoi dupa-amiaza veneau bunicii; bunica facea mancare, bunicul la joaca. Copiii nu mi-au simtit lipsa. Poate Stefan, ca mai cochetam eu cu ideea de a-l lua si pe el si..Dar Victor...m-a uitat de cum am plecat. S-a comportat firesc cand la somn era tata langa el, cand il hranea tata, cand il imbaia sau cand ieseau la plimbare. Super, ce mai! Singura mama mea - o alta persoana care nu a fost de acord cu plecarea mea si care mi-a si spus asta (ca probabil nici pe socrela nu a incantat-o ideea, dar a avut bunul simt sa taca) deci doar mama a vazut cat de dor ii era astuia mic (au stat vreo 2 zile si cu ea aici in Iasi, ca a inceput sotul serviciul) si a tinut mortis sa ma sune sa-mi spuna cat de tare plange Victor seara.

Una peste alta...a fost o iesire pe care simt ca o meritam. Incurajez si alte mamici sa faca la fel cand simt ca nu mai pot; in orice forma ar gasi...sa-si incarce bateriile. Merita.

Poze...am cam multe. Am selectat cateva...asa, cam de peste tot. Sunt AICI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

ghinetz, spor la schimbat/spalat!adica cum esti prin tara de vreo saptamana? da' unde ai fost? mi-a scapat mie ceva? ca parca treaba cu grecia cazuse! sau ma inseala pe mine ultimul neuron???????
va poop si va doresc o zi minunata.......

nah' ca a venit si la noi ploaia. sigur cafera a trimis-o-ncoace!!!!!!!

Mychy, treaba cu grecia s-a repus pe picioare. Tipic pentru mine, cand ceva se anunta f frumos, dar si foarte curajos...dau inapoi. M-a decis totusi sa plec cand am constientizat ca: 1. mama nu ma mai poate controla prin santaj sentimental; 2. daca nu ma gandesc eu la mine, nimeni nu o va face cu foarte mult aplomb; 3. am o prietena care m-a convins sa plec, m-a sunat cand eram eu decisa sa nu sa-mi zica ca si ea e la fel, da mereu inapoi cand e prea aproape. Si culmea, s-a potrivit si la mine. Si fiind incurajata...iacata-ma deja intoarsa.

A! sa nu trimiti ploaia aia si la noi, ca abia ce am scapat de ea. Si am de mers la piata deseara.

Mergi la inceput

Cand va uitati la poze...va rog sa nu radeti fff tare de freza mea. Breton am vrut...breton am.

Mergi la inceput