Strumfi de iul-aug 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

http://www.flickr.com/photos/25083248@N05/

nu am timp sa le povestesc, dar vi le trimit cu drag; am multeeeeeee, dar nu mi-au incaput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ghintez,sa-ti fie de bine iesirea..iar cine are ceva de comentat o face din invidie..si eu as pleca daca as avea cu cine sa-l las pe mihnea cum nu am il pasez mai mult lu ta-su si incerc sa ma relaxez..sincer nici in cot nu ma doare daca cineva are ceva de comentat.bravo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Cafera, ca de obicei superbe fetitzele tale: una fotomodel, alta gospodina? Dulci rau, sa fie sanatoase si norocoase!!

Ghinez, bravo, sa-ti fie de bine! Misto poze! Glumeam cu alte subiecte, adica am mai intrat doar pe la sunt amanta si madalina manole mamica asa ca n-am mare rezumat sa fac ca n-am timp mult la dispozitie...

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oana, sa fii sanatoasa, sa-ti fie de bine vacanta, sunt niste locuri superbe si te-am invidiat la maxim . Ai ajuns la vreun Jumbo? Mi-e tare dor de ele.
Burtica mea e bine, creste, o simt pocnind, ma simt bine fizic, in rest sunt stresata rau cu o multime de chestii pe cap care depind de mine, sper sa am timp sa si nasc dupa 38s.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, mor dupa pozele cu marea! Si ce expresiva este Ilinca! De Alexia stiam, e deja domnisoara.
Alina, imi pare rau pentru ca ai probleme si de data asta, dar sunt convinsa ca, daca stai cuminte in pat si faci tratament, o sa fie bine. Cel mai important este ca inimioara bate puternic, de acum incolo pare mai usor. sa fie bine.

Carla, s.33 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

Am vazut poze care mai de care mai frumoase, cu strumfi frumosi rau de tot.
Caferafetele tale ma termina pur si simplu. Sunt atat de dulci, si mi-s tare dragi cand le vad imbracate la fel, dar una mare...una mica.
Oana sa iti fie de bine vacanta. Foarte frumoase pozele si locurile pe unde ai umblat.
ioanaiub, anto copii frumoooooosiiiii si duuuuuulci. Sa va traiasca

Cred ca am mai vazut ceva poze dar nu reusesc sa imi aduc aminte

musso ceva vesti?

De astazi intram si noi in randul strumfilor cu zbenghiuri care pe unde a putut sa isi faca. Fugea de mine, pentru ca nu vroia sa ii schimb pampersul care imprastia niste mirosuri de mi se ofilea ficatul, s-a impiedicat si a dat cu capul de calorifer (noi avem calorifere din acelea de fonta, cu elementi). Are un ditamai cucuiul, cu o dunga rosie pe el, de unde a curs sange bineinteles de se nacleise tot.
Dupa aia am fost in parc unde era sa cada de la locul de joaca. Noroc ca nu stiu cum a facut ca a picat in fund, altfel...pe spate cadea pe niste trepte.
Acum doarme. Sa vedem cand se trezeste ce boacane mai face.

Fug la treaba
pe toata lumea

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutare...azi am crezut ca mor de dureri,m-am chircit in pat de dureri...ma mai doare destul de serios si acum,simt ca daca scpa de hopul asta o fi bine...
oana eu citesc odiseea nostra,inceputurile...asta poate si pt faptul ca nu prea pot sa ma integrez in cealalta odisee,si parca e urmarita de ghinion...stiu ca sunt lasa, dar acolo citesc numai de sarcini pierdute,de camy si sufletelul ei mort (cu amintirile de rigoare)si acum tocmai a murit o mamica ce abia pierduse sarcina...in fine ,cum parca nu apartin doar voua citesc cu mare drag de vremea cand eram cu burti...deci vedeti ce fidela sunt,aia iubesti si barbatu' la mine printre altele...ma bucur ca ai fost si vad din poze ce bine te-ai simtit.pana acum un an nici eu nu concepeam sa stau un ceas fara elisa si marturisesc acum cu rusine ca va condamnam putin pe multe dintre voi pt usurinta cu care reuseati sa mai aveti o viata a voastra chiar si pt o dupa-amiaza...acum am realizat ca oricat i-am iubi pana la urma si noi suntem oameni si avem si noi nevoie de timp pt noi.in viata asta nu suntem doar mame,ci si femei si sotii.asa pupa-i dulce,oricum au si uitat ca ai fost plecata.
cafera m-ai omorat cu pozele,cand sa o laud pe ilinca ce fata harnica e,aspira cu drag si spor,am vazut poza cu ghiveciul,e totaaala!sa va fie de bine mini vacanta,asa va vreau,la plimbare!

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

pt ca tare imi era dor de ei am intrat la dieta de ingrasare-femina intim si pe prima pagina sunt cateva postari de-ale lui nikole si la semnatura m-am delectat cu poze...niste frumosi,albastrel e copy-paste dupa mami,ea neschimbata.

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut.

Avem si noi poze noi, aici

Cafera, ai niste printese adevarate! junioara e o dulceata! imi place de mor poza aia cu ele doua la fereastra!

Anto, frumosi copii ai, superbi!

Ghinetz, ti-am admirat si puii si freza! hai ma, ca arati foarte bine! cand ne mai arati ce minunatii gatesti ??

Alina.a, si eu am avut decolare de placenta,am stat in pat pana pe la 14-15 sapt. Am avut norocul sa fie in capatul opus de unde era bebe, dar s-a rezolvat prin repaus total.Iti doresc si tie sa se rezolve repede si bine!

Eu azi sunt singura - singura pana pe la miezul noptii...al meu sot a dat o fuga la Bucuresti s-o aduca pe mama( vine si tata maine seara ), bebel e cu bunicii la tara, vine maine, iar eu ma delectez asa ...o mai tin asa vreo 30 min. si pe urma trec sa-mi vad serialele : Gossip Girl si Nevestele disperate.

Fug sa o caut si eu pe Nikole..

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Ghinetz, un pupic mareeeeeeee de la mine pentru o mamica desteapta. Am pastrat pozele sa ma delectez in seara asta si asa de multtttttt m-au incantatttttttt. Mie imi place cum esti tunsa si imi place mult si culoarea parului, ca sa nu mai zic de atitudinea din poze.

Alina, esti mai bine?

Va multumesc la toate pentru cuvintele frumoase adresate fetelor mele.

Mergi la inceput