Strumfi de iul-aug 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 4
mychydutza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alina.a
da imi iesise din cap scuze.inainte de toate o mica intrebare prietena ta alapteaza exclusiv? |
da. doar san
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
X-ray spune:
pai atunci daca icterul nu e accentuat sa-i dea bataie cu tzitzi inainte.e fff usor sa dai sfaturi asa,fara sa consulti...vezi tu ar trebui sa ceara si parerea altcuiva,sa fie linistita,intr-adevar un icter pronuntat care se prelungeste peste o luna e grav,bilirubina aia "prajeste" SNC-ul....eu cu fenobarbitalul nu prea sunt de acord...in fine ideea e in felul urmator:: copiii alaptati fac icter prelungit,in forma usoara,nu afecteaza copilu.eli a fost o mica "glabenutza" pana pe la 3-4 luni.
si v-am zis ce sotz extraordinar am?DD sunt cea mai norocoasa femeie de pe pamant,e fantastic...
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+
povestea noastra...
X-ray spune:
eu citesc cu spor odiseea noastra...mare minune DC-ul asta...citesc cu drag postari de-ale lui lavi,andraz,olgutza,irinusha....apropo lavi, daca citesti acum te anunt,in cazul in care ai uita,t ca eram ferm convinse amandoua ca avem baieti numai sotii nostri sperau la fete(vio aviz amatoarelor)
povestea noastra...
mychydutza spune:
alina, ideea e ca se pare ca e destul de pronuntat icterul. pielea are culoare destul de galbuie si daca apasa cu degetul, locul ramane alb. a fost la dr, 2 i-au zis sa-i dea fenobarbital, 1 sa nu-i dea. bebe are o luna. eu o sa o sfatuiesc sa-i dea totusi, sa-l alapteze cat mai mult si sa-l tina cat mai mult la soare. cred ca e bine ce zic.........
si, da. ne-ai zis ce sotz minunat ai.............de data asta ce-a mai facut?
violetan spune:
Alina.a,
Georgi,
Io nu am vazut-o pe nikole la alte subiecte, nici nu prea am timp sa intru, dar zicea cineva (scuze, am uitat care dintre noi) ca a citit-o prin alte locuri
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
X-ray spune:
daca- asa pronuntat e putin serioasa treaba si trebuie luate masuri...
sotul meu a venit deja de 3 ori acasa de la lucru si mi-a zis ce mult ma iubeste si sa-i multumim lui DD ca o avem pe eli...asa imi doresc sa o duc si de data asta la capat.....
povestea noastra...
mychydutza spune:
alina, multumesc de sfaturi! vezi, ai numai lucruri pt care sa fii recunoacatoare: un copil sanatos, un sotz bun................o sa fie bine............
cafera spune:
Ploua, ploua...
Am hranit copiii si incarc niste poze cat timp se joaca ele. Special pentru Alina, ca sa-i treaca timpul mai repede. Si sa-i dau tema sa faca planuri de vacanta. Sa stii ca la Tulcea e aeroport.
Timi07 spune:
Alina sa duci cu bine sacina la capat, bebe sa stai cuminte in burtica, Eli ca sa ai grija de mami si bebe, lui tati tandru si grijuliu.
Anto welcome back! Chiar ce rumeni in obrajori si frumosi sunt Sonia si Victor...
Ioanaiub la prima poza. Ce-mi plac pozele cu David si Mara printre galbenele si cea unde se joaca amandoi in pietris/nisip. David e la fel de finut cum il stiam iar Mara e o domnisorica tare dragalasa (pare foarte hotarata si stapana pe situatie :))
Ianaiub&Cafera sa va fie de bine excursiile, mi-ati facut o pofta de plecat hai-hui......
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)