Strumfi de iul-aug 2007 (139)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanaiub spune:
Cafera, matinala ca de obicei ... ti-am trimis PM
la noi e innorat, astazi cred ca stam in casa si facem program administrativ
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
violetan spune:
Neatza!!!
Carla, da, stiu; si io te iubesc. O sa-si scoata larisa esarfa, draga, dar ce vrei? E si ea cocheta. Dar pana cand se va da iesirea renunta la ea, mai ales ca se si incalzeste afara
Eu cred ca tot natural ai sa nasti...
Oanamada, arati tare bine si tu, ca de obicei. Toate parca aveti 15 ani; ce bine e sa fii mamica tanara...deh!
Alinutzaa, pup mult tudor sa treaca cucuiele
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
nma spune:
Buna dimineata!
Oanamada o si vad pe Cati la magazin cu hainele. Cu coditele stiu cu e. Andra vine cu agrafele in manuta sa o fac moasa.
Tare imi plac pozele cu tine si Cati. Ar trebui sa mai lasi aparatul la sot caci are ce sa pozeze.
Carla gelul de arnnica e super. Am cazut de sarbatori tare rau pe mana si in 2 zile nu am avut nimic dasi in prima zi s-a umflat si nu puteam sa o misc de durere.
Vio ia baga repede niste poze sa vadem cat de batrana esti .
Pup dulce toate felele. Ma bucur ca v-au placut pozele.
Pe mine m-a apucau un dor de Andra ca acum asi pleca sa o aduc acasa. Poate mai puneti poze sa treaca ziua mai repede.
X-ray spune:
ola gagici,eu tot ,DD ajuta sa fie bine pana la capat.am dureri,cel putin seara e jale dar dimineata sunt optimista
anto randurile tale m-au facut sa bazai serios aseara,adica tare m-am emotionat,iti multumesc frumos.
sper sa am nervi si se va sacriu de elisa mea,din pacate si pe ea o afecteaza toate astea....
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+
povestea noastra...
mychydutza spune:
neatzaaaaaaaa......
nma, m-ai innebunit cu pozele tale. abia astept sa plec la munte! iar tu arati de parca ai fi sora mai mare. pe bune......chiar cati ani ai?
andicu, ma bucur ca tatal tau e mai bine. cu voia lui DD o sa-si vada nepotzii la facultate. sanatate multa!
musso, felicitari pt examen. esto foarte tare frate! deci daca vreau sa dau pe cineva in judecata am la cine apela, nu?
alina.a, fii barbata!
vio,
alinutza, spar sa va opriti aici cu cucuiele. va ajunge! parerea mea!
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*
cafera spune:
Nico, si tu ai cazut? Eu am cazut in sambata floriilor, am povestit patania, si tot gelul de arnica m-a salvat.
Alina, Ioanaiub,
Tudor, te rog frumos sa te cumintesti si sa nu mai faci nici un cuci, ca acum are mami ac de cojocul tau
nma spune:
nu sunt eu chiar asa de tanara. De fapt sunt la fel de tanara ca si tine (un an diferenta nu se pune, nu?)
Am verificat lista cu datele de nastere si..... cu intarziere spun LA MULTI ANI LUNA!
nma spune:
Cafera chiar m-am gandit la tine dupa cazatura. Nu de alta dar tocmai ma anuntate soacra ca nu trebuia sa spal ca e sarbatoare mare . Stiu ca nici nu nu ai lenezit in ziua cu cazatura.
Alina sper ca daca stai cumintica in pat intr-o saptamana doua o sa poti sa mergi cu Eli la plimbare.
Tocmai s-a trezit Alex si mi-a spus ca a visat-o pe Andra.
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma Cafera chiar m-am gandit la tine dupa cazatura. Nu de alta dar tocmai ma anuntate soacra ca nu trebuia sa spal ca e sarbatoare mare . Stiu ca nici nu nu ai lenezit in ziua cu cazatura. Alina sper ca daca stai cumintica in pat intr-o saptamana doua o sa poti sa mergi cu Eli la plimbare. Tocmai s-a trezit Alex si mi-a spus ca a visat-o pe Andra. |
Nico, sa nu-mi spui ca ai cazut in aceeasi zi?
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nma nu sunt eu chiar asa de tanara. De fapt sunt la fel de tanara ca si tine (un an diferenta nu se pune, nu?) |
aha, so , ai 25 de anishori????????
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*