Strumfi de iul-aug 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Citat:

Nico, sa nu-mi spui ca ai cazut in aceeasi zi?

Nuuu, la o saptamana dupa. De fapt a doua zi de Pasti. M-am gandit la tine caci stiam de cazatura ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
aha, so , ai 25 de anishori????????
* "Romania, the land of choice".......of going anywhere else in the world*

24 parca suna mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

va dati tinerele pe aici?

Alina, stai linistita, tine samburelul la caldurica, odihneste-te acum, pana mai poti , sa vezi cand trebuie sa alergi dupa doi cum ai vrea sa dormi si ei nu te lasa

ca tot vorbiti de remedii eficiente, ce-mi recomandati pentru rau de masina?
Mara mi-a facut iar o figura pe drum spre Brasov, am mai patit asa cu ea cand am mers la Bucuresti, pe distante scurte nu avem probleme. daca v-ati confruntat cu asa ceva ce imi recomandati? as inclina spre homeopate, la noi in zona nu stiu daca gasesc dar fac eu cumva

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

...nu ne dam tinerele. chiar suntem. spiritual.....
vreau si eu ceva sugestii pt "gustarea de dimineata" a lui andrei. ca asta mananca doar oua si cereale cu lapte. nu tu sandvici, sunca, branza.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

nico, pun maine poze, ca tre sa le fac azi; nu prea mai am recente, asa ca...
mychy
Si io as vrea sa stiu remediu pt rau de masina. Mi-a facut-o si laur de 2 ori pana acum, nu stiu de ce...alte dati mergem mult mai mult si nu are nimic...hm!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Apropo de semnatura lui mychy, ati vazut, mai videoclipul cu imnul???? Doamne, ce penibili suntem! Mi-e rusine, frate! Si ma uitam la comentariile pe forumul respectiv, erau atat de multe alte variante frumoase si sugestive! Ce lalaiala infernala cantata de un sobor de "vedete" si pps-ul ala absolut jenibil de-l faceam si io mai profi! Cah cah cah si yak yak yak!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Masa de dimineata, la ceva vreme dupa biberonul cu lapte:

-paine de casa (am masina de facut) cu o felie de cascaval deasupra, bagate la cuptor pana ce incepe sa se topeasca putin cascavalul. Pe aceasta tema poti face variatiuni; poti rade cascavalul si adauga ardei rosu, masline, bucatele de rosii, piept de pui fiert anticipat; iese ca o minipizza;

-iaurt cu fulgi de porumnb (noua inca ne plac);

-mar ras cu biscuiti;

-biscuiti din cereale integrale (cei fara zahar)bucatele, amestecati cu bucatele de piept de pui, rosii si 2-3 masline nesarate;

-painica de casa cu branzica;

-rosie umpluta cu branza ornata cu o maslinuta;

nu mai stiu...

Fug sa cumpar o carte. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ai mah vio, ce ti s-a cashunat asa pe imnu lu Nutzy????????iti dai seama cata munca si cati euroi din bujet s-au cheltuit pentru el??????

Mergi la inceput

Tot aici va gasesc?

Mergi la inceput

Luna, sa fii fericita alaturi de ai tai, sa ramai tanara si frumoasa! Ziceai ca nepui poze. Poate pui si de la ziua ta.

Mergi la inceput