Strumfi de iul-aug 2007 (139)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Nico, deci ce v-am ginit, bah, baete, bah! Si-n gaura de sarpe va dibuiesc. Si zi, asa, baile felix, ha?
Colombo, ce sa mai? Si ia zi, oanamada, sunteti in parc la floreasca in poze, nu? Ia zi, v-am prins si pa voi, ashea-i?
Acu' serios: nico, esti superba, da-mi-ash palme! Nu mai zic de copii ca am zis si ma repet .
Oanamada, pe tine nu te-am (re)vazut in pozele astea, dar catinca este cu adevarat superba!
Pe bune, avem niste copii foarte reusiti, cu toata obiectivitatea, zau!

Cafera, hai fata, ce naiba, doar te-am rugat sa nu ma dai de gol! Bine, ma, lasa ca o sa ma rogi si tu sa te acopar si o sa vezi cum e!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Cafera, Alina, Georgi, Nico, multumesc .
Vio, stii ca te iubesc, nu?
Ia zi, daca tot iti expui asa abilitatile, si-a scos Larisa cordonul au ba?
Nico, mamaaa, ce poze! Minunat v-ati distrat, iar tu dupa 2 nasteri arati ca de liceu, bravo! Sigur nu-ti face sotul inca un bebe? La cum au iesit primii chiar merita.
Andicu, si noi suntem cu Grey's si Private Practice, in plus si cu Lost tot de pe net.

Carla, s.34 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Salutare

N-am apucat inca sa citesc din urma. Vreau sa va intreb mai intai ceva.

Spuneti-mi si mie, care stiti, care folositi, ce concentratie de Arnica sa cumpar, cate granule sa ii dau si de cate ori dupa o lovitura?
Copilul meu, dupa ce ieri si-a facut un ditamai cucuiul cu sange, nacleiala, urlete, si tot tacamul, astazi si-a mai facut unul. A vrut sa se urce singur in carut si a cazut. Pe gresie. Daca si maine isi mai face unul....

Fug sa citesc din urma si revin

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am mai incarcat poze de la Cheile Oltetului.
Multumesc pt laude dar nu prea le merit . dar puiutii mi laud si eu ca de ... sunt cioara .
Alina cel mai binbe iti rasounde Carla. pup strumful

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Salutare

N-am apucat inca sa citesc din urma. Vreau sa va intreb mai intai ceva.

Spuneti-mi si mie, care stiti, care folositi, ce concentratie de Arnica sa cumpar, cate granule sa ii dau si de cate ori dupa o lovitura?
Copilul meu, dupa ce ieri si-a facut un ditamai cucuiul cu sange, nacleiala, urlete, si tot tacamul, astazi si-a mai facut unul. A vrut sa se urce singur in carut si a cazut. Pe gresie. Daca si maine isi mai face unul....

Fug sa citesc din urma si revin

Un pici pe nume Tudor

Arnica ch30 cate 5 granule, depinde de gravitatea loviturii, daca este doar un cucui ii dai imediat si atat. Daca este un traumatism mai grav poti sa-i dai la fiecare jumatate de ora. Nu se ating cu mana, nu se bea/mananca 15-30 minute inainte si dupa, nu se spala pe dinti cu ceva mentolat.
Gelul de arnica este eficient Arnigel de la Boiron, se da numai pe lovituri unde nu este lezata pielea.

Carla, s.34 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

nico,arati senzatie,iar copii sunt
oanamada,de cate ori ma uit la poze ma luminez,asa frumos o imbraci pe catinca..nu mai vorbesc ca si manechinul e superb.
multumesc andicu,antoanela.....mi-a fost foarte greu dar trebuia sa termin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Iaca am venit...am dat o tura am mai scris ceva la "locul meu de dat cu capul" (pe blog...nu va inchipuiti ca pe DC)....si sunt prezenta la apel.

Carla saru-mana...pai stam cu clame...ca fara nu se poate...adica nu vrea sa plece afara in lume, fara clame sau codite ...nici din pat nu se da jos pana nu o pieptan.

Multumesc fetelor pentru laude....
Viomaica nu stiu la ce intalnire ai fost tu, da zau daca nu esti smechera tare...ai puteri paranormale???? Da, in Floreasca eram!!! Acolo ne cam facem noi veacul ca e la 3 minute de mers pe jos de mama si daca exista "urgente" de exemplu ploaia din seara asta...hopa si suntem imediat la bunica si la strabunica! Cat despre poze cu mine...uite una recenta in care am dat in mintea copiilor (de fapt o pazeam pe fi-mea, de la distanta), ta-su facea poza...eu nu prea mai am poze...ca de regula Eu fac pozele...asa ca...da, uite am mai pus doua care mie imi sunt tare dragi!(dar astea sunt vechi...pe vremea cand era Cati mai cheala, eu mai putin blonda- la propriu, nu la figurat si aveam parul mulllt mai lung!) http://ro.fotoalbum.eu/oananicolau/a268830/00000001
Alina.a cum te mai simti? Tinem pumnii la fata si la bebe!
Nico, frumoase rau de tot pozele voastre, peisaj superb...cred ca a fost tare bine....si "personajele" din poze...nu mai vorbesc!
Georgi...nu esti draga mea cu capu' ca si eu as pupa-o pe a mea din 2 in 2 minute, dar a mea nu e lipicioasa si pupacioasa.......asa ca nu se da in vant dupa tandreturi din astea.
Andicu...sunt sigura ca tatal tau o sa se bucure multaaaa vreme de nepoti...hai ca o sa va ajute DD!
Antoanelamulta sanatate...cred ca ti-am trimis virusul...ca eu de abia am scapat!!!! Multa sanatate!

Noi azi am avut o premiera...nu am vrut sa papam mazare...este pentru prima data cand fi-mea ia 3 lingurite din ceva si pe urma spune ca nu vrea si ca vrea papa...de parca mazarea era altceva......pana acum a mancat, nu stiu ce nu i-a convenit ei! I-am dat "papa" de la borcan Nestle si supa...ca altceva nu mai aveam cand sa-i fac ca era deja asezata la masa si batea din lingurita

Va pupam pe toate..noapte buna!

Editez...pentru a raspunde: Georgi...pai de' damblalele se transfera de la mama la fiica (din pacate, mama e nevoita momentan sa renunte la damblalele ei in favoarea fiicei!)...s-o vezi cum isi alege haine in magazin...te tavalesti pe jos...isi umple bratele cu haine...si pe urma incepe "ata...daaaa...bun...ata...nuu,(l)a (l)oc"...si tot asa pana cand ramane cu un morman in brate...si eu incep s-o conving ca tata nu are cardul atat de "incapator" pe cat vrea ea...Multumim si pupici

Oana siCati mica (1 an si 8 luni)

CATI POZE NOI

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Bunaaaaaaaaaa!

Alinaaaaaaaa, ce face burtica?

Nico, Oanamada, o slpendoare pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alina, Ioanaiub, ma intereseaza si pe mine pentru o prietena cat va costa sejurul vostru la "tuci". Multumesc! Daca e inoportun raspunsul aici, astept pm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

'Neatza

Aseara am citit dar nu am mai apucat sa raspund. Deja am uitat ce vroiam sa va zic aseara

Carla, saru' mana de info Cu gelul cu arnica plec dupa mine inclusiv in parc.

O zi frumoasa sa aveti

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput